lagman Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Για όσους δε το γνωρίζουν έχει βγει η εφαρμογή truecaller Είναι ότι καλύτερο έχω δει , επίσης δε το έχω ψάξει ακόμα αν βάλεις android ασύρματο τηλέφωνο σε συνδυασμό με το truecaller θα είναι τέλειο.
lagman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ο τέλειος συνδυασμός είναι με την εφαρμογή ενός Έλληνα το Ελληνικό Caller ID
lagman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Πιθανότατα κάποιοι insomniacs να μη το έχουν πάρει είδηση, αλλά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πάει ήδη στα δικαστήρια κάνανε αγωγή για παραβίαση του μητρώου 11... λένε για αποζημίωση 10.000€ έχει ενδιαφέρον να διαβάσει κανείς την απόφαση της Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων www.dpa.gr έκανε καταγγελία η wind μαζί με forthnet γιατί η cosmote έχει συνδρομητές που αυξάνονται στο μητρώο 11 . Δε ξέρω γιατί αλλά έχω την εντύπωση ότι οι πάροχοι(πλην cosmote) δεν κάνουν ενημέρωση για τη δυνατότητα ένταξης στο μητρώο 11 και ότι έχει ο κόσμος το δικαίωμα να μην λαμβάνει κλήσεις με σκοπό την πώληση υπηρεσιών κλπ. Υπάρχει κανείς εκτός cosmote που να τον ενημέρωσαν για ένταξη στο μητρώο 11 ;;
thodoris1985 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Υπάρχει κανείς εκτός cosmote που να τον ενημέρωσαν για ένταξη στο μητρώο 11 ;; Προσωπικά έχω ενταχθεί πρίν πολύ καιρό (wind) με δική μου προτοβουλία και χωρίς ενημέρωση από τον πάροχο μου. Μπορεί να έχει αλλάξει πλέον όμως και να ενημερώνουν και αυτοί (wind). Πρόσφατα όμως (πρίν περίπου 1-2 μήνες), γνωστός μου που είναι στη vodafone, τον ενημέρωσαν για να κάνει ένταξη στο μητρώο 11. Αυτό έγινε όταν έκανε ανανέωση το συμβόλαιο του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα