sakisosf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα Insomniacs.Έχω βάλει την CM7 στο HTC Wildfire (No GPU...) και σέρνεται με 748Mhz CPU.Δηλαδή που να το χα στο default 528Mhz...Tragic!Είχα δοκιμάσει και την CyanogenMod 6 αλλά είχα προβληματάκια με το YouTube.Έχετε να μου προτείνετε κάποια αξιόλογη ROM εκτός από την ρημάδα την Stock? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μήπως του εχεις βγαλει τα ματια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μήπως του εχεις βγαλει τα ματια; Χαχαχαχαχα.Τι εννοείς?Η CyanogenMod σε αυτό το κινητό πάει χειρότερα από 2.1 (ή 2.2).Stock πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Χαχαχαχαχα.Τι εννοείς? kidding me? Λεω μηπως το εχεις παραφορτώσει με εφαρμογες, τραγουδια κτλ Κανε ενα factory reset και πες μου Υ.Γ. αλλαξε τον τιτλο. Σιχαίνομαι τα φιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 kidding me? Λεω μηπως το εχεις παραφορτώσει με εφαρμογες, τραγουδια κτλ Κανε ενα factory reset και πες μου Υ.Γ. αλλαξε τον τιτλο. Σιχαίνομαι τα φιδια Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν κάνω ποτέ Factory Reset για τον εξής απλούστατο λόγο.Κάθε μέρα δοκιμάζω νέες ROM οπότε με ένα Wipe καθαρίζουν όλα.Δεύτερον δεν είμαι Moderator για να μπορώ να αλλάξω τον τίτλο αν και ο τίτλος ταιριάζει απόλυτα με τις επιδόσεις του Wildfire.Έχεις καμιά ROM υπ'όψιν? Υ.Γ.Έχω βάλει Unofficial CM7 στο Optimus P350 και η επιδόσεις σε σχέση με το Willy ήταν η μέρα με την νύχτα...(Our optimus p350 is much better than willy) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν κάνω ποτέ Factory Reset για τον εξής απλούστατο λόγο.Κάθε μέρα δοκιμάζω νέες ROM οπότε με ένα Wipe καθαρίζουν όλα.Δεύτερον δεν είμαι Moderator για να μπορώ να αλλάξω τον τίτλο αν και ο τίτλος ταιριάζει απόλυτα με τις επιδόσεις του Wildfire.Έχεις καμιά ROM υπ'όψιν? Υ.Γ.Έχω βάλει Unofficial CM7 στο Optimus P350 και η επιδόσεις σε σχέση με το Willy ήταν η μέρα με την νύχτα...(Our optimus p350 is much better than willy) Μηπως πρεπει να αλλαξεις τον κερνελ; υ.γ. μποερις να αλλαξεις κι εσυ τον τιλο αλλα πρεπει να επιλεξεις τις περισσοτερες επιλογες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μηπως πρεπει να αλλαξεις τον κερνελ; υ.γ. μποερις να αλλαξεις κι εσυ τον τιλο αλλα πρεπει να επιλεξεις τις περισσοτερες επιλογες Έχω δοκιμάσει 3 Kernels.Και οι τρεις μαύρο χάλι.Thanks πάντως για την αλλαγή τίτλου.Έγινα Senior Member χωρίς να ξέρω τα βασικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmi900 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 η καλυτερη λυση που ξερω ειναι μια. το βαφεις μπλε και το πετας στη θαλασσα.next? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 η καλυτερη λυση που ξερω ειναι μια. το βαφεις μπλε και το πετας στη θαλασσα.next? Μην το λες.Έβαλα την RemPuzzle και πετάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα