Προς το περιεχόμενο

Remember Me

OROKUSAKI

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 105
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά εννοείται, αφού η capcom τα παίρνει όπως είναι τα παιχνίδια και τα κάνει πορτ στους υπολογιστές

Λέει τελικά τίποτα σαν παιχνίδι ; μάπα, μέτριο ; τι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι πολύ εύκολο και το combat βαρετό, αλλα σαν σύνολο αξίζει, έχει εκπληκτικό concept art και αρκετά ενδιαφέρον story, επίσης τα memory remix έχουν πλακα, το gamepad είναι must όμως.

• Like 1

Παιδιά εγώ που έπαιξα το Remember Me θα συμφωνήσω μαζί σας και θα πω ότι είναι πανεύκολο. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να μπορέσει κανείς να το τερματίσει αφού οι γρίφοι και το combat system είναι πολύ εύκολο να τα συνηθίσει ακόμα και ένα παιδί. Link.png Site: http://www.gameworld.gr/reviews/item/13433-remember-me">Εγώ στο review που έγραψα το βαθμολόγησα με 7.6 γιατί είχε μερικά μειονεκτήματα.

• Like 1

εγω εχω κολλησει στο πρωτο επεισοδιο :mad:

ειμαι ακριβως μετα τη φαση που ανεβαινει τους σωληνες και της τη πεφτει ενα φρικιο.αφοτου περασει το σωληνα με το καυτο αερα και ανεβει απανω δεν μου βγαζει cutscene και ετσι μπαινω στην επομενη πιστα χωρις να μπορω να κανω κατι..εχω δοκιμασει τα παντα και δεν ξεμπλοκαρει :mad:

Ενδιαφερον τιτλος για οταν πεσει αρκετα η τιμη του αλλα ειδικα για κατοχους Ps3 μαλλον ειναι καλυτερο να παρουν το The Last of us αντι γιαυτο.Η Capcom ειναι publisher και οχι developer btw  ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...