Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Ο αδερφός μου θέλει να αγοράσει καινούριο Laptop και διαθέτει μέχρι 500€! Συγκεκριμένα το Laptop το χρειάζεται πιο πολύ για σερφάρισμα, για ταινίες και τέλος για επεξεργασία εγγράφων! (doc, xls, pdf...) Επίσης θα ήθελε να έχει HDMI έξοδο ώστε να μπορεί να το συνδέει στην TV! Δεν υπάρχει πρόβλημα αν το Laptop δεν έχει προ εγκατεστημένα τα Windows! Μπορεί να διαθέσει και παραπάνω από τα 500€ για κάποια καλή ευκαιρία...

Έχω δει μερικά Laptop και θα ήθελα τη γνώμη σας αλλά και τις προτάσεις για άλλα...

1.Fujitsu AH532 (475€)

2.Lenovo IdeaPad Z370A (460€)

3.HP G62-450 sv (450€)

4.Fujitsu AH531 (440€)

Το AH532 πραγματικά με έχει εντυπωσιάσει με την τιμή του σε σχέση με τα χαρακτηριστικά του! Θα ήθελα λοιπόν έτσι και την γνώμη σας για τη Fujitsu αλλά και για την Cosmodata που σήμερα την έμαθα... :P

Περιμένω την βοήθειά σας... :)

Δημοσ.

Αρκετα καλο το Fujitsu,το προτεινω, λιγο δυσκολο να βρεις κατι καλυτερο στην ιδια τιμη. Core i5 και καλη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

είναι σε χαμηλή τιμή γιατί στην ουσία λείπουν τα 80€ που κοστίζουν τα windows, αν ασχολείσαι με άλλα λειτουργικά ή έχεις άδεια από windows είναι ok

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά παιδια αδερφός μου αγόρασε το ΑΗ532 και πραγμτικά τα σπάει... Του πέρασα win7 64bit και πάει σφαίρα... Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον άλλον θέλει να αγοράσει φορητό με αυτα τα λεφτά... ;)

Δημοσ.
να σ ρωτησω ρε φιλε...απο που τι τσιμπησες το Laptop σε τετοια τιμη???

Θα ξαναφέρει απ ότι είχαν πει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...