KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 βρηκα εναν ide 80gb απο εναν φιλο μου και αποφασισα να τον βαλω σε εναν παλιο με pentium 4 ο οποιος λειτουργουσε κανονικα με εναν 40αρη..εκανα τεστ τον 80αρη με hard disk sentinel και λειτουργει ρολοι..τον εβαλα στο παλιο το pc εβαλα τα δισκακι για φορματ (xp) κανει αντιγραφη τα αρχεια κανει επανεκιννηση που ζηταει..και οταν παει να βγαλει το logo απτα windows xp βγαζει μαυρη οθονη δεν προχωραει..εβγαλα το καλωδιο απτην gpu και το εβαλα στην γραφικων της mobo..παλι τα ιδια...αντε λεω θα φταιει ο σκληρος..τον τοποθετησα στον δικο μου υπολογιστη..εκανα την ιδια ακριβως διαδικασια με το ιδιο δισκακι και μπηκε κανονικα..τι γινεται?
άδικος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Σήμερα η τιμητική σου Βεβαίωσες πως ο δίσκος είναι πρώτος στη σειρά εκκίνησης; (Λογικά ναι για να έγινε η διαδικασία εγκατάστασης)
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 ασε με σου λεω ολα τα προβληματα σημερα μου πεσανε ναι κανονικα ειναι..σε master τον εχω..αποσυνδεσα και τον drive μηπως γινεται τιποτα αλλα παλι το ιδιο ειναι λιγο κουφο αυτο το θεμα...ενταξει το προηγουμενο εφταιγε η μητρικη..τωρα εδω δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κανει αυτο :/
sargio01 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μήπως λείπει απο το δισκάκι, κάποιος driver; Για το chipset φεριπίν...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μήπως λείπει απο το δισκάκι, κάποιος driver; Για το chipset φεριπίν... ειναι πεντακαθαρο iso απο msdn τα ελληνικα professional sp3 τα τελευταια δεν ειναι πειραγμενο το δισκακι...και ακριβως με το ιδιο δισκακι στο ιδιο το pc εχουνε μπει τα windows στον 40αρη σκληρο που εχει τωρα επανω
sargio01 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Σε ρώτησα επειδή έχω dvd των win 7 και ενώ στο laptop μου(acer) εγκαθίστανται κανονικά, στο desktop(hp) όχι, λόγω έλειψης του οδηγού για το chipset...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 καταλαβα τι εννοεις...ναι αλλα ομως οπως ειπα και πριν..ο υπολογιστης φοραει εναν 40αρη σκληρο..και σε αυτον εκανα εγκατασταση τα windows με ακριβως το ιδιο δισκακι..οποτε δεν φταιει το δισκακι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα