Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους ξερει κανεις συμφωνα με τα παρακατω που εχει μεσα ο υπολογιστης μου το τι με σιμφερει να κανω σε θεμα αναβαθμισεις λογο οτι παιζω παιχνιδια με μετριες ρυθμισεις αλλα με προβληματιζει το αν θα υπαρχξει προβλημα επειδη ο σκληρος δισκος κανει ενα τριξιμο οταν τρεχει κατι στον υπολογιστη αλλα δε παρουσιαζει καπιο ιδιαιτερο προβλημα και η καρτα γραφικων μετα απο 6 μηνες που την πηρα μια κανει ενα θορυβο λιγο το ανεμιστιρακι κυριως με την εκκινηση η ακουγεται φυσιολικα οπως ηταν παλια

windows 7 ultimate 32 bit

motherboard ASUS PLP-LE (LEONITE 2)

5 gb ram

seagate 256 gb

intel core 2 duo E4500 2.20 ghz

geforce 210 1gb

AC 300 W

Δημοσ.

ok θα το κατεβασω πρωτη φορα το ακους παντος τη δουλεια θα κανει??? οσο αφορα το καθαρισμο τακτικα με πιστολακι με αερα μεσα στο δυνατο δεν ξερω αν κανει καλο αλλα τα πεταει ολα..

ποιο αρχειο ακριβως sentinel hard disc γιατι εχει πολα αλα αυτο που κατεβασα λεει οτι λυψη του αρχειου αυτου δεν ειναι φισιολογικη και θα μπορουσε να ειναι επικινδυνη

Δημοσ.

αλεξη θα σε γελασω δεν εχω ιδεα απο αυτο αν κατεχω κατι τετιο αλλα υπαρχει περιπτοση να μην ειναι αρκετο το πιστολακι με αερα οσον αφορα τη σκονη? και αλλες βρωμιες? δεν ξερω τι αλλο να κανω σε αυτο ισως εχει παλιοσει και θελει καλιτερη καρτα γραφικων και απο τι φενεται η μητρικη μου επεξεργαστη καλιτερο δεν επρνει οποτε αν χαλασει αυτη η καρτα γραφικων ελπιζω να περνει καμια πολη καλη ισωςσ επειδη εχω λιοσει το call of duty na ζοριστικε η καημενη?? 6 μηνες την εχω ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ HARD DISC SENTINEL ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΕ OTI ΤΗΕ HARD DISC STATUS IS PERFECT NO ERRORS KAI AYTA ΜΟΥ ΛΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕςΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΠΙΔΙ ΘΕΛΕΙ REGISTER ΜΟy ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ

Δημοσ.

Ίσως επειδή έχεις 300w τροφοδοτικό ... ίσως επειδή έχεις 5Gb ram με 32bit λειτουργικό

Ίσως επειδή η κάρτα είναι λίίίγο αδύναμη για call of duty ... ίσως ... ίσως ..

Δημοσ.

naiii ισωσ να ειναι αυτα που λες αλα αυτη η καρτα σικονει 300 w γιαυτο δε το αλαξα ... απλως σκεφτομαι τι απο τα δυο να κανω.. να αγορασω αλλο pc Η απλως αναβαθμιση και οτι περνει μεσα και αν τα σικονει μετα το μηχανημα επειδη και οι μερεςσ ειναι δισκολες δε μας τρεχουνε και απο τα μπατζακια :P :-(

Δημοσ.

Καλο ειναι να δινεις ενα περιθωριο 100 watts παραπανω απο αυτο που σηκωνει η καρτα..αυτο που λεει ειναι καποια φιλτρα που εχει το κουτι σου συνηθως κατω η μπροστα απο ανεμιστηρακια τα οποια μαζευουν τη σκονη και τα καθαριζεις http://www.google.gr/imgres?hl=el&sa=X&biw=1229&bih=678&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=EQWq7G73nH5IYM:&imgrefurl=http://www.quietpc.com/products/120mmfans/fan-filter12&docid=1mAFRLsfqsjD8M&imgurl=http://www.quietpc.com/images/products/fan-filter12-large.jpg&w=1740&h=2144&ei=92cpUIf_AYzBtAbF4oHIDw&zoom=1 καπως ετσι θα πρεπει να μοιαζουν, αλλα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες οτι μπορει να φταιει πιθανοτατα το τροφοδοτικο

Δημοσ.

αν ειναι αυτο πιστευω θα το αλλαξω συντομα αλλα θα το τσεκαρω γενικως το τι εχει και αν εχει επειδη πολη παραξενα τα κανει αυτα σε θεματα φθοριβου ασ πουμε τωρα αυτον τον ηχο της καρτας που κανει αυτη τη στιγμη αν τον κλεισω και τον ανοιξω το πρωι με την εκκινηση των windows θα το ξανακανει παλι η και οχι μι αετσι μια αλλιως με παει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...