Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να μου προτεινετε μια εταιρια για διαδυκτιακο στοιχημα (σπορ) στο ιντερνετ... Που να περιεχει καλες προσφορες αποδοσεις κτλ...

Υποψιν οχι την bet365 γιατι εκανα μια βλακεια και εχασα το πρωτο μπονους..

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το εψαξα λιγο κ η william hill μου φανηκε αρκετα καλη, καλα μπνους προσφορες κτλ... Και γενικα ικανοποιητικες αποδοσεις,

εσεις τι λετε?

Δημοσ.

Δε μου αρεσει το live στην william. Η unibet ειναι αρκετα καλη επισης. Και απο τις γνωστες sportingbet και betoto.

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να μου προτεινετε μια εταιρια για διαδυκτιακο στοιχημα (σπορ) στο ιντερνετ... Που να περιεχει καλες προσφορες αποδοσεις κτλ...

Υποψιν οχι την bet365 γιατι εκανα μια βλακεια και εχασα το πρωτο μπονους..

Ευχαριστω!

Αρα σε ενδιαφερει κ το bonus..

Δες καταρχας εδω. www.123pame.net

Απο εκει και περα

H bet365 εχει το κοριφαιο LIVE.

Δεν μας αναφερεις τι ψαχνεις περα αποδοσεων οποτε σου γραφω απο μονος καποια πραγματα

UNIBET 100% BONUS καλες αποδοσεις Καλο live

WILLHILL 100% BONUS (μεχρι 100) καλες αποδοσεις Καλο live (με λιγα ματσ όμως)

BWIN 100% BONUS καλες αποδοσεις Καλο live

Μια απο αυτες τις τρεις αν διαλεξεις δεν θα εχεις προβλημα

Αξιοπιστες και οι 3 και γενικα αν θελεις παραπανω θες στην σελιδα που σου ειπα. Θα βρεις και τα banners ωστε να παρεις τα bonus.

Οτι θελεις μπορεις να με ρωτισεις ειμαι καιρο στο στοιχημα και οπου μπορω με χαρα να σε βοιθησω

Δημοσ.

@new tech με ενδιαφερει αρκετα το μπονους... Απλα στην Bet365 εκανα μια βλακεια και το εχασα το μπονους...

Με ενδιαφερει το μπονους,, οι αποδοσεις και το live και τα ματς (μην εχει μονο οτι εχει το κουπονι δλδ)

Μετα την bet365 τι θα προτεινες?

Δημοσ.

@new tech με ενδιαφερει αρκετα το μπονους... Απλα στην Bet365 εκανα μια βλακεια και το εχασα το μπονους...

Με ενδιαφερει το μπονους,, οι αποδοσεις και το live και τα ματς (μην εχει μονο οτι εχει το κουπονι δλδ)

Μετα την bet365 τι θα προτεινες?

WILLHILL (100eur bonus αρκετα καλο live πολυ καλες αποδοσεις)

Δημοσ.

Συγνωμη που θα σπαμαρω αλλα το μπονους πως το περνεις? Πρεπει να καταθεσεις λεφτα? Και ποσα?

Δημοσ.

Συγνωμη που θα σπαμαρω αλλα το μπονους πως το περνεις? Πρεπει να καταθεσεις λεφτα? Και ποσα?

Σαφος και πρεπει να καταθεσεις λεφτα.

Το bonus ειναι bonus ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ. 100% μεχρι 100€

Αν κανεις click στο banner θα σε παει στην σελιδα κ εκει εχει και τους ορους!

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότινα την interwetten. Εγώ εκεί παίζω και τη βρίσκω πολύ καλή και στο live στοιχημα. Δεν κάνει και περαδώθε στην πληρωμη. Γενικά τσέκαρε τις αποδόσεις στα σημεία που παίζεις και θα δεις. Το μπόνους είναι συχνά άπλα παγίδα ή φάκα. Η άποψή μου είναι να μην διαλέγει κανείς εταιρίες για ένα μπόνους ή για μια προσφορά που είναι μοναδική. Πιό συμαντικά είναι αυτά που ισχύουν σε γενικές γραμμές και καθ όλη τη διάρκεια που έχεις λογαριασμό.

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότινα την interwetten. Εγώ εκεί παίζω και τη βρίσκω πολύ καλή και στο live στοιχημα. Δεν κάνει και περαδώθε στην πληρωμη. Γενικά τσέκαρε τις αποδόσεις στα σημεία που παίζεις και θα δεις. Το μπόνους είναι συχνά άπλα παγίδα ή φάκα. Η άποψή μου είναι να μην διαλέγει κανείς εταιρίες για ένα μπόνους ή για μια προσφορά που είναι μοναδική. Πιό συμαντικά είναι αυτά που ισχύουν σε γενικές γραμμές και καθ όλη τη διάρκεια που έχεις λογαριασμό.

Nai to bonus δεν πρεπει να ειναι το Α και το Ω.. Interwetten εχει φραξει λογαριασμους και εχει πολλα εξοδα παντως.. και οχι τις καλυτερες αποδοσεις..

Για μενα STANJAMES k WILLHILL ειναι απο τις TOP (μαζι με την 365)

ΣΕ ΟΛΑ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Nai to bonus δεν πρεπει να ειναι το Α και το Ω.. Interwetten εχει φραξει λογαριασμους και εχει πολλα εξοδα παντως.. και οχι τις καλυτερες αποδοσεις..

Για μενα STANJAMES k WILLHILL ειναι απο τις TOP (μαζι με την 365)

ΣΕ ΟΛΑ!

τι έξοδα εννοείς;

την STANJAMES που γράφεις δεν την ξέρω, δεν την έχω ψάξει καθόλου οπότε δεν μπορώ να εκφράσω άποψη. Θα την τσεκάρω πάντως να δω τι παίζει και εκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...