jeanthira7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, Εχω βρει ένα usb + radio tuner mpeg4 από το ebay για να αγοράσω... Θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή πρόκειται να το τοποθετήσω στο laptop εάν επαρκεί η κεραιούλα με την οποία συνοδεύεται το προϊόν, προκειμένου να πιάσω ικανοποιητικό σήμα από τα ψηφιακά κανάλια. Ειδάλλως θα ήθελα οικονομικές προτάσεις από Ελλάδα... Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Επαρκεί γενικά. Έχω από ebay ένα πάμφθηνο δέκτη που συνοδεύεται από μία ευτελεστατη κεραία και πιάνει καλά μέσα σε αστικές περιοχές-πιο έξω από την πόλη δεν το έχω δοκιμάσει. Πάντως και εγώ ψάχνω να βρω κάποια εξωτερική κεραία καλύτερης ποιότητας, μικρού όγκου και λογικής τιμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jeanthira7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Αυτά τα USB TUNER πέραν του ψηφιακού έχουν και το αναλογικό σήμα. Σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Σωστά, πιάνουν και τα αναλογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα