codact Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Καλημερα σε ολους!Σκεφτομαι να κανω μια μικρη αναβαθμιση στο pc. εχω μεινει λιγο πισω στα γραφικα γιαυτο... το συστημα που εχω τωρα ειναι αυτο: Manufacturer:CORSAIR TX750 V2 Processor:Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz (8 CPUs), ~2.7GHz Memory:CORSAIR 6144MB RAM Hard Drive:1) Solid State-OCZ 63 GB 2) Western Digital 1TB Video Card:NVIDIA GeForce GTX 285 Motherboard:Gigabyte GA-X58A-UD5 Computer Case: THERMALTAKE VH8000BWS ARMOR λοιπον σκευτομουν να βαλω 2 gtx 660ti http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#sp και μετα απο κανα μηνα να βαλω αλλη μια και να το κανω 3way sli. απο την αλλη ομως μηπως να περιμενα τον σεπτεμβρη (ακουσα πως θα βγει νεα σειρα απο την nvidia (πειτε μου αν κανω λαθος) )..επισης μηπως εχετε να μου πειτε εσεις κατι διαφορετικο αντι να βαλω αυτες τις καρτες? μηπως να αλλαζα κατι αλλο η να εβαζα διαφορετικες καρτες? Η μηπως να εκανα καποιες οικονομιες και πουλοντας και αυτο το pc μετα απο κανα 3μηνο-4μηνο να επερνα ενα με πανω κατω 2K.Αν κανω οικονομια για ενα νεο συστημα τι θα μου προτεινατε? ευχαριστω προκαταβολικα! αν εχω ξεχασει να αναφερω κατι επισημανετε το μου!
Thanos1972 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Ο επεξεργαστης σου ναι μεν ειναι θερμος αλλα με την προσθηκη μιας ψυχτρας 40-50 euros τον ανεβαζεις αρκετα.οποτε βαλε αυτο μεσα στο παιχνιδι.επισης μην τυχον και δωσεις τοσα λεφτα για 3 way sli.δεν αξιζει.καλυτερα παρε καμια δυνατη μονη καρτα.
codact Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 οταν λες μονη ποια θα προτεινες? δηλαδη ουτε και το sli να κανω? 340 κανουν οι καρτες τις βρηκα used..για cpu εχω σκεφτει για water coolling με 80-120 ευρο που σιγουρα θα ειναι και καλυτερο..
Thanos1972 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Water cooling me 100-120 euros χλωμο.καλυτερα καποια πολυ καλη αεροψυχτρα.επισης,βγκαν οι 660ΤΙ και τις εχεις βρει ηδη μεταχειρισμενες????????????? για 560ΤΙ μαλλον λες.
trek Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Φίλε, μην επενδύσεις σε κάρτες του 1g για sli. Eνώ σε δύναμη, δυο 560ti είναι super duper, θα σε κόβει η μνήμη. Ενώ θα μπορούν δηλαδή να δουλέψουν με full φίλτρα, δεν θα έχουν χώρο να τα φορτώσουν στην vram και θα ρετάρουν. Βάλε λίγαακι πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και κυνήγα καμμια gtx 670 καλύτερα. Όσον αφορά το w.c (φαντάζομαι αναφέρεσαι σε closed loop τύπου h80/h100), ο καθένας λέει τα δικά του. Πρακτικά η διαφορά είναι στο τι θες να βλέπεις εσύ στο κουτί σου.Πάντώς απο την h80 της υπογραφής μου, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2012 από trek
ninos30 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Water cooling me 100-120 euros χλωμο.καλυτερα καποια πολυ καλη αεροψυχτρα.επισης,βγκαν οι 660ΤΙ και τις εχεις βρει ηδη μεταχειρισμενες????????????? για 560ΤΙ μαλλον λες. +1. Αυτές έχεις βάλει και στο link της GB Και αυτήν που περιμένουμε τον Σεπ που ρωτάς ΕΙΝΑΙ η GTX660Tι η οποία νομίζω ότι θα σου φτάνει μια χαρά. Για SLI νομίζω υπερβολικό. Για triple απλά δεν σχολιάζω (θα χρειαστείς και PSU για αυτό)
codact Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 ναι παιδια δικο μου το λαθος.την 560τι ελεγα.δηλαδη να μην κανω 3way sli.για sli σκετο με τις 560 να το κανω η να περιμενω να βγει η 660τι η να παρω την 670? επισης να πω πως η Mobo μου δεν υποστιριζει Pcie-3 αρα θα πρεπει να μπω στην διαδικασια να αλλαξω και mobo.
ninos30 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Να περιμένεις να βγει η GTX660Ti και βλέπουμε. Επίσης το PCIE 3.0 δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω από μεγαλύτερο bandwidth. Η τωρινή γενιά καρτών δεν μπορεί να καλύψει ούτε το 2.0, το 3.0 τους μάρανε που βγάλανε. Κανονικά θα παίξει στην Mobo σου
jmaster18 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Περιμενε την 660, βγαινει 16 αυγουστου. Δες πως ειναι και αναλογως πραττεις. Εγω σου προτεινω μονη καρτα και οχι SLi. Για μενα 660ti ή 670.
codact Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 μισο ρε παιδια μπερδευτηκα...αφου η 600 series χρειαζεται pcie3 πως θα το βαλω πανω σε Pcie2? :S η δεν παιζει ρολο? επισης τι specs εχει η 660τι? sli με 2χ560τι δεν θα δινει καλυτερη αποδοση δλδ απο μια 660τι?
trek Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 μισο ρε παιδια μπερδευτηκα...αφου η 600 series χρειαζεται pcie3 πως θα το βαλω πανω σε Pcie2? :S η δεν παιζει ρολο? Δεν έχει σημασία. Μια χαρά παίζουν και σε pcie 2.0 x16 επισης τι specs εχει η 660τι? sli με 2χ560τι δεν θα δινει καλυτερη αποδοση δλδ απο μια 660τι? Θα έχουν, αλλα θα σε κόβει το 1g, για τους λόγους που σου περιέγραψα. Mιας και νομίζω, έχεις ψηθεί πολυ για δύο κάρτες, γιατί δεν πας σε crossfire με hd6950 2g? Ίσως και λίγο καλύτερες απο 560ti, είναι και 2g και αν είσαι τυχερός μπορεί να ξεκλειδώσουν σε 6970!
codact Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 ειμαι εντελως ασχετος με τις hd.ατι ειναι? αν ναι παλια ειχα πολυ κακη εντυπωση καθως πολλα ατομα μου ειχαν πει πως καιγοντε ευκολα. τωρα αν μου λετε εδω για κατι τετοιο πιστευω μπορω να σας εμπιστευτω. λοιπον θα χρειαστει να αλλαξω κατι στο συστημα μου για να τις βαλω?
trek Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Η nvidia απο το 2008 και μετά, τρέχει πανικόβλητη με τα προιόντα της amd (πρώην ati) Ισως να χρειαστεί να βάλεις καναν έξτρα ανεμιστήρα, αλλά βάλτα πρώτα πάνω και μετα βλέπεις που και αν χρειάζεται. Το armor είναι το τέλειο κουτί για στοχευμένη ψυξη, αφού έχουν προνοήσει για τοποθέτηση ανεμιστηρών σχεδόν παντου.
codact Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 δεν θα χρειαστω αλλη μομπο? μου κανει εντυπωση μιας και ειναι βασισμενο σε ιντελ το συστημα... επισης ομως θελω να μου απαντησεις σε κατι απλο....amd-ati η intel-nvidia? ειμαι τις λογικης να βαζω κατι καλο οταν ειναι να κανω αναβαθμιση...γιαυτο αν ειναι μπορω να περιμενω μεχρι τα χριστουγεννα μαζευοντας χρηματα να και να δωσω 2-2μισι χιλιαδες να φτιαξω κατι καλο...αν ομως αξιζει εξισου να βαλω τις καρτες που ειπες δεν με χαλαει... Y: διαβασα πως για w.c η H80 και η H100 ειναι καπως θοριβοδης...ισχυει trek? Y2: το MK-I LCS δεν ειναι καλυτερο απο το αρμορ που εχω τωρα? επισης αυτες οι w.c που βγαινουν με τα κουτια ειναι καλες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα