Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 διαφορετικά φύλλα excel τα οποία θέλω να τα ενωσω βάση ονόματος πελάτη. Οταν βρίσκει κοινό όνομα να το βάζει δίπλα όταν δεν βρίσκει να προσθέτει γραμμή. Γίνεται κάτι τέτοιο?

άπειρα συγνωμη καταλαθος το ποσταρισα δύο φορές ας το διαγράψει ένας διαχειριστής

Δημοσ.

Καλημέρα .

Θα μπορούσες να ανεβάσεις σαν συνημμένο κάποιο παράδειγμα από τα δεδομένα σου ;

Ας είναι και φανταστικά τα δεδομένα . Απλά να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο πάνω στο οποίο να βασιστούμε για να ξεκινήσουμε την συζήτηση.

Δημοσ.

To "Οταν βρίσκει κοινό όνομα να το βάζει δίπλα", γινεται ευκολα με την χρηση vlookup.

To "όταν δεν βρίσκει να προσθέτει γραμμή. " δεν ξερω πως μπορει να γινει...

Ισως καποιος με περισσοτερη εμπειρια εχει να προτεινει κατι.

Δημοσ.

Καλημέρα .

Θα μπορούσες να ανεβάσεις σαν συνημμένο κάποιο παράδειγμα από τα δεδομένα σου ;

Ας είναι και φανταστικά τα δεδομένα . Απλά να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο πάνω στο οποίο να βασιστούμε για να ξεκινήσουμε την συζήτηση.

ειμαι εκτος θα γυρισω το Σαββάτο αν δεν μπορεσω απο αλλου θα ανεβασω ενα δειγμα τοτε.

Σ΄ευχαριστώ

Δημοσ.

θελω απο τα δυο φυλλα αυτα να φτιαξω ενα οπως το περιγραφω στο πρωτο post ελπιζω να βοηθησα και σας ευχαριστω για τη βοηθεια

post-39783-0-59594800-1345189821_thumb.png

post-39783-0-20949300-1345189831_thumb.png

Δημοσ.

Καλημέρα

Τα δεδομένα σου είναι ΕΠΩΝΥΜΙΑ , ΠΙΣΤΩΣΗ , ΠΛΗΡΩΜΗ .

Στο φύλλο όπου θα γίνει η συγχώνευση πως επιθυμείς να μπούν τα δεδομένα ;

Θα ήθελες να έχεις κάτι σαν το παρακάτω :

ΕΠΩΝΥΜΙΑ , ΠΙΣΤΩΣΗ , ΠΛΗΡΩΜΗ , ΠΙΣΤΩΣΗ , ΠΛΗΡΩΜΗ (από το φύλλο 1 διαβάστηκαν αυτά)

Βέβαια , θα πρέπει να γνωρίζουμε αν ο ίδιος πελάτης επαναλαμβάνεται , αν τα δεδομένα είναι ταξινομημένα στα δύο φύλλα και φυσικά να διευκρινισθεί αν το δίπλα αφορά δίπλα στο αντίστοιχο όνομα στο φύλλο 2 .

Δημοσ.

Αυτό που ανέβασα είναι ένα παράδειγμα το κανονικό έχει και άλλες επιλογές. Εγώ θέλω να έρχονται σε μία γραμμή όλα τα στοιχεία με γνώμονα την επωνυμία όπου δεν υπάρχει κοινό να μπαίνει μία νέα γραμμή το οποίο ανα τρίμηνο θα πρέπει να κάνω την ίδια δουλειά καινά μπορώ εάν μου ζητηθεί να το ταξινόμησο ως προς οποία στήλη μου ζητηθεί.

Δημοσ.

Αυτό που ανέβασα είναι ένα παράδειγμα το κανονικό έχει και άλλες επιλογές. Εγώ θέλω να έρχονται σε μία γραμμή όλα τα στοιχεία με γνώμονα την επωνυμία όπου δεν υπάρχει κοινό να μπαίνει μία νέα γραμμή το οποίο ανα τρίμηνο θα πρέπει να κάνω την ίδια δουλειά καινά μπορώ εάν μου ζητηθεί να το ταξινόμησο ως προς οποία στήλη μου ζητηθεί.

ανεβασε ενα excellοφυλλο με φανταστικά δεδομένα καθώς και το πως θέλεις να βγαίνει το αποτέλεσμα για να καταλάβουμε το πριν-μετά. Και μένα αυτο το δίπλα με μπερδεύει. Για αυτοματη εισαγωγή γραμμής θες VBA. Σηκωσε ένα όποτε βρεις χρόνο

Δημοσ.

χρησιμοποιησε ενα external link πχ. sendspace.com

επίσης αντί να ανεβάσεις 3 αρχεία, βάλτα σε ενα excelοφυλλο σε 3 διαφορετικά "Sheets", όλα στο ίδιο workbook

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...