Προς το περιεχόμενο

Iphone 3gs πώληση για Samsung Galaxy s plus!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος το plus έχει παλαιότερη CPU αλλα χρονισμενη ψηλότερα, κ υποδιεστερα γραφικά. Αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς με custom rooms τότε το plus έχει πολυ μικρή κοινότητα απο πίσω την στιγμή που το s έχει τεράστια. Φίλος έχει το sgs με 4.0 cyanogen και το κινητό είναι πιο smooth απο το iPhone 4 μου...

Γενικα μην πάρεις νομίζω το plus εκτός κι αν δεν σε απασχολεί το κάτι παραπάνω .

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

εγω παραγγειλα το s plus την παρασκευη αλλα δεν ενδιαφερομαι για αυτα που ειπες,δηλαδη δεν θα με καλυψει το s plus για browsing και κανα παιχνιδι???

Δημοσ.

εγω παραγγειλα το s plus την παρασκευη αλλα δεν ενδιαφερομαι για αυτα που ειπες,δηλαδη δεν θα με καλυψει το s plus για browsing και κανα παιχνιδι???

Θα σε καλύψει οποιοδήποτε κινητό διαλέξεις, δε κάνεις και καμιά τρομερή χρήση.

Δημοσ.

Θα σε καλύψει οποιοδήποτε κινητό διαλέξεις' date=' δε κάνεις και καμιά τρομερή χρήση.[/quote']

Ουφ

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.
Το πηρε προσφατα φιλος το galasy s plus και ειναι μμια χαρα

Με δωρα το mls destinator ' date=' βαση και φορτιστη αυτοκινητου[/quote']

Απο που το πηρε,εγω το παραγγειλα την παρασκευη την προηγουμενη και ακομα περιμενω απο το public.

Δημοσ.

Απο που το πηρε,εγω το παραγγειλα την παρασκευη την προηγουμενη και ακομα περιμενω απο το public.

Απο multirama το πηρε πειν 20 μερες και ηταν αμμεσα διαθεσιμο.

Με ολα τα παραπανω 219 ευρω.

Δημοσ.

και σε εμενα τοσο ειναι,και εγω απο multirama ηθελα αλλα μολις πηγα να το πραγγειλω το εβγαλαν εντελως απο το site.και στο public ιδια τιμη,ιδια δωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...