WaterQueen Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Αγόρια.... ........... ............ ΔΟΥΛΕΨΕ!!!!!!! Ευχαριστώ για τη βοήθεια
vOOz Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 μα σε καθε thread να μου φυτρωνουνε πουλι? fml.
WaterQueen Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 μα σε καθε thread να μου φυτρωνουνε πουλι? fml. αχαχαχα sry δεν έγινε εσκεμμένα!
TheELF Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 μα σε καθε thread να μου φυτρωνουνε πουλι? fml. Ε σόρρυ κιόλα άλλα δεν τόξερα ότι το vOOz σημαίνει ( Υ ) στην καθαρεύουσα... ούτε το nick σου ούτε το avatar παραπέμπει σε γυναίκα οπότε τι περιμένεις;;; 1
vOOz Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Ε σόρρυ κιόλα άλλα δεν τόξερα ότι το vOOz σημαίνει ( Υ ) στην καθαρεύουσα... ούτε το nick σου ούτε το avatar παραπέμπει σε γυναίκα οπότε τι περιμένεις;;; ενταξει humour κανουμε. θα βαλω αβαταρ εναν κολπο να ειμαστε σιγουροι την επομενη φορα να μην ξανασυμβει.
TheELF Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Εντάξει μην τα παίρνεις στο κρανίο και εμείς χαβαλέ κάνουμε.
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ενταξει humour κανουμε. θα βαλω αβαταρ εναν κολπο να ειμαστε σιγουροι την επομενη φορα να μην ξανασυμβει. Μην βάλεις τον Πατραϊκό μόνο γιατί πάλι θα σε μπερδεύουμε με την Queen .. 1
WaterQueen Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 ΧαΧαΧαΧα γενικά απέφυγε το νερό ρε παιδί μου! χαχαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα