Akina Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Απο τη στιγμη που ας πουμε μια σειρα δεν εχει ελληνικους υποτιτλους, απο σενα δε στοχευουν να πλουτισουν. Αυτο το πραγμα με το αν ο αλλος πλουτισει με το προιον που πουλαει, κι επειδη αυτος πλουτιζει, εγω δικαιουμαι να του το παρω, εχει καταντησει αστειο. Τωρα το αν θα μαθουμε δεκα ξενες γλωσσες, προβλημα του καθενος, οπως τοσα χρονια δεν ξεραμε καν οτι υπαρχουν καποιες ξενες σειρες, και μια χαρα ζουσαμε, ετσι και τωρα, απο τη στιγμη που ο δημιουργος της δεν στοχευει να τη στειλει ελλαδα, ας ζησουμε και ζωρις αυτη. Δε βρισκω κατι το λαθος, ουτε το παρανομο, ουτε το ηθικα μεμπτο, ουτε τιποτε. Παλιά ζούσαμε και χωρίς κινητά, χωρίς γρήγορο ιντερνετ και χωρίς ένα σωρό άλλα πράγματα. Εντάξει, δεν είναι το ίδιο και το λέω με μια δόση υπερβολής, αλλά αλήθεια δεν είναι; Εγώ θα δεχόμουν ευχαρίστως να υπάρχει μια υπηρεσία που να μου παρέχει σε φυσιολογικές τιμές τηλεοπτικές σειρές, σε καλή ποιότητα και όχι απλό avi, με ελληνικούς υπότιτλους για νόμιμο κατέβασμα. Έτσι, να είμαστε όλοι νόμιμοι. Μέχρι τότε... Ενδιαφερουσα αποψη! Απλα πρεπει να μαθω τουλαχιστων ακομη 3 γλωσσες(γαλλικα,ισπανικα και πορτογαλλικα) για να μη χρειαζομαι υποτιτλους και να σταματισω να βλεπω τις σειρες που δε μπορω να βρω νομιμα,οπως λεει ο paredwse! Ok,θα κανω τι ζωη μου πιο δυσκολη,απλα για να πλουτισουν περισσοτερο καποιοι αλλοι! Τωρα αν καταφερουν να εξαληψουν τελειως την πειρατεια,μαγκια τους!Εγω δε θα τους στηριξω ή να τους υποστηριξω,σε μια τετοια προσπαθεια! Φιλικα παντα! Γαλλικα,ισπανικα και πορτογαλλικα o.O !!! φανταστείτε τι θα μπορούμε να μάθουμε να απλά βλέπαμε όλες τις αγαπημένες μας σειρές χωρίς υπότιλους ξεφτέρια θα είχαμε γίνει !! εγώ μονο αγγλικά και ρωσικα έχω πετύχει ως τώρα είμαι περίεργη να δω τι βρήκες στα πορτογαλικά! Το μονο πρόβλημα που αντιμετωπίζω αυτήν την στιγμή και επειδή παρακολουθώ παρα πολλά πράγματα στα αγγλικά είναι ότι κοντεύω να ξεχάσω τα ελληνικά... (έχω τελειώσει και το σχόλιο - πανεπιστήμο πριν κάτι χρονια) πολλές φορες μου είναι πολύ πιο εύκολο να συντάξω - πω κάτι στα αγγλικά απότι στα ελληνικά αλλα αυτό το παθαίνεις μετά από πολλά χρονια!! και αν όλα τα resource είναι στα αγγλικά δλδ μπορεί να ξεκινάει από τις σειρές αλλα μετά ψάχνεις κάτι για την δουλειά σου και το βρίσκεις στα αγγλικά και συνήθως είναι περισσότερα και καλύτερα τα resource οποτε σιγά σιγά πας προστά εκεί... αλλα μετά θες να γράψεις κάτι στα ελληνικά και έχεις ξεχάσει ... wtf αυτό που λέω και νομίζω δεν είναι κάτι παράλογο ή δύσκολο .. είναι αντί να κάνουνε: 1. λα λα λα .. γιατί το λα λα λα έχει τα πάντα .... νόμιμα παράνομα όλα μαζί ... 