Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγγνώμη για το ανακάτεμα Αγγλικών-Ελληνικών...

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να μοιράσω και να παραλληλίσω το κατέβασμα διάφορων πόρων, όπως εικόνες, js, css κλπ σε διάφορους υποτομείς ώστε να μην καθυστερεί ο browser περιμένοντας να κατέβουν οι πρώτοι για να συνεχίσει με τους υπόλοιπους.

Δεν καταλαβαίνω ακόμη όμως πως το πραγματοποιώ αυτό, δηλαδή φτιάχνω subdomains στο domain μου η σε κάποιο άλλο και σε αυτά τα subs τοποθετώ τα αρχεία; (resources)... αλλά πως σετάρω τον server να τα σερβίρει από εκεί;

Δηλαδή στα Αγγλικά, πως πραγματοποιώ αυτό;

(To set up additional hostnames, you can configure subdomains in your DNS database as CNAME records that point to a single A record, and then configure your web server to serve resources from the multiple hosts.)

Ελπίζω να έγινα κατανοητός και ελπίζω να βοηθήσει κάποιος έμπειρος.

σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Νομίζω τα έχεις μπερδέψει λίγο. Αν όλα τα subdomains που έχεις δείχνουν στον ίδιο σέρβερ τελικά, πάλι τα ίδια resources θα καταναλώνει, αν όχι περισσότερα. Αυτό που έχεις στο μυαλό σου γίνεται, αλλά δεν αποσκοπεί στο να "σπάει" το σερβίρισμα των css και των εικόνων του theme σου. Είναι ΤΟΣΟ πολύ το περιεχόμενό σου και ΤΟΣΟ μεγάλο το transfer σου, που έχεις φέρει στα όριά του ένα dedicated server και ψάχνεις για κάτι καλύτερο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...