Andre85 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα!!! Μετά απο 30 χρόνια συνεχούς χρήσης χάλασε η κεντρική τηλεόραση του σπιτιού! (Επεσε πολυ κλάμα.Η τηλεόραση αυτή είχε αποδειχτεί σκυλί!!) Όπως καταλαβαίνετε,εφθασε η ώρα για την αγορά νέας τηλεόρασης!Ο χώρος που θα μπει η τηλεόραση χωράει τηλεοράσεις έως 32 ίντσες και για αυτό το λόγο κοιτάμε για 32"! Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι έως 450 ευρώ. Εχω διαβασει και τα υπόλοιπα παρόμοια θεματα αλλά δεν εχω βγάλει ακρη.Το μόνο σιγουρο είναι και οι γονείς μου θελουν η τηλεοραση να είναι Samsung. O αδερφός μου θέλει να είναι και 3D. oxi smart γιατί πιστεύω πως δεν χρειάζεται!! Αν μπορείτε να βοηθησετε 8α σας ήμουν Ευγνωμων!
GiwrgosP- Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 http://www.allstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=722 Samsung - 3D (και συμπεριλαμβανονται γυαλια 3D δωρο ) - 430€ - 32" - και ειναι και smart tv (μην νομιζεις πως θα σου προσθεσει στην τιμη, το βρηκα απο σκρουτζ και ηταν η φθηνοτερη 3D σαμσουνγκ).
Andre85 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 http://www.allstore....&product_id=722 Samsung - 3D (και συμπεριλαμβανονται γυαλια 3D δωρο ) - 430€ - 32" - και ειναι και smart tv (μην νομιζεις πως θα σου προσθεσει στην τιμη, το βρηκα απο σκρουτζ και ηταν η φθηνοτερη 3D σαμσουνγκ). το οτι ειναι smart tv θα μου προσφέρει κάτι;;Δεν θα χρειάζεται internet για να λειτουργήσει η τηλεόραση;; Επίσης,το να αγοράσει κανείς τηλεόραση απο το Internet είναι ασφαλές;;;Γιατι αυτό το μαγαζί δεν υπάρχει στην πόλη μου. Αν αγοραστεί απο το ιντερνετ τι γινεται με την εγγύηση;;Τι ισχύει;;
graphist83 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Η 6030 ΔΕΝ ειναι Smart. Καπου μπερδευτήκατε. Το smart εχει να κανει με την συνδεσιμότητα της tv με το internet και με αλλες συσκευες.
Andre85 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Η 6030 ΔΕΝ ειναι Smart. Καπου μπερδευτήκατε. Το smart εχει να κανει με την συνδεσιμότητα της tv με το internet και με αλλες συσκευες. Ειναι σίγουρο;; Σαν τηλεοραση αυτο το μοντέλο ειναι καλό ή έχει ελαττώματα;;Για την 6030 μιλω
HALF EVIL Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 32 ίντσες και 3d δεν κολλάνε με τίποτα κατά τη γνώμη μου.+ Καλή 32άρα την οποία και έχω δεί πολύ να παίζει σε σπίτι , με IPS πάνελ. http://www.skroutz.gr/s/322035/Panasonic-TX-L32E30E.html
Andre85 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 32 ίντσες και 3d δεν κολλάνε με τίποτα κατά τη γνώμη μου.+ Καλή 32άρα την οποία και έχω δεί πολύ να παίζει σε σπίτι , με IPS πάνελ. http://www.skroutz.g...TX-L32E30E.html γιατί δεν κολλάνε;;; Οσο για την Panasonic δεν νομιζω να θέλουν οι δικοί μου αυτή την μάρκα..
HALF EVIL Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Διότι είναι πολύ μικρή η διάσταση για να πεις ότι βλέπεις 3d. Οι δικοί σου είναι ειδικοί στις τηλεοράσεις ;
graphist83 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μια χαρα η 6030 για την τιμη της. Πολυ καλη αποδοση σε εικονα. Θεματα οχι δεν εχει. Αλλωστε η Samsung δεν φημιζεται για προβληματα. Και η Panasonic που αναφερθηκε παραυατα ειναι πολυ καλη.
Andre85 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μια χαρα η 6030 για την τιμη της. Πολυ καλη αποδοση σε εικονα. Θεματα οχι δεν εχει. Αλλωστε η Samsung δεν φημιζεται για προβληματα. Και η Panasonic που αναφερθηκε παραυατα ειναι πολυ καλη. Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία.Οσο για την Panasonic δεν ξέρω αν εχει αντιπροσωπεία στην πόλη μου γι'αυτό και την 'αποφεύγω'. Διότι είναι πολύ μικρή η διάσταση για να πεις ότι βλέπεις 3d. Οι δικοί σου είναι ειδικοί στις τηλεοράσεις ; Τι εννοείς με το αν είναι ειδικοί;;; Οσο για το αν ειναι μικρή η διάσταση για το 3D δεν θα βλέπω και καθε μερα σε 3D..Κάποιες φορές!! Ασε που δεν μπορώ να πάρω τηλεόραση μεγαλύτερη...
kostas_dr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Του έθιξες την Panasonic. Ορισμένοι τις έχουν θεοποιήσει. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App 1
Andre85 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Του έθιξες την Panasonic. Ορισμένοι τις έχουν θεοποιήσει. lol Πλάκα κανεις έτσι;;; Τεσπα,θα προσπαθήσω να βρω σε καταστημα την samsung μηπως την δω και απο κοντα..(αλλα δεν το κόβω να την βρω..)
kostas_dr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Όχι, δέν κάνω πλάκα. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App
HALF EVIL Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 I' m so sorry Αν περιμένεις ν' ανοίξω flame Panasonic Vs Samsung μαζί σου σε γελάσανε. Απλώς περιμένω να σέβεσαι την γνώμη του άλλου όπως εγώ.
kostas_dr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ο καθένας δικαιούται να έχει γνώμη και άποψη. Ούτε εγώ έχω σκοπό να αρχίσω αντιπαράθεση μαζί σου. Σε γελάσανε επίσης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα