corrupted Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Απ'το στομα μου το πηρες... Παντως αν εχεις φλασακια, σκληρους εξωτερικους και με το format σκοπευεις να κρατησεις ανεπαφο καποιο partition και να μην κανεις δηλαδη format σε ολο το δισκο, σκαναρισε τα παντα με antivirus full ενημερωμενο. Απλα για να αποκλεισεις την πιθανοτητα να πειραξε τα windows καποιο spyware. Επισης θυμησου ποια ηταν τα τελευταια πραγματα που εγκατεστησες, και μετα το format εγκατεστησε τα πρωτα αν σου χρειαζονται παλι, ωστε να δεις αν θα ξαναγινει το ιδιο ωστε να μην χασεις χρονο σεταροντας το pc αδικα. Μου εχει τυχει να κανω format απο προβληματικη εφαρμογη που μου εξαφανιζε μερικα εικονιδια απο το start menu (παλια εκδοση του cyberlink power dvd ήταν), να εγκαταστησω τα παντα κομπλε για κανα 2ωρο, και στο τελος να βαλω παλι το power dvd και να μου εξαφανισει παλι τα εικονιδια. Τρελο ξενερωμα... ΚΑΛΟ FORMAT! 1
antoniss69 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 οκ πεδια ...ευχαριστω πολυ..καλο βραδυ και ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα