Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα θεματακι οπως ειχα πει και στο παρελθον εχω intrnet μεσο ενος φιλου μου που εχει δωσει τον κωδικο του ρουτερ του για να μοενω και εχω παρει http://www.skroutz.gr/s/312424/Alfa-AWUS036H.html και με grid που κοιτανε σπιτι του η αποσταση δεν νομιζω να ειναι πανω απο 300m αλλα εχω ενα προβλημα ενω το Ping ειναι πολυ καλο μπορη εκει στα καλα του καθουμενου το download speed να σερνετε του τυπου 0.5kbs ενω κανονικα εχει 4αρα που μπορει να οφειλετε αυτο?

Δημοσ.

δοκιμασε αλλο καναλι η δοκιμασε b mode στην καρτα.επισης ο φιλος σου να υποθεσω οτι παιζει με την Omni και οχι με panel σωστα??γιατι στα 300 μετρα θα πρεπε να παιζεις χαρτι με 2 Panel (αν δεν υπαρχουν εμποδια)

εκτος αν κατεβαζει αυτος full και δεν μενει τιποτα για σενα:P

Δημοσ.

Μετα απο καιρο τον επιδα να αλαξει το router με μισα μισα τα εξδα και πειρε ενα tplink και το αφισε σκετο παλη με την κερεα αλλα το πιανω 5/5 αντε 4/5 σε βροχερες μερες :P Παντος 2 μερες τωρα δεν εχει βγαλει προβλημα τι εχει δεν ξερω :P

εκτος αν κατεβαζει αυτος full και δεν μενει τιποτα για σενα :P

Το εχω δει να το κανει οταν δεν ειναι και εκεινος μεσα .....
Δημοσ.

Μετα απο καιρο τον επιδα να αλαξει το router με μισα μισα τα εξδα και πειρε ενα tplink και το αφισε σκετο παλη με την κερεα αλλα το πιανω 5/5 αντε 4/5 σε βροχερες μερες :P Παντος 2 μερες τωρα δεν εχει βγαλει προβλημα τι εχει δεν ξερω :P

Το εχω δει να το κανει οταν δεν ειναι και εκεινος μεσα .....

τοτε μπορει να μην ηταν μονο θεμα σηματος αλλα και το ρουτερ να ειχε κανα θεμα η να ηθελε κανα hard reset,firmware να στρωσει.αν τον πεισεις να βαλει και Panel αν η κεραια βγαινει θα παιξεις ακομα καλυτερα:P ειδικα αν ειναι 300 μετρα οπως λες η αποσταση.και επειδη ειναι σαν Link κατα καποιο τροπο λογω αποστασης βρειτε και καποιο καναλι που να μην παιζουν οι αλλοι.απεφυγε το 12,13 που πολλες καρτες δεν το βρισκουν λογω οτι ειναι ρυθμισμενες για αλλη χωρα/region.

αφου το εκανε οταν δεν ηταν και αυτος μεσα τοτε οκ.απλα το ειπα μηπως σε παταγε κατω αυτος που ηταν πχ με καλωδιο και ειχε τιποτα torrents ανοιχτα κτλ.αλλα και εκει θα ειχες ενα λιγο μεγαλυτερο ping.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...