Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πεταει οταν παιζω το pes2012, δεν με πεταει το παιχνιδι, αλλα το βλεπω οταν κλεινω το παιχνιδι... μου λεει οτι η μνημη δεν ειναι αρκετη... πως διορθωνετε αυτο ξερετε?

post-106565-0-87342100-1344896192_thumb.png

Δημοσ.

Ίσως πράγματι δεν έχεις αρκετή μνήμη...

Πόσο RAM έχεις;

Για δοκίμασε να κλείσεις ότι περιττό υπάρχει (πχ Firefox, Chrome, Antivirus, Skype κλπ) και κοίτα αν θα ξανασυμβεί.

Δημοσ.

Ίσως πράγματι δεν έχεις αρκετή μνήμη...

Πόσο RAM έχεις;

Για δοκίμασε να κλείσεις ότι περιττό υπάρχει (πχ Firefox, Chrome, Antivirus, Skype κλπ) και κοίτα αν θα ξανασυμβεί.

4 giga στα 800mhz εχω dual channel ddr2..., δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα.

Μπηκα στην προσθαφαιρεση προγραμματων στα win7 64bit που εχω, εκανα δεξι κλικ πανω στο net.freemwork και επελεξα επιδιωρθωση, επειτα ξαναεκατασταθηκε το netfreemwork 4.... κατι αλλο δεν ηξερα να κανω, θα δουμε

Δημοσ.

Για ξεκινά το pes και άνοιξε task manager και δες τα επίπεδα μνήμης...

Πόσο ελεύθερη (φυσική) μνήμη λέει ότι έχεις;

Πάντως το θεωρο πολύ σπάνιο να είχε πρόβλημα με το .net framework...

Δημοσ.

Για ξεκινά το pes και άνοιξε task manager και δες τα επίπεδα μνήμης...

Πόσο ελεύθερη (φυσική) μνήμη λέει ότι έχεις;

Πάντως το θεωρο πολύ σπάνιο να είχε πρόβλημα με το .net framework...

H μνημη ειναι ο.κ φιλε κατι αλλο παιζει, απο χθες που επαναεγκατεστησα το netfreemwork δεν μου ξαναεβγαλε το σφάλμα... τωρα αν λυθηκε το θεμα θα δουμε...

Δημοσ.

Νομιζω πως ειναι προβλημα με το Pagefile.. Ειχα κατι τετοιο και εγω

τι ειναι αυτο το pagefile φιλε?

Δεν ξερω ακριβως...

:) :) :)

Το page file είναι ένα αρχείο που βρίσκεται στον σκληρό δίσκο και χρησιμεύει σαν επέκταση της φυσικής μνήμης όταν αυτή δεν επαρκεί.

Δημοσ.

:) :) :)

Το page file είναι ένα αρχείο που βρίσκεται στον σκληρό δίσκο και χρησιμεύει σαν επέκταση της φυσικής μνήμης όταν αυτή δεν επαρκεί.

ααα αυτο ειναι! το ξερα αλλα δεν το έλεγα :-D :-D :-D , στο θεμα μας τωρα.... απο τοτε που εκανα επανεγκατασταση το netfremwork δε μου ξαναεβγαλε fail, μπορει να λυθηκε το προβλημα.... thanks

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα νευρα μου δεν πανε καλα, επανήλθε πάλι το γνωστό πρόβλημα που γράφω πάνω στο 1ο post.Πάλι μου γράφει οτι η μνήνη δεν επαρκεί.Μπαινω στις διεργασιες και μου γραφει ενα 40% της μνημης καταναλωνετε απο το παιχνιδι... τιποτα αλλο δεν τραβαει πορους... εχω δλδ το 60-αντε-50% ελευθερο... μου τρωει 1.5giga το παιχνιδι τα αλλα 2.5giga ειναι ελευθερα, γιατι μου πεταει αυτο το κ@λομηνυμα γμτ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...