Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά, μία βοήθεια σας παρακαλώ. Εχθές έβαλα ίντερνετ σε στο εξοχικό μου με wind και δεν μπορώ να καταλάβω κάτι που μου το λένε και σαν φυσιολογικό. Όταν κάνω download ένα αρχείο από οπουδήποτε στο νετ η μέγιστη ταχύτητα που πιάνει είναι 75kb/s ενώ όταν κατεβάζω πολλά ταυτόχρονα η μέγιστη ταχύτητα που πιάνω σε download είναι 900kb/s.

Πήρα στην wind και μου είπαν ότι αυτοί βλέπουν ότι έχω 900 κατέβασμα και δεν ξέρουν γιατί διαμοιράζεται έτσι!!

Τι μπορεί να φταίει? δοκίμασα άλλο modem και πάλι τα ίδια κάνει. Δηλαδή ενώ όταν κατεβάζω πολλά αρχεία ξεχωριστά ή ακόμα και το ίδιο πολλές φορές η ταχύτητα συνολικά αγγίζει τα 900 kb/s όταν κατεβάζω 2 - 3 αρχεία η ένα δεν ξεπερνάει σε σύνολο το download ta 100 kb/s .

Δεν είναι θέμα από εκεί που κάνω το download , θέμα server δηλαδή γιατί το έχω τσεκάρει με άλλη σύνδεση και κατεβάζει κανονικά.

Κάθε βοήθεια για τις λίγες μέρες που χρειάζομαι το νετ - ανέβασμα κατέβασμα αρχείων ας με βοηθήσει κάποιος, σας ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Από file hoster κατεβάζεις;Αν ναι τότε το σύνηθες φαινόμενο είναι αυτό που περιγράφεις αλλά χωρίς να υπάρχουν αυτές οι τραγικές διαφορές παρά μόνο σε easybytez το έχω συναντήσει.έχεις κάποιο πρόγραμμα για downloading ή copy-paste στον browser;Αν είναι μέσω torrent τότε το πράγμα αλλάζει,παίζουν πολλά ενδεχόμενα.Από πρόβλημα σε "πόρτες" μέχρι,μέχρι,μέχρι.......

Δημοσ.

Από file hoster κατεβάζεις;Αν ναι τότε το σύνηθες φαινόμενο είναι αυτό που περιγράφεις αλλά χωρίς να υπάρχουν αυτές οι τραγικές διαφορές παρά μόνο σε easybytez το έχω συναντήσει.έχεις κάποιο πρόγραμμα για downloading ή copy-paste στον browser;Αν είναι μέσω torrent τότε το πράγμα αλλάζει,παίζουν πολλά ενδεχόμενα.Από πρόβλημα σε "πόρτες" μέχρι,μέχρι,μέχρι.......

από όπου και να κατεβάσω το ίδιο συμβαίνει και φυσικά όχι από torrent, δεν φταίει η πηγή που κατεβάζω σίγουρα γιατί κάναμε έλεγχο και από server της wind με δικά τους αρχεία για να το τσεκάρουν. χωρίς κάποιο πρόγραμμα απο τον browser, δοκίμασα και δεύτερο modem πάνω στην σύνδεση και κάνει το ίδιο. Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

α.δοκιμασε απο καποιον ftp.β.κανεις αλλος να μην κατεβαζει τιποτα

γ.επισης εσυ με καλωδιο και οχι με ασυρματο.

δ.αν εχεις αλλο pc δοκιμασε το.ελπιζω να μην εχεις windows xp.επισης κλεισε οτι firewall εχεις.

Δημοσ.

Βασικά πολλοί μπερδεύουν τις μονάδες μέτρησης.

όταν κατεβάζεις κάτι με 150ΚΒ/s σημαίνει 150 KilloBytes * 8 -> 1200Kbps ή 1.2Mbps

είναι λογική ταχύτητα, ακόμα και εγώ που έχω την καλύτερη εταιρία (Vodafone) δύσκολα πιάνω 200(1.6Mbps)(με Download Manager όταν θέλω να κατεβάσω κάτι από MS τότε πιάνω 400~ [3.2Μbps])

σκέψου και ότι παίζεις με στικακι 7.2Mbps (To 1.2 με το 7.2 έχει μεγάλη απόσταση), δοκίμασε να κατεβάσεις 5-6 πράγματα ταυτόχρονα για να δεις πόσο θα πιάσεις Maximum (Download1 + Download2 + Downloadx * 8)

Δημοσ.

πολυ τα μπερδευουν στο πως τα γραφουν πχ KB = kbyte και αλλοι γραφουν kb Που καποιοι το παιρνουν σαν kilobits.ο πιο ευκολος τροπος ειναι ΚΒ και kbit/sec για να μην υπαρχει παρεξηγηση.χοντρικα ειναι 100kbyte/sec sto 1 mbit

τα 900kbyte/sec Που εννοει μαλλον ο φιλος ειναι περιπου 9 Mbit download.επισης αν δεν θελει να κατεβασει πολλα αρχεια μπορει να δοκιμασει και με download manager να κατεβαζει για πιο καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...