JohnVani18 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν μου δεχόταν τον κωδικό οταν δοκίμασα. Θα δοκιμάσω αργότερα πάλι. edit : still not working.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δεν μου δεχόταν τον κωδικό οταν δοκίμασα. Θα δοκιμάσω αργότερα πάλι. edit : still not working.. Και εδώ μια από τα ίδια. Δεν τον παίρνει ακόμα τον κωδικό. Λογικά αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Για τους PLUS MEMBERS ΕΙΝΑΙ δωρεαν για κατεβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Για τους PLUS MEMBERS ΕΙΝΑΙ δωρεαν για κατεβασμα. Thanks! Δεν παίζει να το πρόσεχα από μόνος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Η Beta είναι διαθέσιμη για όλους. Να κανονίσουμε να μπούμε να παίξουμε παρέα https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-gr/games/killzone-mercenary-beta-trial/cid=EP9000-PCSF00387_00-KZMPHASE3BETA000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δεν πιάνω δίκτυο... Αύριο θα κατέβω στο χωριό μου και λογικά θα μπώ για κανένα ματσάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Κατάφερε κανείς να παίξει? Μου βγάζει Network error : An internal error occurred. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Κατάφερε κανείς να παίξει? Μου βγάζει Network error : An internal error occurred. Πολλές φορές έπαιξα και ο αδερφός μου το έχει λιώσει ακόμα παραπάνω. Βέβαια έχω αλλάξει το Nat Type και πλέον δείχνει 2 οπότε δεν έχω πρόβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Τελικά έπαιξα κι εγώ μετά απο αρκετές προσπάθειες. Έπαθα πλάκα με αυτό που έβλεπα. Πάντως με ψιλοχάλασε που ο χειρισμός θυμίζει λίγο ΚΖ2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Τελικά έπαιξα κι εγώ μετά απο αρκετές προσπάθειες. Έπαθα πλάκα με αυτό που έβλεπα. Πάντως με ψιλοχάλασε που ο χειρισμός θυμίζει λίγο ΚΖ2. Εμένα με ψιλοχάλασε ο χειρισμός λόγω του input lag. Το παιχνίδι δεν ανταποκρίνονται τόσο άμεσα στις εντολές που δίνεις στους μοχλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Killzone: Mercenary Review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShadowSpectre Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Ψήνομαι να το αγοράσω αλλά δε πρόκειται να γίνει αυτό άμα δε βεβαιωθώ ότι αξίζει για αγορά ο τίτλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Μόνο την beta που έπαιξα λίγο, ψήθηκα άσχημα για pre-order. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Σημερα δεν βγαινει το παιχνιδι (4/9/2013)? Παω στο ΠΛΑΙΣΙΟ και μου λενε οτι βγαινει αυριο και θα το εχουν το Σαββατο, πανε καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Επιτέλους έχω στα χέρια μου τον λόγο για τον οποίο αγόρασα PSVita! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα