Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ο ξαδερφος μου εκανε γραμμη ιντερνετ cyta και του εδωσαν το ρουτερακι το λευκο thomhon tg585 v7 και χρησημοποιει το ασυρματο πιο πολυ αλλα δεν εχει σημα καλο το ρουτερακι ειναι στον πανω οροφο και το λαπτοπ ειναι στο ισογειο και του δινει μονο σημα 1-2 γραμμες και εχει και αποσυνδεσεις αν παρει ενα access point η bridge θα μπορεσει να συνεργαστει με το modem royter της cyta και να το ριθμησει η θα εχει θεμα ???

αυτο ελεγα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612444

Δημοσ.

Η καλύτερη λύση είναι να τραβήξει ένα καλώδιο από το router, να το βγάλει έξω από το σπίτι και να το κατεβάσει στο ισόγειο.

Το wireless repeater μπορεί να βοηθήσει αν μπορέσει να το στήσει σωστά.

Αν το σπίτι έχει μόνο μια χελώνα της ΔΕΗ μπορεί αν θέλει να δοκιμάσει με homeplug.

Θα χρειαστεί δύο, ένα κοντά στο router και ένα στο ισόγειο και θα συνδέσει ένα καλώδιο lan από το router στο plug και ένα ακόμα lan στο ισόγειο για το laptop ή αν θέλει ασύρματο να το συνδέσει στο access point. Αν όμως παρεμβάλλεται χελώνα μάλλον δεν θα δουλέψει.

Δημοσ.

οχι με καλωδιο δεν γινετε αλλα ουτε και με homeplug μεσω ρευματος αν παρω αυτην την συσκευη θα ριθμηζετε με το ρουτερ η οχι?

Δημοσ.

Η δουλειά ενός wireless repeater είναι αυτή ακριβώς που λέει και το όνομα του, να επαναλαμβάνει το ασύρματο δίκτυο. Αυτό που δείχνεις όμως λέει wirless extender και αυτό με προβληματίζει. Δεν αναφέρει κάτι για repeater mode όπως αυτό (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612428) εκτός αν αυτό εννοεί. Σιγούρεψε το πριν το πάρεις.

Εγώ πάντως που είχα δοκιμάσει με ένα παρόμοιο δεν κατάφερα να βγάλω internet ενώ μου έβγαζε τοπικό δίκτυο, ίσως κάτι να έκανα λάθος δεν ξέρω, δεν το πάλεψα και πολύ όμως και τράβηξα τελικά καλώδιο.

Δημοσ.

θα παιξει και αυτο που εβαλες αλλιως μπορει να παρει το tp link wa701nd η το 801Nd>εγω ειχα δοκιμασι το 701Nd>σε 10 λεπτα το ειχα σεταρει σαν Universal repeater του ειχα κανει και firmware update και μια χαρα.

Δημοσ.

και γω δηλαδη σαν universal repeater θα το βαλω ? και μετα αφου κανω τις ριθμησεις με καλωδιο δυκτιου θα το βγαλω και θα το συνδεσω μονο στο ρευμα λογικα και θα ειμαι οκ ετσι?

Δημοσ.

καλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα , και εγω που ειχα αγορασει για φιλο καποια στιγμη ειχα θεμα μεταξυ δυο οροφον ισογειο-πρωτος, το σεταρα ως ριπιτερ αλλα και παλι ειχα αποσυνδεσεις..ειχα παιδευτει πανω απο δυο ωρες και παλι δεν εκανα δουλεια..

Δημοσ.

το βασικο ειναι να καταλαβει καποιος πως δουλευει και δευτερον να καταλαβει τι ειναι το Repeater και τι κανει.ουτε θαυματα κανει να πιασει 10 οροφους πιο πανω ουτε θα δωσει full ταχυτητα αφου παιζει σαν repeater.το λεω γιατι πολλα ατομα παιρνουν Repeater και νομιζουν οτι θα παιξει σαν ethernet.δεν παιζει ετσι.αλλοι παιρνουν Repeater και βαζουν repeater πανω στο Repeater κτλ.δεν ειναι η προτεινομενη λυση.πχ καποτε ειχα αναγκαστει για τις αναγκες να δωσω ιντερνετ σε ενα προσωρινο χωρο.περα απο το αρχικο access point ολα τα υπολοιπα ειτα wds πανω στο wds πανω στο wds του wds.επαιξε αλλα ηταν με επαγγελματικο εξοπλισμο Hp κοντα στα 300-400 ευρω το καθε access point,ειχε 2 radio ενα εκανε το Link το αλλο εδινε τοπικα για να μην πιταρει το ενα radio κανοντας και τα 2 μαζι.Επαιξε μια χαρα αλλα δεν θα τοεκανα καπου μονιμα.δεν προτεινεται.ετσικαι το repeater.οκ θα δωσει λιγο καλυτερο σημα αλλα ουτε θα κανει τρελη δουλεια πχ σε ενα σπιτι 5 οροφων.κατα τα αλλα στο σεταρισμα δενειναι δυσκολα.απλη λογικη θελουν και λιγο στρατιγικα τοποθετημενα τα repeaters και τα ρουτερς για να μην κοβουν.πχ πολλοι τα βαζουν μεσα σε ντουλαπια η τα βαζουν μεσα σε racks η πισω απο επιπλα και δεν παιζουν ουτε στα 5 μετρα.ουτε κοιτανε για το καναλι αν παιζουν και αλλοι εκει κτλ.

καλα δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα , και εγω που ειχα αγορασει για φιλο καποια στιγμη ειχα θεμα μεταξυ δυο οροφον ισογειο-πρωτος, το σεταρα ως ριπιτερ αλλα και παλι ειχα αποσυνδεσεις..ειχα παιδευτει πανω απο δυο ωρες και παλι δεν εκανα δουλεια..

και βεβαια repeater απο repeater εχουν διαφορες.οπως δενσημαινει οτι αμα συνεργαστει μια χαρα το χ repeater με το y Οτι ο χ θα συνεργαστει και με το z.υπαρχουν ασυμβατοτητες.μπορει να μην παιζει με το x κλειδωμα καλα.μπορει να θελει firmware update Κτλ.πολλα στην μεση που καλο ειναι ναμην τυχουν σε καποιον γιατι θελει πολλες δοκιμες μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...