vasilis_g Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Γεια σασ παιδια και χρονια πολλα. έχω ένα Προβλημα με ένα Sony vaio vpccb2s1e δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα windows και δεν ανοίγει καθόλου, πάω να κάνω ανάκτηση δεδομένων αλλα μου βγάζει το μήνυμα operating system not found, βάζω ένα cd τον windows που έχω αλλα δεν βλέπει τον σκληρό δίσκο. Ξέρει κανείς τι να κάνω; Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Τα έφτυσε ο δίσκος μάλλον,έχεις άλλον να δοκιμάσεις ? 1
vasilis_g Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Για εσωτερικό σκληρο δίσκο μιλάς; Sent from my iPhone using Insomnia
VidShark7 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Και εγώ έτσι νόμιζα για ένα λάπτοπ που είχα, αλλά τελικά για να δει τον σκληρό δίσκο έπρεπε να φορτώσω έναν driver κατά την εγκατάσταση... Ψάξτο λίγο πριν αγοράσεις/πετάξεις οτιδήποτε...
sargio01 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποια διανομή linux (πχ Site: fedora ). Aν εγκατασταθεί κανονικά, τότε ο δίσκος είναι μια χαρά... Σ' ένα παρόμοιο πρόβλημα που είχα (http://www.insomnia....dows7-καίγομαι/), δεν βρήκα λύση αλλά σώθηκα εγκαθιστώντας τα windows 8! Σημαντικό: Πρίν κάνεις οτιδήποτε, χρησιμοποίησε το live cd της linux διανομής χωρίς να την εγκαταστήσεις για να πάρεις backup των αρχείων σου. 1
vasilis_g Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποια διανομή linux (πχ fedora). Aν εγκατασταθεί κανονικά' date=' τότε ο δίσκος είναι μια χαρά... Σ' ένα παρόμοιο πρόβλημα που είχα (http://www.insomnia....dows7-καίγομαι/), δεν βρήκα λύση αλλά σώθηκα εγκαθιστώντας τα windows 8! Σημαντικό: Πρίν κάνεις οτιδήποτε, χρησιμοποίησε το live cd της linux διανομής χωρίς να την εγκαταστήσεις για να πάρεις backup των αρχείων σου. Δεν έχω ιδέα πως να το κάνω αυτο..!!! Sent from my iPhone using Insomnia
sargio01 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 1) Κατέβασε σε κάποιο υπολογιστή το fedora (σου προτείνω αυτό επειδή η εγκατάστασή του είναι ταχύτατη κι έτσι δεν θα χάνεις πολύ χρόνο!) και γράψε το .iso σε cd (πχ με το imgburn). 2) Βάλε το cd να bootάρει στον υπολογιστή σου και πάρε τα αρχεία που βρίσκονται ακόμα στο δίσκο σου, ώστε να τα έχεις ως backup (αν το σύστημα τα βλέπει, σημαίνει πως ο δίσκος είναι μια χαρά). 3) Μετά πάτα το σχετικό εικονίδιο (δίσκος με βέλος που δείχνει προς τα κάτω) για να ξεκινήσει η εγκατάσταση. Αυτό θα βολέψει στο ότι θα γίνει ο υπολογιστής σου και πάλι λειτουργικός, ώστε να τον δουλεύεις μέχρι να βρείς μια νέα κόπια των windows. 4) Μόλις αποκτήσεις τα "νέα" windows (κατεβάζοντάς τα πχ), κάνε τα εγκατάσταση. Είναι σημαντικό η έκδοση των windows που θα κατεβάσεις, να είναι ίδια ακριβώς με αυτή που είχε αρχικά το μηχάνημα. Σημείωση: Αν και πάλι δεν εγκαθίστανται, βάλε τα win 8. Αυτό δούλεψε σε μένα... 1
vasilis_g Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Παιδιά πήρα τηλ στο πλαισιο απο εκει που τον Αγόρασα και μου είπαν ότι είναι μέσα στην εγγύηση και ότι θέλουν 35e για να τον ανοίξουν, και ρωτάω εσάς, πανε καλα; Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Το μόνο φυσιολογικό είναι να μην καλύπτονται τα πάντα από την εγγύηση ,ιδίως η βλακείες που γίνονται από τον χρήστη αλλά και από το ίδιο το λειτουργικό δεν καλύπτονται από καμία εγγύηση. Από την άλλη δεν απάντησες σε καμία ερώτηση που σου κάναν τα παιδιά που με κάνει να πιστεύω ότι θες την μαγική λύση κάτι που φυσικά δεν γίνεται. Ο προβλεπόμενος πάντως τρόπος για να φτιαχτεί αυτό το πρόβλημα είναι με εκκίνηση με το δισκάκι τον windows και μετά αναλόγως ποια windows έχεις έχει άλλες εντολές που φτιάχνουν την εκκίνηση.
vasilis_g Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 1- το λαπτοπ είναι από τα ανίψια μου και δεν ξέρω και πως το φτάσανε σε αυτό το σημείο το μηχάνημα, 2- δεν δοκίμασα ακόμα κανένα τρόπο γιατί τους είπα να το πάνε στο πλαίσιο αφού έχει εγγύηση και να μην κάθομαι και σπάω το κεφάλι μου εγώ αλλά αύριο που θα το έχω πάλι στα χέρια μου θα κάνω για αρχή τον τρόπο που λέει ο sergio01 απλά μου φάνηκε παράξενο που ζήτησαν 35ε και είναι ακόμα στην εγγύηση... Sent from my iPhone using Insomnia
TheELF Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Αν διαβάσεις τους όρους που έχει το Plaisio θα δεις ότι δεν καλύπτουν προβλήματα windows,αν κάνεις έλεγχο και δεις ότι π.χ. ο δίσκος έχει πρόβλημα τότε θα πρέπει να τον αλλάξουν τσάμπα. Πριν κάνεις αυτό που λέει ο sergio διάβασε κάνα εγχειρίδιο,μπορεί να υπάρχει συνδυασμός πλήκτρων που ξεκινάει την αποκατάσταση οπότε ξανά έρχεται στα ίσα του ο Η/Υ. Αν υπάρχουν αρχεία μέσα που χρειάζονται τότε οκ αντέγραψε τα πρώτα με κάποιο linux αλλά μην κάνεις εγκατάσταση.
vasilis_g Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 αν δεις ποιο πάνω γράφω οτι υπάρχει τέτοιο κουμπί αλλα οταν το πατάω μου βγάζει operating system not found
TheELF Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Α,αυτό εννοούσες με το «ανάκτηση δεδομένων» ;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα