total18 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σε ολους προσφατα αγορασα ενα πακετο φιλοξενιας και μεσω του softaculous εκανα εγκατασταση το wordpress Επειδη το site που θελω να κανω ειναι ειδησιογραφικου περιεχομενου θελω να μου πειτε πως μπορω να βαλω καρτελες και υποκαρτελες
merianos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Καρτέλες και υπό-καρτέλες να τις βάλεις που; Μέσα σε άρθρο, σε κάποιο sidebar ?
NiKoS WSN Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σε ολους προσφατα αγορασα ενα πακετο φιλοξενιας και μεσω του softaculous εκανα εγκατασταση το wordpress Επειδη το site που θελω να κανω ειναι ειδησιογραφικου περιεχομενου θελω να μου πειτε πως μπορω να βαλω καρτελες και υποκαρτελες Πας στο Admin Panel στην μπάρα αριστερά σου έχει εμφάνιση -> Μενού. Γράφεις το όνομα του μενού, πατάς δημιουργία, μετά επιλέγεις τις σελίδες/κατηγορίες που θέλεις να μπουν στο μενού και τις σέρνεις όπως εσύ θες. Στην Ίδια σελίδα πάνω αριστερά σου έχει ένα κουτί από το ποιό επιλέγεις πιο από τα μενού που έκανες θέλεις να είναι 1/2/3.... (εάν το theme έχει πάνω από ένα μενού). Άλλος τρόπος είναι να βάλεις το μενού στο sidebar. Εμφάνιση -> widgets -> Custom menu (στο custom menu βάζεις ένα από τα μενού που έφτιαξες πριν)
total18 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω παιδια αν και το βρηκα χθες...ομως αυτο που με απασχολει ειναι με ποιο Plugin Θα βαλω banner...
NiKoS WSN Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω παιδια αν και το βρηκα χθες...ομως αυτο που με απασχολει ειναι με ποιο Plugin Θα βαλω banner... Πολλά θέμΑτα έχουν δικό τους χώρο για banners και θα δεις αν έχει στο tab του θέματος. Εαν δεν έχει ήδη επιλογή, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο plug in. Πρέπει να πειράξεις τον κώδικα ή να πας στα widget να τσεκάρεις ποιους χώρους έχεις και να βάλεις το banner από εκεί Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα