JohnVani18 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Killzone Mercenary tech: “Graphics that are comparable to Killzone 3″ Here’s what development lead Piers Jackson had to say about the game’s technology on EU PS Blog.“In some regards we’ve tried not to shrink it at all. We’ve tried to get a full Killzone experience running on PS Vita. The system is incredibly powerful – we’ve got graphics that are comparable to Killzone 3 running on a handheld,” he praised the Vita. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedPanda Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 δυστυχώς έχουμε μάθει οτι τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι, περιμένω να δω αν θα έχει σταθερό fps no frame drops και αν θα έχει σωστό online ,το killzone 2 το μόνο που ασχολήθηκα σοβαρά ονλινε ήταν τραγικό σε θέμα σέρβερ, disconnects ανα 1 game, και έμπαινες σε ένα lobby και δεν μπορούσε να συνδεθεί ο φίλος σου στο ίδιο και άλλα πολλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 δυστυχώς έχουμε μάθει οτι τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι, περιμένω να δω αν θα έχει σταθερό fps no frame drops και αν θα έχει σωστό online ,το killzone 2 το μόνο που ασχολήθηκα σοβαρά ονλινε ήταν τραγικό σε θέμα σέρβερ, disconnects ανα 1 game, και έμπαινες σε ένα lobby και δεν μπορούσε να συνδεθεί ο φίλος σου στο ίδιο και άλλα πολλά. Αυτό ακριβώς. Ειδικά τα fps, πρέπει να είναι κλειδωμένα στα 30. Αλλιώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Killzone Mercenary Wiki: Everything you want to know about the game Killzone: Mercenary is an upcoming first-person shooter video game for the PlayStation Vita, and the second in the series for the handheld after 2006’s Killzone: Liberation (PSP). It was revealed at Gamescom 2012 and is being developed by Guerrilla Cambridge, formerly known as SCE Cambridge Studio (of Medieval, LittleBigPlanet PSP fame). The game uses a customized version of the Killzone 3 engine for lighting and smoke, high-res environment textures, and realistic shadows. It is slated for release on September 17th in North America and September 18th in Europe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wrJSoXZwra0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Όποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει την closed beta, μπορεί να δηλώσει σημμετοχή στο παρακάτω link. https://www.surveygizmo.com/s3/1298630/kzmbetainvite Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Όποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει την closed beta, μπορεί να δηλώσει σημμετοχή στο παρακάτω link. https://www.surveygizmo.com/s3/1298630/kzmbetainvite Το λινκ που εβαλες αναφερεται για Αμερικη,το ευρωπαικο ειναι : https://psnbeta.eu.playstation.com/userInfo.php?enroll=kzm_public_limited Δεν ξερω αν παιζει σημασια, αλλα σε περιπτωση που..... Αυτό ακριβώς. Ειδικά τα fps, πρέπει να είναι κλειδωμένα στα 30. Αλλιώς... Visually the game is described as “gorgeous” in addition to the title having big draw distances. Character models are further described as “awesome” and the same is said for character animation. The magazine states the game is looking better than “Uncharted”, which is arguably the best looking game on PS Vita to date. As for performance, the magazine reports that “Killzone Mercenary” performs at a stable frame-rate even when a level is highly active. PSX Extreme continues to describe the title to be similar to a “portable Killzone 3”. Killzone Mercenary, Tearaway, Batman Arkham μεχρι τωρα ειναι στανταρ, GoW ΗD Collection αν βγει καλο και οταν κυκλοφορησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 ^Καλά έκανες και το πόσταρες. Σίγουρα θα έχει σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosspeed Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 ξέρουμε πότε θα βγει κανένα demo ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μου ήρθε beta κωδικός! Ελέγξτε μήπως ήρθε και σε εσάς (όσοι δήλωσαν συμμετοχή στη beta). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μου ήρθε beta κωδικός! Ελέγξτε μήπως ήρθε και σε εσάς (όσοι δήλωσαν συμμετοχή στη beta). ειχα δηλωσει συμμετοχη αλλα δεν μου εχει ερθει κανενας κωδικος. Επισης ημουν και στο PSHOME, αλλα δεν εχω κανενα κωδικο, γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Όσοι πήραν πάντως, αναφέρουν πως δεν δουλεύει (ούτε εμένα μου δουλεύει). Πάντως στο mail λέει να τον καταχωρήσεις μετά την ενημέρωση του store. Εκτός κι αν ο κωδικός που μου ήρθε είναι για αμερικάνικο λογαριασμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Όσοι πήραν πάντως, αναφέρουν πως δεν δουλεύει (ούτε εμένα μου δουλεύει). Πάντως στο mail λέει να τον καταχωρήσεις μετά την ενημέρωση του store. Εκτός κι αν ο κωδικός που μου ήρθε είναι για αμερικάνικο λογαριασμό. Σου παίζει το παιχνίδι ή θα μας κόβει πάλι λόγω Nat Type 3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα