BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 μάπα το παιχνίδι ,δε κάνω τον κόπο καν να το κατεβάσω
Oroku Saki Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι μαπα ειναι πολυ καλο. Το εχω ξεκινησει 2 μερες τωρα και το παιζω. Αυτοι που λενε οτι ειναι μαπα το λενε επειδη ειναι διαφορετικο απο τα υπολοιπα action adventure που εχουν βγαινουν καθε μηνα. Αν ηταν fps η hack n slash τοτε κανεις δεν θα ελεγε οτι ειναι μαπα.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 τελοςπαντων,δεν είναι του τύπου μου τέτοια παιχνίδια φαίνεται
kgian Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Και εγώ που το έχω φτάσει στην μέση μπορώ να πω πως είναι πάρα πολύ καλό. Πολύ καιρό είχα να κολλήσω έτσι με παιχνίδι. Σε ρουφάει στον κόσμο του. Μου θυμίζει το beyond good and evil...
naruto14 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 μάπα το παιχνίδι ,δε κάνω τον κόπο καν να το κατεβάσω Χωρίς να το έχεις καν βάλει να ξεκινήσει στο PC σου το αποκαλείς μάπα? Μάλιστα καλά πάμε...
gatokoritso Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 το ξεπερασα το προβληματακι που ειχα.μεχρι τωρα φαινεται ωραιο game.νταξει ειναι εντελως linear αλλα δεν με χαλαει.το remix στις αναμνησεις ειναι απιστευτο! blue δεν ειναι κακο,κατεβασε το αν δεν βαριεσαι..
johnnyman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 σημερα το ξεκινησα και εγω!παρα πολυ ωραιο το παιχνιδι και οπως ειπε ο φιλος παραπανω σε ρουφαει στον κοσμο του.πολυ ωραια γραφικα και καλη χρηση της unreal engine 3!ειμαι στο episode 2 και συνεχιζω!!
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Πολύ καλό σημείο αυτό. Ενδιαφερον τιτλος για οταν πεσει αρκετα η τιμη του αλλα ειδικα για κατοχους Ps3 μαλλον ειναι καλυτερο να παρουν το The Last of us αντι γιαυτο.Η Capcom ειναι publisher και οχι developer btw Το Last of Us, δείχνει πιο σιγουράντζα τίτλος. Στο PC έχει ένα 10άρικο. http://www.allkeyshop.com/blog/buy-remember-me-cd-key-compare-prices/ μάπα το παιχνίδι ,δε κάνω τον κόπο καν να το κατεβάσω Κάνε, αξίζει να του ρίξεις μια ματιά. Τα γραφικά του είναι όμορφα. Οι φωτισμοί είναι εντυπωσιακοί και τα textures σωστά. Όλο το artwork είναι καλοδουλεμένο και πρόκειται για τίτλο με budget. Η μουσική επίσης είναι από τα δυνατά του σημεία και θυμίζει ταινία. Έχουν κάνει μίξη από πολλά γνωστά καλά παιχνίδια, όπως Uncharted, Sindicate, μία δόση Mirror's Edge , και σύστημα μάχης από Batman (τα chain combos που πηγαίνεις από αντίπαλο σε αντίπαλο). Ίσως να είναι λίγο παραπάνω περίπλοκο απ' ότι θα έπρεπε. Είμαι στο 30% και ακόμα είναι σαν tutorial. Τα Combos επίσης θα προτιμούσα να είναι πιο απλά και όχι σε style Mortal Kombat που αν πατήσεις ένα λάθος κουμπί, χαλάει όλο το Chain. Η απόδοση του τέλος είναι εξαιρετική, αν εξαιρέσεις κάποια Drops για ελάχιστα δευτερόλεπτα (1-2) σε σημεία που αλλάζει η πίστα. Βουτάω σε κάτι 20άρικα... Το SLI έχει 98% usage και στις δύο κάρτες πολλές φορές!!! Το GeForce experience μου προτείνει Max Settings και όλα τα φίλτρα επίσης στο Max. Μερικά Screenshots από εμένα 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Το κατεβάζω και 'γω να του ρίξω μια ματιά.
reignmanGG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 ρε παιδια απο ποιον θειο το βρηκατε με καλους "σπορους" ? ας μου στειλει καποιος ενα π.μ γιατι απο την αποβαθρα ... δυσκολευεται ο θειος!
qsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το έπαιξε κανείς σας με x-box gamepad;Εγώ λίγο αλλά το βαρέθηκα δε ξέρω αν θα το τελειώσω...Δουλεύει μια χαρά πάντως
hurin Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Το έπαιξε κανείς σας με x-box gamepad; Παίζει άνετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα