newtech Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Nai to bonus δεν πρεπει να ειναι το Α και το Ω.. Interwetten εχει φραξει λογαριασμους και εχει πολλα εξοδα παντως.. και οχι τις καλυτερες αποδοσεις.. Για μενα STANJAMES k WILLHILL ειναι απο τις TOP (μαζι με την 365) ΣΕ ΟΛΑ! τι έξοδα εννοείς; την STANJAMES που γράφεις δεν την ξέρω, δεν την έχω ψάξει καθόλου οπότε δεν μπορώ να εκφράσω άποψη. Θα την τσεκάρω πάντως να δω τι παίζει και εκεί Καλησπερα φιλε μου. Δεν ειναι ολοι οι μεθοδοι καταθεσης αναλυψης δωρεαν. Επισεις σε αρκετους φιλους της σελιδας τους εχουν φραξει λογαριασμους χωρις να παρουν τα παιδια τα λεφτα τους. Δες και την UNIBET. καθος και αλλες απο την σελιδα μας. Ολες τις ελενχουμε και οποτε καποιος παραπονεθει για απατη κτλ την αφερουμε απο την σελιδα μας. (το εχουμε κανει στο παρελθον με 3-4)
shopping_addict Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Καλησπερα σας θα ηθελα να μου προτεινετε μια εταιρια για διαδυκτιακο στοιχημα (σπορ) στο ιντερνετ... Που να περιεχει καλες προσφορες αποδοσεις κτλ... Υποψιν οχι την bet365 γιατι εκανα μια βλακεια και εχασα το πρωτο μπονους.. Ευχαριστω! Ιντερβεττεν, μου φαίνεται σου έχει προτείνει και κάποιος άλλος. παίζω κι εγώ που και που, οι αποδόσεις είναι καλές, και εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα χρήματα (να μην πληρωθώ ή ξέρω γω τι άλλο)... και τώρα έχει και μπόνους νέων πελατών... όταν έκανα εγώ το λογαριασμό μου δεν είχε
newtech Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ιντερβεττεν, μου φαίνεται σου έχει προτείνει και κάποιος άλλος. παίζω κι εγώ που και που, οι αποδόσεις είναι καλές, και εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα χρήματα (να μην πληρωθώ ή ξέρω γω τι άλλο)... και τώρα έχει και μπόνους νέων πελατών... όταν έκανα εγώ το λογαριασμό μου δεν είχε Εγω που εχω σελιδα και ασχολουμε πολλα χρόνια εχω ακούσει πολλά άσχημα και πελάτες απο την σελίδα μου ειχαν πρόβλημα. Επισεις.. Παρακαλούμε προσέξτε ότι σε μια κατάθεση μέσω Moneybookers αφαιρείται το 2% του ποσού κατάθεσης. Παρακαλούμε προσέξτε ότι σε μια κατάθεση μέσω Paysafecard αφαιρείται το 3% του ποσού κατάθεσης Παρακαλώ σημειώστε ότι για καταθέσεις με πιστωτική κάρτα, ισχύει μία επιπρόσθετη χρέωση 2% για διοικητικά τέλη. LOOOL!!! (τα ιδια και στην αναληψη!!!)
Malixek Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Κοίτα.. στην Interwetten παίζω και εγώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω ξανάρχισε να δίνει και το μπόνους εγγραφής της... το είχε κόψει σε κάποια φάση λίγο στο άσχετο.. Είναι ακριβούτσικη πάντως .. αυτό να λέγεται.. πάντως συχνά βγάζει πολύ δυνατές αποδόσεις και μάλιστα στα στανταράκια και τότε αξίζει να παίζει κανείς εκεί. Και έχει και άλλα καλά όπως πχ. το τμήμα εξυπηρέτησης πελάτών της που με άλλες εταιρίες είναι να μη μπλέκεις....
newtech Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Κοίτα.. στην Interwetten παίζω και εγώ και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Νομίζω ξανάρχισε να δίνει και το μπόνους εγγραφής της... το είχε κόψει σε κάποια φάση λίγο στο άσχετο.. Είναι ακριβούτσικη πάντως .. αυτό να λέγεται.. πάντως συχνά βγάζει πολύ δυνατές αποδόσεις και μάλιστα στα στανταράκια και τότε αξίζει να παίζει κανείς εκεί. Και έχει και άλλα καλά όπως πχ. το τμήμα εξυπηρέτησης πελάτών της που με άλλες εταιρίες είναι να μη μπλέκεις.... Μα αν οι αλλες σου δινει οτι αυτη και δωρεαν δεν βλεπω τον λογο σε καθε καταθεση / αναλιψη να πρεπει να σκαω 5€ Και αποδοσεις συγκριτικα με αλλες δεν εχει και τοσο καλες.. σε σχεση με opap ναι. αλλα σε σχεση με ΟΠΑΠ ολες εχουν καλητερες.
Malixek Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μα αν οι αλλες σου δινει οτι αυτη και δωρεαν δεν βλεπω τον λογο σε καθε καταθεση / αναλιψη να πρεπει να σκαω 5€ Και αποδοσεις συγκριτικα με αλλες δεν εχει και τοσο καλες.. σε σχεση με opap ναι. αλλα σε σχεση με ΟΠΑΠ ολες εχουν καλητερες. χα χα σε οτι αφορα τον ΟΠΑΠ φιλε θα συμφωνησω... και γενικα ειναι ακριβη.. τωρα εμένα μου έχουν κάτσει όντως καλές αποδόσεις ή τουλάχιστον καλύτερες απο την BWIN που΄έπαιζα παλιότερα και έκοψα για άλλο λόγο.. ( έγινε παρεξήγηση και την εφαγα εγω και αφου ξοδεψα 2 βδομαδες σε τηλεφωνα και μαιλ με τους δικους της εχασα και τα λεφτα μου και ειπα δε θα ξαναπαιξω άλλο σε αυτη την εταιρια)....
newtech Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Μα αν οι αλλες σου δινει οτι αυτη και δωρεαν δεν βλεπω τον λογο σε καθε καταθεση / αναλιψη να πρεπει να σκαω 5€ Και αποδοσεις συγκριτικα με αλλες δεν εχει και τοσο καλες.. σε σχεση με opap ναι. αλλα σε σχεση με ΟΠΑΠ ολες εχουν καλητερες. χα χα σε οτι αφορα τον ΟΠΑΠ φιλε θα συμφωνησω... και γενικα ειναι ακριβη.. τωρα εμένα μου έχουν κάτσει όντως καλές αποδόσεις ή τουλάχιστον καλύτερες απο την BWIN που΄έπαιζα παλιότερα και έκοψα για άλλο λόγο.. ( έγινε παρεξήγηση και την εφαγα εγω και αφου ξοδεψα 2 βδομαδες σε τηλεφωνα και μαιλ με τους δικους της εχασα και τα λεφτα μου και ειπα δε θα ξαναπαιξω άλλο σε αυτη την εταιρια).... Απλα εχει 10καδες.. δες 365 willhill .. γιατι να δινεις ρε φιλε 5€? Επισεις.. Payout πχ στο REAL-BARCA σημερα Interwetten 91% payout οταν Pinnacle 97.5 Stanjames 97.1 Betvictor 96.0 10bet 94.9 Μιλαμε για ΜΕΓΑΛΕΣ διαφορες
atrophy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 παιδια ποιος θελει ερχεται στην στοιχηματικη μας ομαδα στο facebook..παιζουμε βαση τις ασιατικες αγορες με μεγαλο ποσοστο επιτυχιας....η ομαδα λεγεται goal n roll καλη συνεχεια σε ολους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα