tigergreg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Η apple εχει γίνει τρόπος ζωής. Ειλικρινα απορω ποσο θυμα πρεπει ναναι καποιος για να λεει κατι τετοιο. 4
ninos22 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ειλικρινα απορω ποσο θυμα πρεπει ναναι καποιος για να λεει κατι τετοιο. Εγώ πάλι απορώ πόσο περίσσιο θράσσος εχεις για να λες ευθέως κάποιον θύμα, που στο κάτω κάτω είναι απλα η γνώμη σου και τίποτα παραπάνω. 1
tigergreg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μα γι αυτο μπαινουμε και γραφουμε εδω. Ανταλλαγη σκεψεων κανουμε και εμπειριων. Δεν σε ειπα θυμα για να σε κατηγορησω και μονον αλλα οταν μου λες οτι ενα κινητο ειναι τροπος ζωης το μονο που βλεπω μπροστα μου ειναι ενα θυμα υπερμετρου καταναλωτισμου και απυθμενου εγωκεντρισμου. Κατσε και αναρωτησου καποια στιγμη..... Μπορει η ειναι φυσιολογικο ενα κινητο η ενας η/υ η ενα αυτοκινητο να ειναι τροπος ζωης? Και το συζηταμε παλι. 1
ninos22 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ασε τι είναι φυσικό λογικό και τι όχι. Για το ότι έχεις περισσιο θράσος λέγαμε που χωρίς να ξές κάποιον αποκαλείς "θύμα" μπροστά στα μούτρα του και δεν έχεις ούτε καν τα αρχ....α να ζητήσει συγνώμη. 1
tigergreg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δεν σε ειπα θυμα για να σε προσβαλλω αλλα επειδη το πιστευω. Οποτε γιατι να ζητησω συγνωμη? Τελος παντων προθεση μου ηταν να θεσω ενα ερωτημα για το αν ειναι σωστο να θεωρουμε τροπο ζωης ενα κινητο. Ας τ αφησουμε καλυτερα.... 1
orck Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ειναι τραγικο ενα τηλεφωνο η ενας υπολογιστης να ειναι τροπος ζωης. Ειναι απλα μηχανηματα, τιποτα παραπανω. 1
tigergreg Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ετσι ακριβως! Τραγικο! Βλεπω κολημενους με τις ωρες πιτσιρικαδες σ ενα κινητο η η/υ και αναρωτιεμαι.... Υποκαταστατα της μοναξιας... Οσο για την λεξη "θυμα" δεν νομιζω ναναι βρισια. Λιγο πολυ ειμεθα ολοι μας.
spacemonkey Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Πολυ σωστα ολα αυτα...ποσο μαλλον να εχεις εθιστει σε μια εταιρια που απλα πουλαει μουρη, να την υποστηριζεις τυφλα χωρις καν να εχεις την δυνατοτητα να αξιοποιησεις τα προνομια που ισως να σου προσφερει δινοντας το 500ρακι η το 600ρακι €. Εχει γινει λεει τροπος ζωης...παω στοιχημα οτι το ιδιο λες και για το FB
vaggos101 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αναρωτιέμαι πώς θα ήταν τώρα το τοπίο αν δεν είχε φτιάξει η IBM το PC να το δώσει στο Λαό και που θα ήταν τώρα η Apple και οι υπόλοιποι . 1
spacemonkey Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Πιστευω οτι αργα η γρηγορα θα συνεβαινε..φανταζει απιθανο να μην συνεβαινε ποτε..εγω αναρωτιεμαι πως θα ηταν τωρα τοπιο αν το PC το ειχε δωσει στο λαο η Apple! Ρητορικο ειναι βεβαια το ερωτημα γιατι ειμαι σιγουρος οτι αν ειχε ξεκινησει η Apple, ολα τα θυματα της τεχνολογιας θα εδιναν οτι εχουν και δεν εχουν για να παρουν ενα ταπεινο Pentium
ninos22 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 ...παω στοιχημα οτι το ιδιο λες και για το FB Ναι το βρήκες!!!! Εγω παω στοιχημα οτι θα λες το ίδιο για τα Xbob!!
Haldol Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Αναρωτιέμαι πώς θα ήταν τώρα το τοπίο αν δεν είχε φτιάξει η IBM το PC να το δώσει στο Λαό και που θα ήταν τώρα η Apple και οι υπόλοιποι . Στην ίδια θέση. Θα το είχε φτιάξει κάποιος άλλος. Δε το νομίζω να πιστεύεις ότι δε θα είχαμε PC, or something like that. 1
vaggos101 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Στην ίδια θέση. Θα το είχε φτιάξει κάποιος άλλος. Δε το νομίζω να πιστεύεις ότι δε θα είχαμε PC, or something like that. Συγγνώμη αλλά δε μιλάω φραγγολεβαντίνικα , πές το είτε στα Ελληνικά είτε στα Εγγλέζικα , ανακατεμένα με πιάνει η ώρα μου.
nzeppos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Αυτό μου θυμίζει την κλασική κουβέντα: - Ρε φίλε, σκέψου να μην είχε γεννηθεί ο μπαρμπα-Νταβίντσι ή ο Σέξπιρ. Δεν θα είχαμε την τύχη να θαυμάζουμε τα έργα τους. - Ναι, αλλά σκέψου να μην είχε γεννηθεί ούτε ο Μαρκόνι. Δεν θα είχαμε ραδιόφωνο. - Μπα, όλο και κάποιος άλλος θα το είχε εφεύρει... Δική μου άποψη: όλος και κάποιος άλλος θα είχε καταλάβει τη θέση της Apple, δηλ. να φτιάχνει πράγματα που απευθύνονται σε λίγους. Που βασικά τα περισσότερα δεν τα έφτιαξε καν αυτή, άλλοι τα επινόησαν. Απλώς ο Jobs έγινε ο πρώτος που κατάφερε να βγάλει λεφτά από αυτό, πουλώντας παράλληλα ιδεολογία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις