devill0 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Καλησπερα και χρονια πολλα.Εχω ενα δισκο WD 250GB WD2500JS-00NCB1 και εδω και 2 εβδομαδες εχει γινει πολυ αργος.Καθε φορα που ανοιγω κατι ενα φακελο,καποιο προγραμμα ζοριζεται επισης εχω παρατηρησει ενα περιεργο θορυβο που κανει σαν να γρατζουναει η κεφαλι το δισκο.Τον ελεγξα με HD sentitel και δεν μου εμφανισε τιποτα Perfomance και health ειναι 100%,και στο Smart δεν μου εμφανιζει κατι...Εκανα ενα καθαρισμο με ccleaner αλλα δεν εκανε τιποτα...Ειδικα αμα ξεκινησω καποιο game μετα το loading κολλαει και μετα συνεχιζει κανονικα...αυτο μου το κανει και σε οποιο browser και να χρησιμοποιησω οταν επιλεγω ενα site κολλαει στη αρχη και μετα το φορτωνει γρηγορα...Τι να κανω..?Ο δισκος ειναι dualboοt με W7 Home Premium και Ubuntu 12.04 32Bit. Να κοιταξω για αλλο δισκο...?
Xristaras12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 κανε μια καλη ανασυγκροτηση με το defraggler Μηπως ειναι απο εκει το θεμα.
devill0 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 κανε μια καλη ανασυγκροτηση με το defraggler Μηπως ειναι απο εκει το θεμα. μου εμφανισε αυτο....... παω για να ανασυγκροτηση By devill0 at 2012-08-15
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 α) ελέγχεις με antivirus β) αλλάζεις ένα καλώδιο Sata γ) μεταφέρεις τα αρχεία σου κ κάνεις ένα φορματ αφού το sentinel σου λέει όλα οκ.
devill0 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 α) ελέγχεις με antivirus β) αλλάζεις ένα καλώδιο Sata γ) μεταφέρεις τα αρχεία σου κ κάνεις ένα φορματ αφού το sentinel σου λέει όλα οκ. εκανα ενα check με το antivirus και δεν εμφανισε τιποτα...ξεκινησα την ανασυγκροτηση και αν φτιαξει θα κανω φορματ το κακο ειναι οτι γραφει remaining time 19 hours
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Για να τελειώσει το defragment θελει 19 Ωρες !? Διέκοψε τον άλλαξε καλώδιο πάρε τα δεδομένα σου πριν τα χάσεις και μετά φορματ. Η μόνη μου απορία είναι πως το Sentinel τον βλέπει healthy. Αυτός ο δίσκος είναι ξεχωριστός ? το υπόλοιπο Pc δουλεύει καλά δηλαδή ? με το chkdsk των Win τον κοίταξες ?
devill0 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Για να τελειώσει το defragment θελει 19 Ωρες !? Διέκοψε τον άλλαξε καλώδιο πάρε τα δεδομένα σου πριν τα χάσεις και μετά φορματ. Η μόνη μου απορία είναι πως το Sentinel τον βλέπει healthy. Αυτός ο δίσκος είναι ξεχωριστός ? το υπόλοιπο Pc δουλεύει καλά δηλαδή ? με το chkdsk των Win τον κοίταξες ? οτι προγραμα και να χρησιμοποιησα healthy μου τον εμφανιζε...το υπολοιπο pc μια χαρα ειναι δεν παρουσιαζει κατι αλλο..ο σκληρος ξεχωριστος ειναι δεν τον εχω κοψει μονο 20gb εχω παρει για το ubuntu τωρα εχει παει στις 10 ωρες στο 17%
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Οκ. Κοίταξε αυτά που είπαμε με την σειρά που θέλεις εσύ και ξαναπές μας,το defragment κάνει διαφορά,αλλά δεν μπορεί να κάνει την νύχτα μέρα.
devill0 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μετα την ανασυγκροτηση By devill0 at 2012-08-15 θα αλλαξω και το καλωδιο για να δω αν εχει διαφορα
Xristaras12 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 ναι αλλαξε κ καλωδιο να δεις.Βλεπεις καμια διαφορα με την ανασυγκροτηση; BTW Πηρες και χωρο στον δισκο!
devill0 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) <p>καλημερα.Λοιπον τελικα εκανα και στους 2 δισκους ανασυγκροτηση και η κατασταση εχει βελτιωθει δεν ειναι οπως πριν,αλλαξα και καλωδια και τωρα συμπεριφερεται καλυτερα το pc.<br /> Αν εμφανισει παλι παρομοια φαινομενα θα κανω φορματ.</p> edit: ετρεξα ενα προγραμμα απο το ubuntu στον αλλο σκληρο που εχω πανω στο pc εναν Seagate Barracuda 1TB πουτον εχω για αποθηκευτικο χωρο και μου εμφανισε αυτο... Και με το HD sentitell μου ελεγε 26 bad sectors By devill0 at 2012-08-16 Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2012 από devill0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα