Προς το περιεχόμενο

Remember Me

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το τελειωσα.πολυ ωραιο παιχνιδακι και καλη ιστορια.θα ηταν ωραια καποια στιγμη να τη κανουν ταινια ή ενα δευτερο παιχνιδι..

σιγουρα αξιζει περισοτερο απο οσο τα review θελαν να μας πείσουν.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω το wireless  και δεν βρίσκω απο πού ρυθμίζεται :(

Αν εννοεις τα κουμπια δεν τα ρυθμιζεις. Γι' αυτο παρνεις xbox controller ή παρομοιο.

Μερικά παιχνίδια απλά δεν υποστηρίζω το ασύρματο. Είχα πολυ καιρό να ακούσω για κάτι τέτοιο θυμάμαι τη nubisoft σε παλιά ac να έχει τέτοια θέματα..

Δε δούλευε το ασύρματο, αλλά το ενσύρματο λειτουργούσε κανονικά

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Πάρα πολύ καλό το game δεν το περίμενα με τπτ. Μιλάμε το immersion στον κόσμο του είναι απίστευτο. εχουν δημιουργήσει ένα πανέμορφο scifi κόσμο και γενικά όλο το σενάριο του είναι πάρα πολύ καλό.

Στα θετικά θα βάλω και την πολύ καλή μεταφορά στα pc που έχει γίνει συν ότι το σύστημα μάχης του αν το κατανοήσεις μετά είναι αρκετά καλό για game του είδους του και μπορείς να χειριστείς τον χαρακτήρα άψογα.

Στην αρχή μου άρεσε, αλλά αν το βαθμολογούσα τώρα, δεν θα έβαζα πάνω από 4/10.

Είναι η περιπλοκότητα σε μορφή .exe το παιχνίδι. Έλεος! Να παίξουμε θέλουμε, όχι να λύσουμε σταυρόλεξο.

Εντάξει ρε φίλε δλδ αν παίξεις ένα rpg εσύ τι θα πεις ότι τετραγώνισες τον κύκλο? Εγώ ένα arcade game είδα με πάρα πολύ καλό δομημένο κόσμο όμως δεν είδα καμία περιπλοκότητα.

Τα Combos είναι περίπλοκα και πως θα τα φτιάξεις. Για να σκοτώσεις τους αντιπάλους πρέπει να σκοτώνεις με τη σωστή σειρά και τα σωστά skills. Bitch Please δηλαδή, δώστε μου ένα σπαθί να τους αποκεφαλίσω όλους!

Σιγά τα δύσκολα combos. Το 80% του παιχνιδιού το τελείωσα με το 1ο combo(που ήταν 3 κλικ στο ποντίκι και πάταγα καμιά δεκαριά lol) και το μισό από το 2ο που είχα βάλει κίνηση για να τελειώνει ο χρονικός περίορισμος ποιο γρήγορα μετά μπαμ μπουμ οι δυνάμεις και αντε γεια...

Μόλις τέλειωσα και αυτό το game και για άλλη μια φορά και σε game που παίζω έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος( μου θυμίζει Τσουρινάκι αυτό :P)

Πολύ καλό το story του ιδίως ο κόσμος που έχουν δημιουργήσει θα αρέσει σε όλους τους scifi οπαδούς αλλά και το gameplay του ιδίως το σύστημα μάχης του ήταν παρα πολύ καλά στημένο. Αν πάρεις το κολάι του μπορείς να χειρίζεσαι άψογα τον χαρακτήρα.

Μου άρεσε πολύ και η άψογη μεταφορά που κάνανε στο pc. 13 ώρες που ήταν η διάρκεια του προσωπικά αν και δεν είμαι και πολύ οπαδός των arcade game αυτό το ευχαριστήθηκα και με απορόφησε για τα καλά αυτός ο μετατεχνολογικός εφιαλτικός κόσμος του.

• Like 1

Θα συμφωνήσω με τον φίλο παραπάνω. Μόλις το τελείωσα και το βρήκα πολύ καλό. Ειδικά για τον κόσμο του και το σενάριο έχει γίνει εξαιρετική δουλειά όπως επίσης και η μουσική.

Θα ήταν ωραίο βέβαια να μπορούσες να εξερευνήσεις περισσότερο. Σαφώς δεν είναι GOTY, θα του έβαζα 7/10, αλλά οι φίλοι των action πρέπει να το δοκιμάσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...