sarakinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Παιδιά έστω ότι έχω ένα JFrame με ένα JPanel μέσα , στο panel κάνω add έναν mouseListener (myListener) του οποίου ο κώδικας είναι σε άλλη κλάση , και μέσω της mouseMoved παίρνω τα x,y του ποντικιού . Πως μπορώ αυτές τις τιμές να τις στέλνω στην main κλάση μου και να τις τυπώνω σε 2 JLabels?Θέλω κάθε φορά που υπάρχει κίνηση στο ποντίκι να αλλάζουν και οι τιμές στα 2 labels.
nilosgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Γιατι δεν κανεις την main κλαση να κανει implement το mouseListener; EDIT: επισης αμα θες να εχεις την θεση του ποντικιου κι απο αλλες κλασεις, κανε κατι τετοιο: >public class MouseInfo implements MouseListener { private static int mX; private static int mY; /* * ... * MouseListener methodes, * στις οποιες θα δινεις τιμες στους mX, mY * ... */ public static int getMouseX() { return mX; } public static int getMouseY() { return mY; } } Ωστε στις αλλες κλασεις να κανεις MouseInfo.getMouseX();
sarakinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 ήθελα δω πως γίνεται αν έχουμε αλλού τον mouseListener , να έχω μια κλάση έτοιμη την οποία ίσως μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω ...
nilosgr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 ήθελα δω πως γίνεται αν έχουμε αλλού τον mouseListener , να έχω μια κλάση έτοιμη την οποία ίσως μπορώ να ξαναχρησιμοποιήσω ... Εχω κανει "Ε ν τ ι τ", δες
sarakinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Ναι αλλά πως μπορώ να κάνω real-time update το text του label στην πρώτη κλάση?
sarakinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Πήρα τις τιμές που ήθελα αφού έκανα τα labels static και έτσι τους δίνω text μέσα από την κλάση του mouselistener ... Ευχαριστώ για την βοήθεια του φίλου παραπάνω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα