thelos257 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Την καλησπερα μου θα ηθελα την βοηθεια σας γιατι το ιντερνετ μου τα χει παιξει εντελος σημερα Δεν μπορω να μπω σε διαφορες ιστοσελιδες ελληνικες με torrents ενω το μεσημερη και το πρωι και χθες και προχθες εμπαινε μια χαρα τωρα οτι κι αν επαθε μου εμφανιζει οτι δεν βρεθηκε ο εξυπηρετης , υπερχρονια του οριου της συνδεσης λυξη προμιθειας συνδεσης σε (διευνθηση ιστοσελιδας.), εκανα διαγραφη ολου του ιστορολογιου μου , επανεκκινηση του ρουτερ μου (εχω σταθερο ip δυστοιχως) , επανεκκινηση του υπολογιστη ξανα τα ιδια και τιποτα ελεος θα τρελλαθω βοηθηστε μεεεεεε........ :'( :@ Επισης να σημειωσω πως το προβλημα αυτο το εκανε και παλιοτερα αλλα οχι σε τοσο μεγαλο βαθμο οπως σημερα. Να σημειωσω οτι εχω το ρουτερ thomson tg585 v7 και η συνδεση μου ειναι η cablenet Ευχαριστω εκ των προτερων.
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 cablenet τι ειναι τουτο?αυτη που εδινε καλωδιακο πανω προς θεσσαλονικη?β.δοκιμασε να αλλαξεις dns και να βαλεις google dns στην καρτα δικτυου σου δηλαδη 8.8.8.8 1
thelos257 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 cablenet τι ειναι τουτο?αυτη που εδινε καλωδιακο πανω προς θεσσαλονικη?β.δοκιμασε να αλλαξεις dns και να βαλεις google dns στην καρτα δικτυου σου δηλαδη 8.8.8.8 Κυπριακη εταιρια ειναι ρε φιλε εδω και 4 χρονια ειναι στην Κυπρο και ειμαι 2 χρονια μαζι τους και πρωτη φορα μου κανουν αυτο το προβλημα. Δες εδω: http://cablenet.com.cy/el/ Αν μπορεις εξηγησε μου αυτο το google dns πως το βαζω ; :/
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 α sorry δεν ηξερα για Κυπρο περα απο cyta τι αλλο παιζει εκει. στην καρτα δικτυου θα πας στο tcp ip της καρτας δικτυου και θα βαλεις καρφωτα dns.θα ορισεις 8.8.8.8 και σαν primary Και secondary.ip αστες στο αυτοματο για να μην σε παιδευω να κανεις παραπανω πραγματα. αν εχεις ορεξη να γραφεις και Ip λογικα θα βαλεις 192.168.1.4 ip 255.255.255.0 subnet 192.168.1.254 gateway.εκτος εν το v7 το εχουν σεταρει αλλιως με αλλη ip απο εκει οποτε εκει μπορεις να πας σε command prompt και να γραψεις Ipconfig και να δεις τι Ip εχουν δωσει στο router(gateway).λογικα θα δεις και διαφορετικη στο pc αλλα δεν μας πειραζει.αν πχ το gateway ειναι 192.168.1.254 εσυ στο Pc Μπορεις να βαλεις οτιδηποτε απο 192.168.1.1 μεχρι 192.168.1.253
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα