23Optimus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 καλησπερα σε ολους ξερει κανεις συμφωνα με τα παρακατω που εχει μεσα ο υπολογιστης μου το τι με σιμφερει να κανω σε θεμα αναβαθμισεις λογο οτι παιζω παιχνιδια με μετριες ρυθμισεις αλλα με προβληματιζει το αν θα υπαρχξει προβλημα επειδη ο σκληρος δισκος κανει ενα τριξιμο οταν τρεχει κατι στον υπολογιστη αλλα δε παρουσιαζει καπιο ιδιαιτερο προβλημα και η καρτα γραφικων μετα απο 6 μηνες που την πηρα μια κανει ενα θορυβο λιγο το ανεμιστιρακι κυριως με την εκκινηση η ακουγεται φυσιολικα οπως ηταν παλια windows 7 ultimate 32 bit motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2) 5 gb ram seagate 256 gb intel core 2 duo E4500 2.20 ghz geforce 210 1gb AC 300 W
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα. Κατέβασε το hd sentinel και πόσταρε εδώ τα αποτελέσματα. Καθάρισες ποτέ το μηχάνημα?
23Optimus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 ok θα το κατεβασω πρωτη φορα το ακους παντος τη δουλεια θα κανει??? οσο αφορα το καθαρισμο τακτικα με πιστολακι με αερα μεσα στο δυνατο δεν ξερω αν κανει καλο αλλα τα πεταει ολα.. ποιο αρχειο ακριβως sentinel hard disc γιατι εχει πολα αλα αυτο που κατεβασα λεει οτι λυψη του αρχειου αυτου δεν ειναι φισιολογικη και θα μπορουσε να ειναι επικινδυνη
alexis97droso Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 dust filters εχει το κουτι σου? Αν ναι καθαρισε τα
23Optimus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 αλεξη θα σε γελασω δεν εχω ιδεα απο αυτο αν κατεχω κατι τετιο αλλα υπαρχει περιπτοση να μην ειναι αρκετο το πιστολακι με αερα οσον αφορα τη σκονη? και αλλες βρωμιες? δεν ξερω τι αλλο να κανω σε αυτο ισως εχει παλιοσει και θελει καλιτερη καρτα γραφικων και απο τι φενεται η μητρικη μου επεξεργαστη καλιτερο δεν επρνει οποτε αν χαλασει αυτη η καρτα γραφικων ελπιζω να περνει καμια πολη καλη ισωςσ επειδη εχω λιοσει το call of duty na ζοριστικε η καημενη?? 6 μηνες την εχω ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ HARD DISC SENTINEL ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΕ OTI ΤΗΕ HARD DISC STATUS IS PERFECT NO ERRORS KAI AYTA ΜΟΥ ΛΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕςΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΔΙ ΘΕΛΕΙ REGISTER ΜΟy ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
terry308 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Ίσως επειδή έχεις 300w τροφοδοτικό ... ίσως επειδή έχεις 5Gb ram με 32bit λειτουργικό Ίσως επειδή η κάρτα είναι λίίίγο αδύναμη για call of duty ... ίσως ... ίσως ..
23Optimus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 naiii ισωσ να ειναι αυτα που λες αλα αυτη η καρτα σικονει 300 w γιαυτο δε το αλαξα ... απλως σκεφτομαι τι απο τα δυο να κανω.. να αγορασω αλλο pc Η απλως αναβαθμιση και οτι περνει μεσα και αν τα σικονει μετα το μηχανημα επειδη και οι μερεςσ ειναι δισκολες δε μας τρεχουνε και απο τα μπατζακια
alexis97droso Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Καλο ειναι να δινεις ενα περιθωριο 100 watts παραπανω απο αυτο που σηκωνει η καρτα..αυτο που λεει ειναι καποια φιλτρα που εχει το κουτι σου συνηθως κατω η μπροστα απο ανεμιστηρακια τα οποια μαζευουν τη σκονη και τα καθαριζεις http://www.google.gr/imgres?hl=el&sa=X&biw=1229&bih=678&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=EQWq7G73nH5IYM:&imgrefurl=http://www.quietpc.com/products/120mmfans/fan-filter12&docid=1mAFRLsfqsjD8M&imgurl=http://www.quietpc.com/images/products/fan-filter12-large.jpg&w=1740&h=2144&ei=92cpUIf_AYzBtAbF4oHIDw&zoom=1 καπως ετσι θα πρεπει να μοιαζουν, αλλα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες οτι μπορει να φταιει πιθανοτατα το τροφοδοτικο
23Optimus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 αν ειναι αυτο πιστευω θα το αλλαξω συντομα αλλα θα το τσεκαρω γενικως το τι εχει και αν εχει επειδη πολη παραξενα τα κανει αυτα σε θεματα φθοριβου ασ πουμε τωρα αυτον τον ηχο της καρτας που κανει αυτη τη στιγμη αν τον κλεισω και τον ανοιξω το πρωι με την εκκινηση των windows θα το ξανακανει παλι η και οχι μι αετσι μια αλλιως με παει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα