johnnyman Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 τωρα τελειωνει οπου να ναι απο τον θειο.αντε να δουμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Σε διάφορα review που έχω διαβάσει μέχρι τώρα το game αξίζει ιδίως για όσους τους αρέσουν τα scifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 παντως ολα full το παιχνιδι τρεχει νερο καρφωμενα σε 60fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Καλά εννοείται, αφού η capcom τα παίρνει όπως είναι τα παιχνίδια και τα κάνει πορτ στους υπολογιστές Λέει τελικά τίποτα σαν παιχνίδι ; μάπα, μέτριο ; τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Πολύ ενδιαφέρον το game. Το combat system μονο λίγο δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Θα το κοιτάξω, απλά είμαι επιφυλακτικός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παιδιά είναι υπερβολικά εύκολο η μου φαίνεται? Και δεν μιλάω μόνο για το combat αλλα και για το platforming.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Είναι πολύ εύκολο και το combat βαρετό, αλλα σαν σύνολο αξίζει, έχει εκπληκτικό concept art και αρκετά ενδιαφέρον story, επίσης τα memory remix έχουν πλακα, το gamepad είναι must όμως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Walkingchaos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παιδιά εγώ που έπαιξα το Remember Me θα συμφωνήσω μαζί σας και θα πω ότι είναι πανεύκολο. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να μπορέσει κανείς να το τερματίσει αφού οι γρίφοι και το combat system είναι πολύ εύκολο να τα συνηθίσει ακόμα και ένα παιδί. Site: http://www.gameworld.gr/reviews/item/13433-remember-me">Εγώ στο review που έγραψα το βαθμολόγησα με 7.6 γιατί είχε μερικά μειονεκτήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 εγω εχω κολλησει στο πρωτο επεισοδιο ειμαι ακριβως μετα τη φαση που ανεβαινει τους σωληνες και της τη πεφτει ενα φρικιο.αφοτου περασει το σωληνα με το καυτο αερα και ανεβει απανω δεν μου βγαζει cutscene και ετσι μπαινω στην επομενη πιστα χωρις να μπορω να κανω κατι..εχω δοκιμασει τα παντα και δεν ξεμπλοκαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 to παρατησα κιολας τη combo lab k πρασινα αλογα ,κουραστικο .!! Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εμένα πάντως μου αρέσει αρκετά. Εν΄ταξυ, εύκολο είναι αλλά δεν είναι κακό αυτό. Σαν να βλέπεις μια πολύ ωραία ταινία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ενδιαφερον τιτλος για οταν πεσει αρκετα η τιμη του αλλα ειδικα για κατοχους Ps3 μαλλον ειναι καλυτερο να παρουν το The Last of us αντι γιαυτο.Η Capcom ειναι publisher και οχι developer btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα