bikey77 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Υπάρχει κάποια κεραία για σύνδεση σε netbook ώστε να λαμβάνει σήμα από το router μου σε απόσταση 200-250m με τη μεσολάβηση 1-2 ενδιάμεσων κτιρίων; Θέλω να μπορέσω να κάνω ένα live video streaming σε μια εκδήλωση που θα γίνει κοντά στο σπίτι μου. Sent from my SE Neo V
atrias Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 με κτήρια ανάμεσα δύσκολα θα τα καταφέρεις με usb wifi ακόμα και να πάρεις κάποιο 2watt όπως η ALFA
poulinos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 με κτιρια αναμεσα το ξεχνας.οπως ειπαν και 2 Watt να ειναι δεν προκειται να περασεις 2 κτιρια ενδιαμεσα.πρεπει να υπαρχει οπτικη επαφη.αλλο τοσο που το ρουτερ σου θα εχει κεραια Omni και θα ειναι και μεσα στο κτιριο. και 2 Watt να εχεις εσυ το ρουτερ σου ειναι 100Mw με omni>κοινως ουτε το πρωτο κτιριο δεν θα περασεις.
bikey77 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Άρα λοιπόν, κοιτάζουμε άλλες λύσεις. Να κοιτάξω για κάποια κεραία μαζί με πρόγραμμα για backtrack και να "κλέψω" λίγο internet από κάποιο κοντινό σπίτι για εκείνη την ώρα; Είναι εύκολο όλο αυτό ή θα μου φάει μια ώρα να σπάσω κάποιο ασύρματο δίκτυο; Που κυμαίνονται οι τιμές;
poulinos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Άρα λοιπόν, κοιτάζουμε άλλες λύσεις. Να κοιτάξω για κάποια κεραία μαζί με πρόγραμμα για backtrack και να "κλέψω" λίγο internet από κάποιο κοντινό σπίτι για εκείνη την ώρα; Είναι εύκολο όλο αυτό ή θα μου φάει μια ώρα να σπάσω κάποιο ασύρματο δίκτυο; Που κυμαίνονται οι τιμές; Υπαρχει θεμα στο δικτυα και ασφαλεια Plz. http://www.insomnia.gr/topic/234875-%cf%83%cf%80%ce%ac%ce%b6%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b4%cf%89%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%83%cf%8d%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%ce%b4%ce%af%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%b1/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα