Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ένα site δημιουργήσει και προσπαθω να δω πως θα εμφανιζεται καλυτερα στα αποτελέσματα της google αλλα και καποια αλλα πραγματακια. Αυτο που θελω να μαθω ειναι πως γινεται να εμφανιζεται στα αποτελεσματα της google το site μου σαν αυτο του πλαισιου πχ, με κατηγορίες κλπ οπως φαινεται στην εικόνα παρακάτω.

W0gta.png

Δημοσ.

Αυτά είναι τα λεγόμενα "sitelinks". Για περισσότερα, εδώ: http://support.googl...en&answer=47334

Διαβάζοντας το link, θα δεις πως δεν αποκαλύπτεται κάποιος τρόπος με τον οποίο να μπορείς να «εξαναγκάσεις» τη Google να τα παράγει για το site σου. Συνήθως η Google τα εμφανίζει στα αποτελέσματα από sites με σχετικά μεγάλη επισκεψιμότητα και μπόλικο περιεχόμενο...

Δημοσ.

Νομίζω, δεν είμαι σίγουρος, ότι θα πρέπει το μενού σου να είναι σε μορφή ul,li.

Εάν είπα πατάτα ΣΟζζζζζζζζ

Χμμ, δε νομίζω να ισχύει αυτό.

Δες π.χ. το πρώτο από τα sitelinks του «ΠΛΑΙΣΙΟ»:

post-43041-0-33902900-1345111603_thumb.png

Η μόνη αναφορά που βρίσκω για το αλφαριθμητικό «Κινητά τηλέφωνα» στον πηγαίο κώδικα της index page του plaisio.gr είναι η εξής:

post-43041-0-55865200-1345111837_thumb.png

Αν προσέξεις τον κώδικα στο σχετικό σημείο, δεν έχει την τυπική δομή ενός ul-li μενού, δηλαδή ένα <a> element ανά ένα <li>. Υπάρχει ένα τεράστιο <li> που περιέχει ένα σωρό <a> elements, πιασ' τ' αυγό και κούρευ' το δηλαδή... :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...