galimanas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 καλησπερα και καλο δεκαπενταυγουστο σε ολους! Πριν μερες αγορασα ενα dell inspiron γυρω στα 340ευρω...κυριως για internet kai ταινιες,μουσικη. ολα καλα και πολυ ευχαριστημενος...του περασα και windows 7. το προβλημα ειναι οταν ακουω μουσικη και βαζω ελαχιστα πιο δυνατα τη μουσικη ακουγεται απο τα ηχεια ενα χχχχχχ... σαν γριλισμα...αυτο το κανει και σε χαμηλη ενταση.... τι λετε να φταιει?δοκιμασα καποιες αλλαγες απο τις ρυθμισεις αλλα τιποτα... λετε να φταιει επειδη ειναι φθηνος? δεν νομιζω γιατι και χαμηλα που βαζω την ενταση παλι το κανει... ακουω αποψεις απο εμπειρους!
giannispaok Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 πριν τα 7 λογικα θα ηταν μια χαρα..... αποψη μου χωρις να ξερω το laptop....
veteranos123 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Κατά 99% έχουν τρυπήσει τα ηχεία.Τα δούλευες τέρμα?Πήγαινέ τον πίσω και πες τους το πρόβλημα.Αν τα δούλευες τέρμα μην το πεις.
galimanas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 δεν το δουλεψα καθολου τερμα ρε παιδια!3 μερες το εχω!το κανει σε ολα τα τραγουδια αυτο...μηπως επειδη εχω windows 7?ας μου πει καποιος!
koularasss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 δεν το δουλεψα καθολου τερμα ρε παιδια!3 μερες το εχω!το κανει σε ολα τα τραγουδια αυτο...μηπως επειδη εχω windows 7?ας μου πει καποιος! Εμενα το εκαναν κατι εξωτερικα ηχεια που ειχα παρει απο το lidl και ηταν τρυπημενα λογω χαμηλης ποιοτητας. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
bebis4 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 καποια ispiron παρουσιαζουν ενα τετοιο τριγμο στα ηχεια τους . παρε την dell η πηγαινε το πισω και παρε αλλο. εχεις το δικαιωμα μεσα σε 7 ημερες.
KnightRider Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αμα ειναι αυτο που νομιζω ειναι οτι οταν βαζεις Windows 7 σε καποια λαπτοπ το κανει λογω το οτι δινει μικρο buffering στον ηχο δηλ σαν να λεμε οτι εχουμε το Asio4All και βαλαμε 128samples για να εχουμε πολυ λιγο latency, πιστευω αμα δοκιμασεις να βαλεις Vista ή Xp δεν θα σου το κανει αυτο
galimanas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ενας γνωστος μου ειπε οτι στο κανει αυτο εξαιτιας των ηχειων οτι ειναι μικρα σε αποδοση και εξαιτιας χαμηλου κοστους του λαπτοπ-340ευρω....ισχυει?λεω να παρω εξωτερικα ηχεια.....
galimanas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 ενας γνωστος μου ειπε οτι στο κανει αυτο εξαιτιας των ηχειων οτι ειναι μικρα σε αποδοση και εξαιτιας χαμηλου κοστους του λαπτοπ-340ευρω....ισχυει?λεω να παρω εξωτερικα ηχεια..... τι λετε για τα παραπανω?σε αποδοση ο μεικτης στο 35 και τα ηχεια τριζουν.....τα φωτα σας!
liakjim Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Αποκλειεται να τριζουν σε τοσο χαμηλη ενταση οσο χαλια κ να ειναι τα ηχεια. Λογικα εχουν κοπει. Για να βεβαιωθεις οτι δεν ειναι προβλημα λειτουργικου (αν κ αμφιβαλω / εκτος κ αν εχεις ενεργοποιησει καποιo enhancement απο το speaker properties) , μπουταρε με μια εκδοση linux πχ ubuntu κ κοιτα ( ή μαλλον ακου) τι γινεται. Βεβαιωσου παντως οτι στo speaker properties ειναι ολα default (bass/ tremble κτλ) κ το ιδιο κ στο προγραμμα αναπαραγωγης.
galimanas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Αποκλειεται να τριζουν σε τοσο χαμηλη ενταση οσο χαλια κ να ειναι τα ηχεια. Λογικα εχουν κοπει. Για να βεβαιωθεις οτι δεν ειναι προβλημα λειτουργικου (αν κ αμφιβαλω / εκτος κ αν εχεις ενεργοποιησει καποιo enhancement απο το speaker properties) , μπουταρε με μια εκδοση linux πχ ubuntu κ κοιτα ( ή μαλλον ακου) τι γινεται. Βεβαιωσου παντως οτι στo speaker properties ειναι ολα default (bass/ tremble κτλ) κ το ιδιο κ στο προγραμμα αναπαραγωγης. που ειναι αυτα που λες?βοηθησε με λιγο....και στο Linux το ιδιο κανει...ξερεις αυτο το γρρρ,,,,,,,,,γρ......λεμε για αθλιο ηχο!
liakjim Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Αρα εχουν προβλημα τα ηχεια. Γυρνα τον πισω.
galimanas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 θα παρω τη dell...ενταξει μπορει να εχει 340ευρω αλλα δεν εννοειται να βαζεις Mp3 και να κανει αυτο τον θορυβο....
novice21 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δοκιμασε με τα ακουστικα να δεις τι γινεται εκει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα