berica Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Καλημέρα, Να κινηθώ σε πώληση του iphone? Αξίζει το Samsung Galaxy s plus? Θέλω τη γνώμη σας. Ευχαριστώ.
nikoskon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Ε ναι... Αν μπορείς να βρείς το Galaxy S i9000, ακόμα καλύτερα. Sent from Galaxy S using Insomnia v2 via Vf HSPA
basilis5 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αν δεν κάνω λάθος το plus έχει παλαιότερη CPU αλλα χρονισμενη ψηλότερα, κ υποδιεστερα γραφικά. Αν σκέφτεσαι να ασχοληθείς με custom rooms τότε το plus έχει πολυ μικρή κοινότητα απο πίσω την στιγμή που το s έχει τεράστια. Φίλος έχει το sgs με 4.0 cyanogen και το κινητό είναι πιο smooth απο το iPhone 4 μου... Γενικα μην πάρεις νομίζω το plus εκτός κι αν δεν σε απασχολεί το κάτι παραπάνω . Sent from my iPad using Insomnia 1
koularasss Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 εγω παραγγειλα το s plus την παρασκευη αλλα δεν ενδιαφερομαι για αυτα που ειπες,δηλαδη δεν θα με καλυψει το s plus για browsing και κανα παιχνιδι???
Haldol Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 εγω παραγγειλα το s plus την παρασκευη αλλα δεν ενδιαφερομαι για αυτα που ειπες,δηλαδη δεν θα με καλυψει το s plus για browsing και κανα παιχνιδι??? Θα σε καλύψει οποιοδήποτε κινητό διαλέξεις, δε κάνεις και καμιά τρομερή χρήση.
koularasss Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Θα σε καλύψει οποιοδήποτε κινητό διαλέξεις' date=' δε κάνεις και καμιά τρομερή χρήση.[/quote'] Ουφ Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Το πηρε προσφατα φιλος το galasy s plus και ειναι μμια χαρα Με δωρα το mls destinator , βαση και φορτιστη αυτοκινητου
koularasss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Το πηρε προσφατα φιλος το galasy s plus και ειναι μμια χαρα Με δωρα το mls destinator ' date=' βαση και φορτιστη αυτοκινητου[/quote'] Απο που το πηρε,εγω το παραγγειλα την παρασκευη την προηγουμενη και ακομα περιμενω απο το public. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Απο που το πηρε,εγω το παραγγειλα την παρασκευη την προηγουμενη και ακομα περιμενω απο το public. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Απο multirama το πηρε πειν 20 μερες και ηταν αμμεσα διαθεσιμο. Με ολα τα παραπανω 219 ευρω.
koularasss Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 και σε εμενα τοσο ειναι,και εγω απο multirama ηθελα αλλα μολις πηγα να το πραγγειλω το εβγαλαν εντελως απο το site.και στο public ιδια τιμη,ιδια δωρα.
kostas_dr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Πάντως το Nexus S είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο. Γρήγορο, με μεγάλη οθόνη και εν γένει καλά χαρακτηριστικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα