Προς το περιεχόμενο

Remember Me

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραιο παιχνιδι.Προσεγμενο κι αρκετα ενδιαφερον.Αλλα και πολυ δυσκολο τουλαχιστον σε καποια σημεια.Εχω κολησει τωρα στο σημειο που παλευω με καποιους που ειναι αορατοι.Προβολεας για να τον ανοιξω δεν υπαρχει και πρεπει να χρησιμοποιησω μια μαγικη δυναμη που εχω,που δε θυμαμαι πως λεγεται για να τους κανω ορατου και να τους πολεμησω.Εχω παιξει αυτο το κομματι πανω απο 20!!! φορες και απ οτι βλεπω δε θα το περασω.

Δημοσ.

ναι αυτο το κομματι ειναι λιγο περιεργο πρεπει να κινησε πολυ γρηγορα.να τους χτυπας μια και να φευγεις μεχρι να μαζεψεις αρκετα για να βαλεις τη δυναμη.η βαλε ενα trainer και προχωρα το παιχνιδι like a boss. :P

Δημοσ.

Τι ειναι το trainer και πως το βρικσω;Πες μου σε παρακαλω γιατι εχω παιξει αυτο το κομματι πανω απο 20 φορες (αληθεια λεω ,δεν υπερβαλω)

Το βρηκ.Το κατεβασα και δουλευει ρολοι.Πωπω φοβερο ειναι.Πατας το 1 και σου δινει απεριοριστη ζωη.Τωρα θα πεσει το ξυλο της αρκουδας.Ευχαριστω gatokoritso.

Δημοσ.

Μόλις το τέλειωσα και 'γω.

Αρκετά καλό και πρωτότυπο θα έλεγα αν και το συμπέρασμα(πλήρης έλεγχος του κόσμου) δεν είναι και τόσο πρωτότυπο.

Τρέχει και άψογα(60+) με όλα τέρμα συν supersampling, οπτικά δεν είναι κάτι το τρομερό αλλά είναι αποδεκτό, βέβαια υπάρχει το κλασικό minor-stuttering της UE3 αλλά τι να κάνουμε..

Το gameplay του μοιάζει αρκετά με το DMC, το ''βάρος'' των χτυπημάτων είναι 100% αντιγραφή.

Δημοσ.

βέβαια υπάρχει το κλασικό minor-stuttering της UE3 αλλά τι να κάνουμε..

ε όχι και minor, χαμός γίνεται 

εγώ δεν ξέρω, το παράτησα στο 2ωρο.. μου φάνηκε πολύ βαρετό  :-(

Δημοσ.

Καλό είναι ρε, ξεκινάει λίγο βαρετά ναι αλλά εξελίσσεται ωραία.

Όλα τα τελευταία παιχνίδια είναι UE3..Άντε να βγει η UE4 να γλιτώσουμε αυτό το stutter..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα έχω περάσει κι εγώ.. :|

edit : fixed.. απλά ενεργοποίησα supersampling.......... -_-

Επεξ/σία από JohnVani18
Δημοσ.

Το ξεκινησα κι εγω πριν 2 ημερες..

Πολυ ομορφο το φουτουριστικο περιβαλλον για αρχη..

Τα υπολοιπα στην συνέχεια.

B)

• 1 μήνα μετά...
  • 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω,αλλα σκεφτομαι να το ξεκινησω μολις βρω χρονο. Ενω τα reviews ηταν μετρια,φαινετε να ναι hidden gem. Και το sci-fi setting με ψηνει πολυ. Λετε ειναι worth it το συγκεκριμενο μετα απο 5 χρονια? 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/5/2018 στις 4:14 ΜΜ, Alastor192 είπε

Ξεθαβω,αλλα σκεφτομαι να το ξεκινησω μολις βρω χρονο. Ενω τα reviews ηταν μετρια,φαινετε να ναι hidden gem. Και το sci-fi setting με ψηνει πολυ. Λετε ειναι worth it το συγκεκριμενο μετα απο 5 χρονια? 

Πρόσφατα το ξαναέπαιξα για δεύτερη φορά, και κατά τη γνώμη μου παραμένει ακόμα γοητευτικό και φρέσκο. Από την πρωταγωνίστρια, την ατμόσφαιρα - περιβάλλον, το gameplay, τρομερά αδικημένα παιχνίδι.Δοκίμασε το πάντως και δες μόνος σου (άσε τις κριτικές).

Προσωπικά, ακόμα περιμένω το 2, αλλά που.

Δημοσ.
Στις 31/5/2018 στις 4:14 ΜΜ, Alastor192 είπε

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, αξίζει ένα playthrough. Έχει ωραία ατμόσφαιρα και ιστορία που σε κρατάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...