Προς το περιεχόμενο

Netgear Dgnd3700 Νεο modem ....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια και παλι μετα απο 10 μηνες με το dgn3500 μου εβγαλε καποια προβληματα οπως δεν κλειδωνε η γραμμη και οι πορτες lan 1+2 λειτουργουσαν μονο στα 100mbit απο το 1gbit ... Τελος παντων εστειλα το μοντεμ στο πλαισιο και μου ειπαν να το αντικαταστησουν με το ιδιο η με καποιο αλλο με διαφορα. Το 3500 ηταν εξαιρετικο μοντεμ το μονο αρνητικο του ηταν πως αργουσε λιγο στο main menu κατα τα αλλα πολυ σταθερο "βραχος" και κλειδωνε περισσοτερο σπο οσα εχω δοκιμασει . Ετσι αποφασισα να παω σε κατι νεο το 3700 αυτο ειναι στα 139,00€ με τη διαφορα του 3500 110,00€ και τα εξοδα αποστολης βγαινει στα 33,00€. Ειναι καλο deal ?

]έκανα μια αναζήτηση και είδα ότι έχει και θύρα wan για μελλοντική vdsl σύνδεση όπως και

Chipseτ 400MHz Broadcom Dual-Core processor BCM6368

http://www.broadcom.....utions/BCM6368

Broadcom BCM53115 (Switch Chipset)

Built-In RAM (MBytes) 128

128 MB Flash and 128 MB RAM (Samsung Brand)

Εσεις οσοι το εχετε σαν συσκευη πως ειναι ? απο συγχρονισμο πως τα παει ? γενικά πως ειναι ....

post-218322-0-67921300-1345039715_thumb.jpg

Δημοσ.

δενχανεις κατι με 30 ευρω να πας σε μεγαλυτερο ρουτερ.η θυρα wan δεν ειναι για vdsl .αλλοη θυρα wan που δεχεται καλωδιο δικτυου απο καποιο αλλο ρουτερ και απλα κανει τον δικο σου ρουτερ να παιξει σαν access point αλλο η θυρα vdsl που ειναι σαν την adsl δηλαδη δεχεται τηλεφωνικο καλωδιο απλα ειναι vdsl οχι adsl.

Δημοσ.

ναι ξέρω για την θύρα wan (πως στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται brige με το vdsl modem) εγώ δεν το διατύπωσα σωστά

Δημοσ.

καλά αν σκεφτείς οτι αυτο που αγόρασα κανονικά έχει 152,00€ δεν το λες και φθηνό :-D αλλά με τι διαφορά μια χαρά φθηνό βγήκε

Δημοσ.

ναι φτηνο δεν ειναι αφου με αυτα τα λεφτα χτυπαγες και vigor αλλα ναι επειδη τα εχεις δωσει σπαστα δεν φαινεται.τα vdsl/adsl ειναι πανω απο 200

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...