orestis000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μετά από 3 χρόνια γυρνάω πάλι στα Windows 7 Home Ultimate. Και θέλω να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να προσέξω,τι antivirus να βάλω, εάν χρειάζομαι κάτι από ccleaner,registry fixer και γενικά τι πρέπει να κάνω για να δουλεύουν όλα οκ.
corrupted Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 1. Δεν υπαρχουν Windows 7 Home Ultimate. Η home premium θα βαλεις ή Ultimate. 2. Το antivirus δεν ειναι απαραιτητο λογω του... 3. 3. Στησε το συστημα με ολες τις εφαρμογες που χρησιμοποιεις και παρε ενα backup με το Acronis True Image. Ακομα και να κολλησεις ιο, αν επαναφερεις το συστημα απο το backup, ο ιος θα εχει φυγει. Μονη εξαιρεση οι autorun ιοι, οι οποιοι μεταφερονται απο το ενα drive στο αλλο. Επισης ακομα και να βαλεις 200.000 εφαρμογες και να κανεις τη registry χαλια, με την επαναφορα του image, ολα θα γινουν οπως τη στιγμη που πηρες το backup. Αν παρ'ολ'αυτα θες antivirus, βαλε καποιο απο αυτα που (υποθετω) θα σου προταθει παρακατω... Εγω δεν χρησιμοποιω οποτε δεν μπορω και να σου προτεινω.
orestis000 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 ναι Home premium μπερδεύτικα για antivirus ενδιαφέρομαι γιατί βαριέμαι να κάνω επαναφορά κάθε 3 και λίγο... άσε που μπορεί να μην το ξέρω ότι έχω ιό
Xristaras12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 να προσεξεις δεν εχεις κατι το ενδιαφερον περα απο το να περασεις σωστους(κ τελευταιους)drivers απο τον αντιστοιχο κατασκευαστη για το συστημα σου.(κατι το οποιο ηδη θα γνωριζεις ) για αντιβιωτικο χρησιμοποιω το Eset Nod32(αγορασμενη αδεια κανονικη)κ ειμαι απολυτα ικανοποιημενος εδω και 3 χρονια. Στον σταθερο που ειναι μονο gaming εχω περασει το avast free antivirus(μιας και το πισι εχει επαφη με το νετ μονο σε multiplayer δεν με απασχολει αμμεσα η προστασια) απο και και περα το nod με εχει βοηθησει σε failsafe καταστασεις(ξερεις κανα κέιτζεν κλπ οπου τα χτυπαει κανονικα)σε αντιθεση με το avast.
micos000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ορέστη, κάνε ότι έκανες με τα XP και βάλε ότι antivirus και προγράμματα είχες και εμπιστευόσουν. Ο μόνος τρόπος να δουλεύουν όλα ΟΚ για πολύ καιρό είναι να μην ανοίξεις ποτέ τον υπολογιστή. Όσο τον δουλεύεις τόσο θα επιβαρύνεται και τα προγράμματα τύπου tuneup και cleaner καθαρίζουν μόνο προσωρινά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα