Προς το περιεχόμενο

no custom definition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πεδια καλησπερα ...θελω να περασω το steam στον υπολογιστη μου οταν βαζω το cd λοιπον δεν το φορτωνει και λεει no custom definition ενω οτι αλλο cd βαζω το διαβαζει και πεζει κανονικα..αν καπιος μπορει να βοηθησει ..εχω τα 7 ultimate 32bit ..εκανα και την μετονομασια αλλα τιποτα..τα ιδια.ευχαριστω

Δημοσ.

οταν

Δεν βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις αλλά το steam μπορείς να το κατεβάσεις και από το Internet.

οταν παταω εναρξη ..στην θεση του υπολογιστη λεει no custom definition

Δημοσ.

To google πραγματι βγαζει αποτελεσματα γι'αυτο το "no custom definition"

b468b41c_vbattach133059.jpeg

Αλλα αλλη λυση εκτος απο το rename δεν αναφερεται...

Και δεν καταλαβα πως σχετιζεται αυτο με το γεγονος οτι δεν σου διαβαζει το δισκακι...

Αν πας στο search και γραψεις c: και πατησεις enter, σε παει στο c:\ ?

Αν ναι, απο εκει μπορεις να γυρισεις ενα επιπεδο πανω και να πας στο My computer...

Δημοσ.

ακριβως και εγω γ αυτο ρωτησα εδω στο forum..γιατι μονο αυτα ειχα βει και εγω...ολα τα αλλα cd πεζουν εκτος απο το steam,,ποσο τυχερος ..χαχα

To google πραγματι βγαζει αποτελεσματα γι'αυτο το "no custom definition"

b468b41c_vbattach133059.jpeg

Αλλα αλλη λυση εκτος απο το rename δεν αναφερεται...

Και δεν καταλαβα πως σχετιζεται αυτο με το γεγονος οτι δεν σου διαβαζει το δισκακι...

Αν πας στο search και γραψεις c: και πατησεις enter, σε παει στο c:\ ?

Αν ναι, απο εκει μπορεις να γυρισεις ενα επιπεδο πανω και να πας στο My computer...

να κανω search στην εναρξη εννοεις??

Δημοσ.

Βασικα δεν εχω καταλαβει ακριβως το προβλημα.

Εχουμε ενα θεμα με το "no custom definition"...

Εκανες rename? Εγινε το rename?

Και εχουμε και ενα θεμα με το cd του steam που δεν το διαβαζει το drive οπως λες...

Πως σχετιζονται αυτα τα δυο θεματα? :-D

Am I missing anything?

Δημοσ.

λοιπον στην εναρξη πανω πανω μου λεει ο υπολογιστης ..παταω εκει και μου λεει "το στοιχειο που επιλεξατε δεν ειναι διαθεσιμο ..ισως εχει μετακινηθει η διαγραφει.."..το cd αφηστε το προεχει να φτιαξουμε αυτο.

Δημοσ.

Ωραια, και σε ξαναρωτω λοιπον...

αν πας μεσω της αναζητησης ( start -> και βαλεις στο κουτακι της αναζητησης το C: και πατησεις enter)... σε παει στο C:\ ?

Aν ναι, απο εκει μπορεις να ανεβεις επιπεδο και να βρεθεις στο "My computer" (Ο υπολογιστης μου) ?

Δημοσ.

Ωραια, και σε ξαναρωτω λοιπον...

αν πας μεσω της αναζητησης ( start -> και βαλεις στο κουτακι της αναζητησης το C: και πατησεις enter)... σε παει στο C:\ ?

Aν ναι, απο εκει μπορεις να ανεβεις επιπεδο και να βρεθεις στο "My computer" (Ο υπολογιστης μου) ?

ναι αυτα μπορω να τα κανω...

Δημοσ.

Αρα εχει "χαλασει" το κουμπι Computer (Υπολογιστης) του start menu. (μπακαλικη εκφραση)

Και το εχεις κανει rename σε "Υπολογιστης" ειπες...

Η ευκολη υποθεση ειναι να πουμε πως κατι "ψωνισε" το pc, (spyware ισως?) και εκανε αυτη τη δουλεια, ειναι πολυ περιεργο προβλημα και δεν εχει και αποτελεσματα στο google...

H δυσκολη υποθεση ειναι να πουμε πως κατι εχει πειραχτει στα windows αλλα δεν ξερουμε προς το παρον πως φτιαχνεται.

Μια προχειρη λυση ειναι να βγαλεις ενα εικονιδιο του "Υπολογιστη" στην επιφανεια εργασιας, κανοντας δεξι κλικ καπου στην επιφανεια εργασιας, μετα "Personalize" και μετα "Change Desktop Icons" (κανε τις μεταφρασεις στα ελληνικα), για να πηγαινεις στο "Υπολογιστης" απο εκει...

Παρατηρησες να εγινε το "no custom definition"' μετα απο εγκατασταση καποιας εφαρμογης?

Δημοσ.

Αρα εχει "χαλασει" το κουμπι Computer (Υπολογιστης) του start menu. (μπακαλικη εκφραση)

Και το εχεις κανει rename σε "Υπολογιστης" ειπες...

Η ευκολη υποθεση ειναι να πουμε πως κατι "ψωνισε" το pc, (spyware ισως?) και εκανε αυτη τη δουλεια, ειναι πολυ περιεργο προβλημα και δεν εχει και αποτελεσματα στο google...

H δυσκολη υποθεση ειναι να πουμε πως κατι εχει πειραχτει στα windows αλλα δεν ξερουμε προς το παρον πως φτιαχνεται.

Μια προχειρη λυση ειναι να βγαλεις ενα εικονιδιο του "Υπολογιστη" στην επιφανεια εργασιας, κανοντας δεξι κλικ καπου στην επιφανεια εργασιας, μετα "Personalize" και μετα "Change Desktop Icons" (κανε τις μεταφρασεις στα ελληνικα), για να πηγαινεις στο "Υπολογιστης" απο εκει...

εχω βγαλει ενα εικονειδιο με τις ιδιες ονομασιες που με παει μεσα στα drives ..το θεμα ειναι γιατι δεν παιζει το cd και αν συνδεεται καπου με αυτο το προβλημα

Δημοσ.

Το cd αυτο που δεν παιζει, το εχεις ξαναδοκιμασει και επαιζε η ειναι η πρωτη φορα που το δοκιμαζεις?

Δεν βλεπω να συνδεονται καπου τα δυο τους... :-)

ΕΚΤΟΣ αν μου πεις οτι ολα ξεκινησαν με το που εβαλες το cd...

Δημοσ.

το cd το δοκιμασα τωρα στο laptop και δουλευει κανονικα,οπως επισης αλλα cd/dvd που εβαλα στο αλλο pc και αυτα τρεχουν κανονικα..απογοητευση.πφφ

Δημοσ.

Ε, δεν κοπιαρεται το cd σε αλλο δισκακι?

Κανε μια κοπια και δες μηπως το drive δεν μπορει να διαβασει το συγκεκριμενο δισκακι...

Το θεμα του "no custom definition" ειναι πιο σοβαρο για μενα γιατι κατι εχει πειραχτει στα windows απο αγνωστη αιτια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...