2. αν δεν το βρούμε στο λα λα λα site ψαχνουμε για free , live streaming κλπ ανάλογος το προϊόν 3. αν δεν το βρούμε πουθενά τότε πάμε στο official site ή ψάχνουμε για buy με αποτέλεσμα το λα λα λα site να γίνετε ο ruler να βγάζει λεφτά από διαφήμισης κλπ κλπ και το official site που στην τελική αυτό βγάζει αυτό το προϊόν να κοντεύει να εξαφανιστεί... και εντέλει τι καταφέρνουμε ??? χάνουμε το προϊόν γιατί εξαφανίσαμε αυτόν που το φτάχνει δίνοντας λεφτά στον λα λα λα ... έχω δει site να πουλάνε HD streaming για κανάλια που είναι εντελώς μα παντελώς δωρεάν σε όλες τις χώρες του κόσμου.... με πολύ μικρά ποσα βεβαια αλλα το έχω δει!!! έχω δει να δίνουν crack για προϊόντα που είναι free και το crack να έχει και trojan μέσα ... και τι δεν έχουν δει τα ματάκια μου ...!!! και μετά να έρχεται η google και ή κάθε google και να μας λέει ότι θα μας σώσει από την πειρατεία ... με όλα τα επακόλουθα ... ( ναι google σε πιστέψαμε τώρα !!!) αυτό που λέω είναι να το πάρουμε ανάποδα ... 1. Πρώτα στο official και βλέπουμε ποσο κάνει, αν κάνει κάτι γιατί μπορεί να είναι και δωρεάν ... 2. μετα ψαχνουμε για free , live streaming κλπ ανάλογος το προϊόν 3. και στο τελος λα λα λα .... μιλάμε για 8 ευρώ τον χρόνο για μια σειρά που βλέπετε !! 8 ευρώ!! Πως περιμένετε να υποστηρίξουν την γλώσσα μας όταν εμείς μονο λα λα λα ??? και πως περιμένετε να βγει το επόμενο season και να μην τελειώσει μια σειρά όταν όλοι λα λα λα ?? Στατιστικά περνούν κάθε χρόνο αν δούν ότι υπάρχει αγοραστικό κοινό στην ελλάδα θα το πουλήσουν στην ελλάδα με ελληνικούς υπότιτλους και όλα! αν δουν ότι δεν υπάρχει δεν θα το φέρουν ποτε! είναι τόσο απλά τα πράγματα! Aν δεν πουλάει γενικότερα θα το τερματίσουν !!! και μετά δεν μπα να έχουμε όσα λα λα λα site θέλουμε τέλος ... for ever!! δλδ υπάρχουνε πράγματα και είναι παρα πολλά που τα έσοδα τους είναι από από τις διαφημίσεις και μονο και δίνονται δωρεάν ... και εμείς αντί να δώσουμε τις προβολές στο official site που μας το δίνει δωρεάν! πάμε και το παίρνουμε από το λα λα λα γιατί εκεί τα βρίσκουμε όλα και αφού τα βρίσκουμε όλα εκεί δεν βαριέσα... που να ψάχνω τώρα ... ανεβάζουμε το λα λα λα site στις μηχανές αναζήτησης λόγο προβολών .... ρίχνουμε το official site και ακόμα και αν κάποιος να ήθελε να εξαγοράσει και να συνεχίσει αυτό το προϊόν δεν το κάνει γιατί νομίζει ότι είναι νεκρό ... και πάει λέγοντας ... Eγώ προσωπικά δεν είμαι τις άποψη όχι λα λα λα είμαι τις απόψεις ότι όταν κάτι πραγματικά μας αρέσει, όταν κάτι θέλουμε να υπάρχει και του χρόνου, όταν κάτι πιστεύουμε ότι πραγματικά αξίζει ... και μπορούμε να το αγοράσουμε τότε να το αγοράζουμε ! όταν κάτι είναι country not available τότε ok δεν θα γυρίσω στην εποχή του λίθου !!! ... αλλα θα μπαίνω σε τακτά χρονικά διαστήματα στο official site ώστε να βλέπουνε ότι έχουν επίσκεψης από ελλάδα μήπως και καμια μέρα ... ή θα τους στείλω κάνα email μήπως και ξέρουν κάτι που δεν ξέρω... και εντέλει υπάρχει τρόπος !!! Παρεπιπτόντως κάντε ένα απλό πείραμα ανοίξτε τον