Superpie Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Παιδια ενας ειναι αυτος που το δινει,που του το εδωσε καποιος συνεργατης ενος φιλου του που συνεργαζεται με την samsung και εκεινος δεν εχει χρονο και ορεξη να ασχοληθει.Γι'αυτο και ρωταω αν γινεται
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Παιδια ενας ειναι αυτος που το δινει,που του το εδωσε καποιος συνεργατης ενος φιλου του που συνεργαζεται με την samsung και εκεινος δεν εχει χρονο και ορεξη να ασχοληθει.Γι'αυτο και ρωταω αν γινεται Eγω βρηκα και δευτερο που το πουλαει φθηνοτερα http://www.insomnia....y-s3-live-demo/ Kαι τριτο που το πουλαει 2 κοματια μαλιστα, ακομα πιο φθηνα http://www.insomnia....live-demo-unit/
nikoskon Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Τόση ώρα μιλάτε για dummy συσκευή; Ή για συσκευή με δέκτη για αμερικανικά πχ δίκτυα; Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
oldnew Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Θεωρητικά αν αλλάξεις κάποια πλακέτα (αυτή στην οποία ειναι το τηλέφωνο) ίσως δουλέψει.. Αλλα αυτό πρέπει να το έχεις τσεκάρει αν κάποιος το εχει κανει, και ποσο κανει η πλακέτα, αν εχει βγει σαν ανταλλακτικό ακόμα.. , και ποσο θα σου στοιχησει ολο αυτό.. Με λίγα λογια η σύντομη απάντηση ειναι, όχι.. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
viper2005 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Τόση ώρα μιλάτε για dummy συσκευή; Ή για συσκευή με δέκτη για αμερικανικά πχ δίκτυα; Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA μπερδευτηκα quad band δεν ειναι ολα τα unlocked κινητα? thanks
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Χωρίς να έχω διάθεση να προσβάλω κανέναν, διαβάζοντας το θέμα μου ήρθε στο μυαλό η δήλωση του Νιγηριανού που συνέλαβαν πριν από κανα 2μηνο που έστελνε email για δήθεν κληρονομιές."Ποτέ δεν πίστευα πώς θα υπήρχαν τόσα κορόιδα σε αυτή την χώρα" Οι συσκευές demo αφορούν προίόντα προπαραγωγής.Εκτός ότι δεν είναι πλήρως λειτουργικές, δεν έχουν και τιμή. Όσοι κατέχουν τέτοιες συσκευές τους τις δώσαν δωρεάν. 1
kage Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αν υπαρχει η πλακετα πανω στο κινητο,για να μπει η κεραια δεν χρειαζονται κολλησεις,μπαινει με κλιπακι η κεραια.. ρωτα σε κανα xda forum ή ενα αλλο παρομοιο ... δήλωση του Νιγηριανού που συνέλαβαν πριν από κανα 2μηνο που έστελνε email για δήθεν κληρονομιές."Ποτέ δεν πίστευα πώς θα υπήρχαν τόσα κορόιδα σε αυτή την χώρα" παντως αυτο το σκηνικο υπαρχει εδω και αρκετα χρονια!!!Απ οσο ξερω αν ηταν στην νιγηρια θα βγαινε λαδι... http://www.dekaneisplaka.gr/2012/05/spammers.html http://www.eglimatikotita.gr/2012/05/e-mail.html
oldnew Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Χωρίς να έχω διάθεση να προσβάλω κανέναν' date=' διαβάζοντας το θέμα μου ήρθε στο μυαλό η δήλωση του Νιγηριανού που συνέλαβαν πριν από κανα 2μηνο που έστελνε email για δήθεν κληρονομιές."Ποτέ δεν πίστευα πώς θα υπήρχαν τόσα κορόιδα σε αυτή την χώρα" Οι συσκευές demo αφορούν προίόντα προπαραγωγής.Εκτός ότι δεν είναι πλήρως λειτουργικές, δεν έχουν και τιμή. Όσοι κατέχουν τέτοιες συσκευές τους τις δώσαν δωρεάν.[/quote'] Και; Όλα πουλιούνται και αγοράζονται. Το μονο ερωτηματικό ειναι η τιμη. Αμα κάποιος θέλει ένα μικρο tablet γιατί να μη το αγοράσει πχ για 150€; Ποιότητα κατασκευής, οθόνη, μπαταρια, ταχύτητα εχει. Δε μου φαίνεται και τόσο παράλογο. Στην τιμη που το δινει βεβαία σίγουρα όχι. Παίρνεις nexus 7. Νομιζεις ότι δε θα βρει να πουλήσει; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Και; Όλα πουλιούνται και αγοράζονται. Το μονο ερωτηματικό ειναι η τιμη. Αμα κάποιος θέλει ένα μικρο tablet γιατί να μη το αγοράσει πχ για 150€; Ποιότητα κατασκευής, οθόνη, μπαταρια, ταχύτητα εχει. Δε μου φαίνεται και τόσο παράλογο. Στην τιμη που το δινει βεβαία σίγουρα όχι. Παίρνεις nexus 7. Νομιζεις ότι δε θα βρει να πουλήσει; Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App What? Μιλας για το galaxy S3 ως tablet σιγουρα στα μπολντ?! Sorry που στο χαλαω αλλα μιλωντας για tablets με πολυ λιγοτερα λεφτα αγοραζεις οθονη στην οποια κανεις τη δουλεια σου (και δεν ξεστραβωνεσαι για να κανεις browse) και μπαταρια που κραταει τον 3πλασιο χρονο τουλαχιστον. Τελος ως προς το ολα πουλιουνται και αγοραζονται συμφωνω αρκει να υπαρχει η βασικη προυποθεση: Να υπαρχουν κοροιδα. Ακου εκει 300 ευρω για ενα πετσοκομενο απο τεχνικα χαρακτηριστικα και μεταχειρισμενο "ταμπλετ" που ο αλλος το πηρε δωρεαν. Ειναι βλακεια απο καθε αποψη να δωσει καποιος πανω απο 50-100 ευρω για αυτο το πραγμα, οταν με ~100 αγοραζεις aurora tablet II με τα ολα του.
oldnew Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) What? Μιλας για το galaxy S3 ως tablet σιγουρα στα μπολντ?! Sorry που στο χαλαω αλλα μιλωντας για tablets με πολυ λιγοτερα λεφτα αγοραζεις οθονη στην οποια κανεις τη δουλεια σου (και δεν ξεστραβωνεσαι για να κανεις browse) και μπαταρια που κραταει τον 3πλασιο χρονο τουλαχιστον. Τελος ως προς το ολα πουλιουνται και αγοραζονται συμφωνω αρκει να υπαρχει η βασικη προυποθεση: Να υπαρχουν κοροιδα. Ακου εκει 300 ευρω για ενα πετσοκομενο απο τεχνικα χαρακτηριστικα και μεταχειρισμενο "ταμπλετ" που ο αλλος το πηρε δωρεαν. Ειναι βλακεια απο καθε αποψη να δωσει καποιος πανω απο 50-100 ευρω για αυτο το πραγμα' date=' οταν με ~100 αγοραζεις aurora tablet II με τα ολα του.[/quote'] Για την τιμη το είπα και εγω. Ενοειτε ότι πρέπει να είσαι κορόιδο να δωσεις 300€ . Μαθε να διαβαζεις. "Το μονο ερωτηματικό ειναι η τιμη" γραφω. Και παρακατω "Σε αυτή την τιμη σιγουρα όχι. " Λεω ότι στα 150 ίσως πουλαγε. Δεν επιμενω στην τιμη. Ίσως πρέπει να το δωσει και πολυ παρακάτω γιατί όντως έχουν βγει πολυ φθηνά όπως αυτό που γραφεις. Διαβαζεις καθόλου τι γραφω πριν σχολιασεις; Γιατί δεν βλέπω καμία σχεση στο σχολίο σου με αυτά που γραφω και με κανεις να επαναλαμβάνομαι, ασε που δεν βλέπω που διαφωνούμε. Και ασε τα ειρωνικά what, why, "λυπάμαι που θα στο χαλασω" και τετοια όμορφα. Δεν σε ειρωνευτηκε κανεις. Και ούτε σου επιτρέπω να μου μιλας έτσι. Που κολαει το what? Βλέπεις να γραψουμε τίποτα τόσο διαφορετικό για να εξάπτεσαι έτσι; Ή καλύτερα παψε να σχολιαζεις τα δικα μου σχολια γιατί δεν μου αρέσει καθόλου ο τρόπος σου. Ασε που βλέπω έχεις μια μονιμη εμονη με τις τιμες. Αφού εσι ούτε 50€ δε θα εδινες για το παραπάνω, θεωρείς ότι κάποιος που θα δωσει 50€ ειναι κορόιδο. Το ειπες εσι το ειπε ο θεος, και οποίος διαφωνησει μαζί σου αυτόματα κανει λάθος και ειναι μαλάκας. Δε χρειάζεται να το συνεχίσουμε γιατί έχεις αποδείξει ότι δεν ξέρεις να συζητάς. Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2012 από oldnew
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 O αλλος εγραψε δυο ολοκληρες παραγραφους με υποδειξεις/χαρακτηρισμους/ψυχολογιες, επειδη εγραψα ενα what που δεν ηταν καν ειρωνικο...Τα λογια ειναι περιτα. Παρεμπιπτοντως επειδη αναμεσα στα πολλα που λες, ειπες οτι εξαπτωμαι , καλα ειναι να μην κρινεις εξ'ιδιων τα αλλοτρια. Οχι οτι ολα τα αλλα που λες δεν ειναι εξ'ιδιων αλλα anyway ο σκοπος μου δεν ειναι οι προσωπικες επιθεσεις ανευ λογου. Συνηθως οταν διαφωνω με κατι το τεκμηριωνω και δεν αναλωνωμαι στα σεντονια προσωπικων επιθεσεων οπως αλλοι που διατεινονται οτι ξερουν κανονες συζητησης. Τελος -και αυτο παρτο σαν υποδειξη- δεν θα μου βαζεις λογια τυπου "οποιος διαφωνησει με σενα το θεο ειναι και μαλακας". Σεβομαι καθε συνομιλητη, αλλοι ειναι αυτοι που πανε γυρευοντας και ψαχνουν να βρουν προκλησεις εκει που δεν υπαρχουν. Επι του πρακτεου τωρα, γιατι οι κατινιες δεν με αφορουν περαιτερω, αν και δυστυχως σε καθε τοπικ που δεν συμφωνω μαζι σου θα βρεθω αντιμετωπος με ενα ποστ σαν το παραπανω, καλα θα ηταν να προσεχες τι εβαλα σε bold -αν και το διευκρινησα- ωστε να καταλαβεις και σε τι διαφωνησα με το what. Ουτε μπαταρια για tablet εχει, ουτε οθονη για tablet, γενικως ΔΕΝ ανηκει στην κατηγορια tablet στην οποια το τοποθετησες, ετσι απλα επειδη δε διαθετει gsm. Δεν ειναι κινητο και δεν ειναι ταμπλετ. Δεν συγκρινεται με κινητο (ουτε καν με το galaxy 2 γεννιων πισω) και δεν συγκρινεται ουτε με το φθηνοτερο tablet. Ειναι κατωτερο και απτα 2 σε λειτουργικοτητα. Αρα το ωριμο ερωτημα για καποιον που επιθυμει να το κοστολογησει ειναι τι προσφερει? mp3 player εξαιρετικο, viber-skype αψογα, browsing αντιστοιχης ποιοτητας με ενα κινητο (βραστα), video ομοιως, games ομοιως, αυτα. Αν θες viber-skype-mp3 player παιρνεις οποιοδηποτε android κινητο, σαφως κατω των 300//200/150 ευρω και εχεις και τηλεφωνο, ενω αν θες τα υπολοιπα και δε σε νοιαζει το gsm παιρνεις tablet και παλι πολυ φθηνοτερα. Aπτη στιγμη που κυκλοφορουν αξιολογα tablets ~100 ευρω, δεν βλεπω με ποια λογικη εβγαλες οτι ενα 150ρι για demo+μεταχειρισμενο galaxy s3 ειναι νορμαλ. Ελπιζω αυτη τη φορα οτι το ποστ μου δε θα περασει απο google translator στα κινεζικα πριν απαντηθει.
NteliX Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Οι συσκευές demo αφορούν προίόντα προπαραγωγής.Εκτός ότι δεν είναι πλήρως λειτουργικές, δεν έχουν και τιμή. Όσοι κατέχουν τέτοιες συσκευές τους τις δώσαν δωρεάν. +1 Επειδή έχει πέσει στα χέρια μου η συγκεκριμένη συσκευή, και την έχω πάρει από παλικάρι του forum, που δουλεύει στη Vodafone( ονόματα δεν θα πω ) κανονικά δεν πουλιέται, και γνωρίζοντας το και γνωρίζοντας και τα παρακάτω που θα αναφέρω, αποφάσισα να την πάρω... Η συσκευή demo unit εκτός από την Antenna που δεν έχει, λείπουν και άλλα πραγματάκια από τη Mainboard.. Δώσε βάση στη φωτογραφία. l λείπουν τα GSM ,3G, W1,W2 και wireless charging. Εάν νομίζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις να τα κολλήσεις στο mainboard όλα αυτά ( που χρειάζεται ειδικό κολλητήρι), του wireless charging δεν είναι απαραίτητα( Τα μπιχλιμπίδια τα βρίσκεις από άλλα κινητά) . Αγοράσεις την antenna και την συνδέσεις στο W2 και τέλος κάνεις IMEI restoration που υπάρχει τρόπος άλλα κανονικά είναι παράνομο. Προχώρα... Τέλος σαν συσκευή για ανταλλακτικά κάπου στα 250 βγαίνει.. μόνο η οθόνη 130 με 150 και τα υπόλοιπα κάμερα, μπαταρία κτλπ.. Δυστυχώς είναι Demo unit και κανονικά δεν πρέπει να πουλιέται. Ένας άλλος τρόπος είναι να αλλάξεις mobo(αν βρεις) και να πάρεις και την antenna. 2
parsifal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Κύριοι, παρακαλώ όχι flames και προσωπικές αντιπαραθέσεις. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, απαγορεύονται αυστηρά από τους κανονισμούς του forum. Ευχαριστώ.
gtferrari Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα! Να ξεθάψω λίγο αυτό το θέμα μιας και έπεσε στα χέρια μου μια τέτοια Demo συσκευή. Δηλαδή αν κολλήσω τα pins της κεραίας και βάλω μια κεραία τότε το μόνο που μου μένει είναι να επαναφέρω το imei? Υπάρχει τρόπος για να γίνει αυτό? Μπορεί να βοηθήσει κάποιος παραπάνω? Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα