Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά!!

Θα πιάσω ένα πολυσυζητημένο θέμα που έχει σχολιαστεί και αρκετές φορές απλά επειδη με έχει αγχωσει αρκετα σκέφτηκα να ζητήσω και τη συμβουλή και απο κάποιον απο εσας.... Βέβαια 14 Αυγούστου σήμερα και 11 το βράδυ που είναι φαντάζομαι πως όταν και αμα λάβω καποιες απαντήσεις αυτες θα έρθουν κάποια στιγμή που μάλλον θα έχω και περισσότερες πληροφορίες απο αυτές που θα παραθέσω παρακάτω!!

Ξεκινάω!

Εδώ και 4 μήνες είμαι κάτοχος ενός xperia mini το καινουργιο και σήμερα σε μια προφανή ένδειξη της βλακείας μου το έριξα μέσα σε ένα βάζο που περιείχε νερό και ρίζες απο κάποια λουλουδάκια σαν απο αυτα που έχουν οι μαναδες μας στο σπίτι. Ο τρόπος που μου έπεσε είναι εξίσου χαζός αλλα ας μη τον αναφέρω ακομα. Το λοιπόν, αμέσως το έβγαλα έξω και άρχισε να στάζει νερά! Στα ελαχιστα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν και πριν προλάβω να στροφάρω και πίασω δουλεία ,και ενω η οθόνη φαινόταν ξεκάθαρα να μην έχει νερο, μέχρι να αφαιρέσω καπάκι και μπαταρία την είδα να τρεμοπαίζει και να σβήνει. Αφου χέστηκα πάνω μου αφαίρεσα μπαταρια, καπάκι, SIM, SD και άνοιξα και το USB πορτάκι να αναπνέυσει. Το καθάρισα βιαστικά, και αρχικά δοκίμασα για μερικα δευτερόλεπτα με πιστολάκι απο μακρινή απόσταση αλλα σύντομα διέκοψα καθώς κατι μου θύμισε πως δεν είναι καλή ιδέα. Στη συνέχεια καθώς το επεξεργαζόμουν και καταλάβαινα πως δεν μπορούσα να το λύσω σε περισσότερα κομμάτια, το παρκαρα στη βεράντα σε ένα σημείο να το βλέπει λίγο ο ήλιος και περίμενα... Έπειτα, αφου έκανα αναζήτηση στα φορουμ, κατέληξα να το βάλω σε ενα σακουλάκι με ρύζι με σκοπο να περιμένω καμια μέρα, ενώ ξέπλυνα τις μεταλλικες του επαφές με οινόπνευμα.

Οι απορίες μου είναι οι εξής: Το κινητό το είδα να σβήνει σε μερικα δευτερόλεπτα πριν αντιδράσω αυτο σημαίνει καταστροφή η όχι; Γενικά δεν φάνηκε πολύ μούσκεμα αλλα όταν το καθάρισα και τίναζα επεφταν μερικές σταγόνες απο την θύρα των ακουστικών. Υπαρχει περίπτωση να είναι καπως συμπαγης κατασκευη και να μη πηρε πολυ νερό ή να το ξεχάσω: Το νερό απο την άλλη φαινόταν αρκετα βρόμικο, όχι λάσπη, αλλα καπως κιτρινισμένο αφου είχε ρίζες μέσα. Τα άλατα θα είναι περισσότερα η λιγότερα; Επίσης η μπαταρία χρειάζεται την αντίστοιχη φροντίδα; Γιατι μου φαίνεται καπως νωπή η μπορει να είναι απλα η ιδεα μου απο τον πανικό.Πόσο καιρο να το αφησω στο ρύζι γιατι πραγματικα δεν αντέχω την υπομονη και θελω να το δοκιμασω απο αύριο! Ακόμη, είχα σκοπό να το ξεπλύνω σε καθαρό οινόπνευμα, βουτώντας το μέσα αλλα φοβήθηκα μη το χειροτερέψει! Λέτε να είχε βοηθήσει στον καθαρισμό ή σωστά το σκέφτηκα; Επίσης με ποιο τρόπο μπορω να συννενοηθώ με το Service Γιατι πραγματικα ξέρω πως είναι δικια μου ευθ'υνη αλλα είναι ολοκαίνουργιο και πραγματικα δυσκολευτηκα παρα πολυ μέχρι να το αγοράσω και πόνεσα μεχρι να τα καταφέρω. Με όλη αυτη τη οικονομικη κατάσταση και μιας και εχω μια δουλεια της πλάκας, περίμενα καιρο μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου και πόνεσα παρα πολυ σήμερα!!!

Αυτα! Χίλια συγνώμη για το τεράστιο κείμενο απλα είμαι σε ένα γενικο πανικό σήμερα και κάπου ήθελα να ξεσπάσω!! Αν έχετε τη παραμικρή ιδέα πρόταση ή απάντηση στα παραπάνω παρακαλώ πείτε μου θα ήταν αρκετα ανακουφιστικό!

Ευχαριστώ!!!

Επεξ/σία από alnter
Δημοσ.

χαχαχαχα δεν πειραζει την επομενη φορα μη κανεις τρικακια πανω απο το βαζο.

Αναψε το και αμα παιξει καλος αν οχι βρες μια μπαταρια ιδια να δεις αν δουλευει αν οχι στα σκουπιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...