σκληρό σας εκεί που έχετε τα λα λα λα και δείτε τι απόλα αυτά έχετε χρησιμοποίση πάνω από 1 φορα... όλα τα υπόλοιπα γιατί βρίσκονται εκεί ? έχετε αναρωτηθεί ποτε ? Γιατί αυτά που άξιζαν για εσάς είναι αυτά που έχετε χρησιμοποίση πάνω από μια φορα ... μήπως απλά τα βρήκατε εύκολα και κάνετε το pc σας μια ψηφιακή λα λα λα ντουλάπα ?? με πράγματα που ούτε καν σας ενδιέφεραν ? αυτά που χρησιμοποιείτε συχνά ή έχετε χρησιμοποίση πάνω από μια φορα ξέρετε που βρίσκετε έστω το official site τους ???
kostas_dr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Όλα αυτά που λες μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό σωστά. Αλλά αναρωτιέμαι, χωρίς να έχει γίνει ο κακός χαμός απ' το λα λα λα ( ; ), οι ελληνικές εταιρείες διανομής, οι επαγγελματίες του χώρου εννοείται, θα έφερναν το Game of Thrones; και αν ναι, πότε; Τον 1ο κύκλο μετά απο κανα δυο χρόνια ακόμα; και γιατί να βιαστούν; Κατάλαβες τι θέλω να πω; 1
Akina Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) εντός θέματος για να μπορέσει να συνεχιστεί η συζήτηση ... Όλα αυτά που λες μπορεί να είναι σε μεγάλο βαθμό σωστά. Αλλά αναρωτιέμαι, χωρίς να έχει γίνει ο κακός χαμός απ' το λα λα λα ( ; ), οι ελληνικές εταιρείες διανομής, οι επαγγελματίες του χώρου εννοείται, θα έφερναν το Game of Thrones; και αν ναι, πότε; Τον 1ο κύκλο μετά απο κανα δυο χρόνια ακόμα; και γιατί να βιαστούν; Κατάλαβες τι θέλω να πω; Aυτά είναι τα στατιστικά από ένα μεγάλο διεθνές site υποτίτλων για TV Shows ... Downloads: english - 78.85 mil french - 63.3 mil greek - 29.41 mil spanish - 5.69 mil portuguese - 5.37 mil russian - 4.46 mil Eίμαστε τρίτη δύναμη ... αν αυτό το νούμερο είναι σωστό (εγώ σας λέω βγάλτε το mil και και βάλτε μηδενικά 290.410) και μεταφραζόταν σε πώληση τότε αύριο κιόλας θα ανοίγατε την tv και θα έπαιζε όλα αυτά τα tvshow ... ποσα άραγε λέτε απόλα αυτά τα downloads να είναι για να δούν κάποιο tvshow που έχουν κατεβάσει νόμιμα ? Ξεπερνάμε και την ρωσία που είναι ο κατεξοχήν πειρατής του πλανήτη γη ! (μάλλον οι ρώσοι κατεβάζουν από άλλο site χαχα) υ.σ αν και το νούμερο επειδή δεν είναι για ένα έτος αλλα γενικό μπορεί να είναι και ok γιατί πολλές φορες κάποιος υπότιτλος κατεβαίνει και είναι χαλασμένος και κατεβάζουν 20-30sub για ένα επεισόδιο κλπ κλπ εμενα πάντως μου φαίνεται υπερβολικό το νούμερο αλλα δεν παύει να είμαστε στην τρίτη θέση... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2012 από Akina
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Eίμαστε τρίτη δύναμη ... γιατί είμαστε από τις λίγες ίσως και ελάχιστες χώρες που δεν μεταγλωτίζουν τις ταινίες/σειρές, ΕΥΤΥΧΩΣ... 1
kostas_dr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ευτυχώς εννοείται. Τουλάχιστον σε αυτόν τον τομέα δεν έχουμε ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων "προηγμένων" κρατών.
Akina Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) γιατί είμαστε από τις λίγες ίσως και ελάχιστες χώρες που δεν μεταγλωτίζουν τις ταινίες/σειρές, ΕΥΤΥΧΩΣ... ναι αλλα και έλληνες κατεβάζουν με ενσωματωμένους υπότιτλους δύσκολα σε ελληνικό site βρίσκεις κάτι χωρίς ενσωματωμένους υπότιτλους .. οποτε νομίζω ότι να νούμερα συμψηφίζονται. αν βάλετε κάτω τα νούμερα και σκεφτείτε 1. πόσοι κατεβάζουν με ενσωματωμένους 2. πόσοι κατεβάζουν ξεχωριστά tvshow/υπότιλους 3. πόσοι κατεβάζουν μονο το tvshow και μετά δείτε στον δικό σας σκληρό και δείτε ποσα από αυτά άξιζαν πραγματικά για εσάς ... και σκεφτείτε όλοι αυτοί να πλήρωναν μονο για αυτά που άξιζαν, δεν λέω για όλα τα αλλα που τα κατεβάσαν απλά για να δούν τι είναι, αυτά τα αφήνω εκτος για εμενα ανήκον στην κατηγορια δοκιμης του προϊόντος. Nομίζω ότι τα νούμερα θα μιλούσαν από μονα τους, μην σας πω ότι θα βλέπαμε ελληνική έκδοση του merlin, True Blood ,Game of Thrones κλπ κλπ (btw κανένα από τα τρία δεν μου αρέσουν, αλλα καταλαβαίνετε τι θέλω να πω) Edit: και έχουμε και ένα άλλο αποτέλεσμα όλον αυτόν : ορισμένες εταιρίες κάνοντας "κακό marketing" βγάζουν πρηγούμενες εκδόσεις του προϊόντος τους με πολύ συκγκεκριμένα bug ώστε ο χρήστης να κατεβάσει το προιόν τους γιατί μονο στο λα λα λα site θα μπει για να βρει κάτι και ίσως κάποια μέρα αγοράσει το προϊόν τους ... ή το προτείνει σε κάποιον φίλο του και εντέλει έχουμε γαλουχήσει χρηστών που πηγαίνουν μαθαίνουν και χρησιμοποιούν συγκεκριμένα προϊόντα γιατί αυτά βρήκαν και δοκιμάσαν ... και αν αυτό σας φαίνεται επιστημονική φαντασία σας λέω ότι δεν είναι. Έχω βαρεθεί 5 χρονια τώρα πάντα μα πάντα λίγο πριν βγει η επομενη έκδοση online παιχνιδιού να εμφανίζονται όλος τυχαία πάντα κλεμμένη και καλά η προηγουμενη έκδοση του από Korea. Mια φορα το καινούργιο δεν τους διέρρευσε πως γίνετε πάντα να τους διαρρέει το παλιό ακόμα το ψάχνω ... φαντάζομαι το ψάχνουν και αυτοί εστί ?? Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2012 από Akina
DJTaurus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Η Google πάντως έκανε την προσπάθειά της..... Hollywood's trade body slams Google for failing to stop piracy http://www.theguardian.com/technology/2013/sep/19/hollywoods-trade-body-slams-google-for-failing-to-stop-piracy http://www.mpaa.org/Resources/38bc8dba-fe31-4a93-a867-97955ab8a357.pdf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα