Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρονια χρησιμοποιουσα τον IDM και δεν ειχα προβλημα, ωσπου ξαφνικα πριν κανα μηνα

καθε φορα που κατεβαζα κατι, την ιδια στιγμη δεν ανοιγε καμια καρτελα,

ουτε ο firefox, ουτε και ο IE. Συνδεση ειχα κανονικα (forthnet)......

Πιστεψα οτι πιθανων να φταιει η παλια εκδοση του IDM, εβαλα μια καινουρια, το ιδιο.....

Απεγκαθιστω τον IDM και βαζω τον Orbit και ξανα το ιδιο προβλημα.....

Αν κανω παυση στις ληψεις που κατεβαζω, τοτε δεν υπαρχει προβλημα.

Αν ομως αρχιζω να κατεβαζω κατι, δεν ανοιγει καμια καρτελα ......

Να προσθεσω οτι οταν δεν χρησιμοποιω καποιον download manager στο κατεβασμα,

τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα!!!!!!!!

Μηπως γνωριζει καποιος καμια λυση;

Δημοσ.

Όταν λες «δεν ανοιγει καμια καρτελα» εννοείς οτι δεν φορτώνει την ιστοσελίδα ή οτι πατας το + και δεν ανοιγει νεα καρτελα;

Δημοσ.

Δεν φορτωνει καμια καρτελα, π.χ. και ανανεωση να κανω σε μια ηδη

ανοιγμενη καρτελα μου βγαζει το γνωστο πινακακι "Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής

www............... δεν εντοπίστηκε. Ελέγξτε το όνομα του αρχείου και προσπαθήστε ξανά......"

Δημοσ.

Φαντάσου ότι εχεις ένα σωλήνα νερού με δυο βρύσες. Αν ανοίξεις τέρμα την μια βρύση, τότε η δεύτερη δεν θα εχει καθολου νερό. Το ίδιο γίνεται στην περίπτωση σου. Όλο το νερό-Internet traffic «καταναλώνεται» απο τον download manager (πρώτη βρύση) και δεν μένει τίποτα για browsing (δεύτερη στη σειρά βρύση).

Η λύση είναι απλή. Περιορίζεις το μέγιστο download bandwidth του download manager (κλείνεις λίγο τη βρύση) οπότε περισσεύει νερό για browsing. Πρακτικά:

• Δες ποια είναι η μέγιστη ταχύτητα που κατεβάζει ο download manager. Αυτή είναι η μέγιστη της γραμμής σου.Έστω ότι ειναι 600kb/sec
  • Μπες στις ρυθμίσεις του download manager και όρισε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ταχύτητα στο 75% της γραμμής σου. Δηλαδή στα 450kb/sec
  • Σταμάτα και ξεκίνα πάλι τον download manager
  • Λογικά λύθηκε το πρόβλημα σου

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι το εποιασε ξαφνικα.....

Μεχρι τωρα (και μιλαμε για χρονια) στο μεγιστο το ειχα (τουλαχιστον στον IDM που χρησιμοποιουσα) χωρις προβλημα,

αλλα προφανως τωρα καπου εκει ειναι το προβλημα φιλε μου.

Αλλα δεν γνωριζω την μεγιστη ταχυτητα του d.m.

Ειναι το 1.3-1.4 mb/sec που κατεβαζω μαλλον ετσι;.....

Σ' ευχαριστω πολυ παντως .....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι η μέγιστη είναι αυτή που σου γράφει ο download manager. Στην περίπτωση σου το 1,4mb/s (δηλαδή 1400kb/sec). Μέσα απο τις ρυθμίσεις του download manager όρισε το μέγιστο επιτρεπόμενο στα 1,2mb (ή 1200mb/sec 1200kb/sec) Και θα εισαι άρχοντας.

Επεξ/σία από isay
Δημοσ.

Τι καλα να ηταν "1200mb/sec" :-D .....

Σωστός. Κάποια στιγμή θα τα δούμε αυτά τα νούμερα, είμαι σίγουρος. Ακόμα θυμάμαι που κατέβαζα με 4kb/sec (εποχές dialup)

Θα το κανω, σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου :-) .......

Τίποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...