gpelekanos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Τι να το κάνεις το android χωρίς πρόσβαση στο play store, χωρίς αναβαθμίσεις;
adi32 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μπορεις να το εξηγησεις λιγο γιατι δεν εχω ιδεα?
tiniakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Για προτείνετε και ένα 7αρι να πάρω δώρο στα ανίψια μου.
Millennium Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Για προτείνετε και ένα 7αρι να πάρω δώρο στα ανίψια μου. Κοιτα στις προσφορες.Υπαρχουν νηματα.
tiniakos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ainol Novo7 Aurora II 7" Μάλλον αυτό θα τους πάρω.
kamui Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τι να το κάνεις το android χωρίς πρόσβαση στο play store, χωρίς αναβαθμίσεις; ??? Αν μιλάς για τα κινέζικα μάλλον πρέπει να το ψάξεις το θέμα και να μη μπερδεύεις όσους ενδιαφέρονται. Αναβαθμίσεις παίρνουν κανονικά και πρόσφατα το u30gt πήρε Jellybean και όλα μπορούν να πάρουν market κανονικά. Ακόμη και κάποιος αρχάριος με λίγη βοήθεια από τα παιδιά εδώ μέσα μπορεί να το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα