Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=VpaT8NzkLgE

Μετά την απρόσμενη επιτυχία του Taken του 2008 που με έναν φτωχό προϋπολογισμό μόλις $25 εκ. έφερε στα ταμεία της Europa Corp. $226 εκ., η επαναφορά του Liam Neeson σαν Bryan Mills, πρώην πράκτορα της CIA και νυν σωματοφύλακα υψηλών προσώπων, ήταν θέμα χρόνου. Και ενώ κανείς δεν το περίμενε πως ο Neeson που μας είχε συνηθίσει σε ρόλους ήσυχου ανθρώπου θα μετατρεπόταν σε φονικό όπλο, ο σπουδαίος Ιρλανδός ηθοποιός απέδειξε πως το ταλέντο δεν γνωρίζει περιορισμούς και πως μπορεί επάξια να προστεθεί το όνομά του στην κατηγορία των 'bad-ass' ηθοποιών. Το Taken 2 θα σκηνοθετήσει ο Olivier Megaton του Colombiana και το σενάριο θα είναι πάλι του Luc Besson όπως και στο πρώτο. Μαζί με τον Λίαμ Νίσον επανέρχεται και η Φάμκε Γιάνσεν ως η πρώην σύζυγός του Lenore καθώς και η Μάγκι Γκρέις στο ρόλο της κόρης του Kim.

Υπόθεση: Όταν ο Μπράιαν Μιλς ανακαλύπτει πως η πρώην σύζυγός του, Λενόρ, ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο, την καλεί μαζί με την κόρη τους, Κιμ, σε ένα ειδυλλιακό Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, με την ελπίδα να κερδίσει ξανά την καρδιά της. Στο παρελθόν όμως, ο Μπράιαν έχει σκοτώσει για να σώσει την κόρη του και τώρα αυτός και η οικογένειά του θα πρέπει να πληρώσουν. Ο Μπράιαν και η Λενόρ απάγονται, αλλά η Κιμ καταφέρνει να αποδράσει..

http://www.imdb.com/title/tt1397280/

• Like 1
Δημοσ.

στοιχημα αν η ταινια γυριζοταν στην ελλαδα απο ελληνες, θα τους ειχαν βγαλει ρατσιστες οι δικοι μας.

Και ενώ κανείς δεν το περίμενε πως ο Neeson που μας είχε συνηθίσει σε ρόλους ήσυχου ανθρώπου θα μετατρεπόταν σε φονικό όπλο

μαλλον καποιος δεν εχει δει Κrull και Darkman.. :rolleyes:

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

τσκ τσκ τσκ, ο αγγλικός τίτλος εκτός παρένθεσης και ο ελληνικός εντός :unsure:

• Like 2
Δημοσ.

Χωρις να με συγκλονίσει, μου άρεσε το ένα. Δηλαδή πέρασε η ώρα ευχαριστά. Τώρα το 2 πολύ αρπαχτή μου φαίνεται, αλλά νταξει.

Δημοσ.

Χωρις να με συγκλονίσει, μου άρεσε το ένα. Δηλαδή πέρασε η ώρα ευχαριστά. Τώρα το 2 πολύ αρπαχτή μου φαίνεται, αλλά νταξει.

για μενα ηταν ταινιαρα το πρωτο. το 2ο θα ειναι ακομα καλυτερο για πολλους λογους που δεν γινεται να τους γραψω κιολας

Δημοσ.

Οντως, και μενα μου αρεσε παρα πολυ το 1ο.. ηταν του στυλ ταινια "θα τους γ@μ1σω ολους για χαρη της κορης μου"

Δημοσ.

Ελπίζω να μην είναι αρπαχτή

Όχι ρε, δεν ειναι αρπαχτή. Είναι αρπαγή.

(ε ρε χιουμορ με την τσίμπλα στο μάτι)

• Like 4
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα εχθες σινεμα και το ειδα. Ωραιο. Μια χαρα περασε η ωρα αλλα νομιζω το 1 ηταν καλυτερο.

Edit:

Δεν θα το ελεγα αρπαχτη.

Επεξ/σία από stratigos24
Δημοσ.

Πηγα εχθες σινεμα και το ειδα. Ωραιο. Μια χαρα περασε η ωρα αλλα νομιζω το 1 ηταν καλυτερο.

ε σχεδον παντα
Δημοσ.

σχολιάστηκε ήδη αλλά δεν άντεξα

Και ενώ κανείς δεν το περίμενε πως ο Neeson που μας είχε συνηθίσει σε ρόλους ήσυχου ανθρώπου θα μετατρεπόταν σε φονικό όπλο

βασικά... ο τύπος είναι ψιλο.π.α.σ.ί.γ.ν.ω.σ.τ.ο.ς για ερμηνείες οργισμένων χαραχτήρων..όπως κι ο deniro, απλά είναι παλιότερες ταινίες, όχι πολύ πάντως
Δημοσ.

To βρήκα πολύ κακό. Δεν πέρναγε η ώρα με τίποτα, έκανε και διακοπές ο ήχος στο kosmopolis, μαύρα χάλια.

Πολύ γερασμένος ο Νίσον, ακατάλληλη η Μάγκι και κωμική η Φάμκε. Για τους Αλβανούς δεν λέω τίποτα γιατί δεν υπήρχαν.

Σενάριο της πλάκας, μου θύμισε σειρά. Η Πόλη μια ατελείωτη χαβούζα με τίποτα που να αξίζει να σου δείξει.

Έπρεπε να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω (με πρόσχημα τον κάκιστο ήχο).

Δημοσ.

Edit:

Δεν θα το ελεγα αρπαχτη.

Και τα δυο χάλια ήταν για μένα αλλά μεταξύ των δυο το πρώτο όντως ήταν καλύτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...