Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους..μου εφερε ο ξαδερφος μου ενα pc το οποιο λεει δεν του εδειχνε στην οθονη..τον συνδεσα με τη δικη μου τιποτα..αλλαξα τροφοδοτικο του εβαλα το δικο μου παλι τιποτα..εβγαλα τις ram δεν ακουστηκε ουτε το μπιπ...εβαλα την γραφικων απτο δικο μου ξανα τα ιδια...αλλαξα ραμ επισης..εκανα clear cmos ουτε..ακομα και την cpu επειδη εχει support η δικη μου η μητρικη για την cpu την δικη του...ακουω ιδεες..εφυγε για μητρικη?

Δημοσ.

χαχαχα θελω τηλεφωνο...μας αφησε χρονια ε?

κοιτα, λογικα μητρικη ειναι, τωρα το εαν ειναι χαλασμενο κανα καλώδιο οθονης δεν ξερω.....

Δημοσ.

Φουσκώματα σε πυκνωτές; Σε καμία από τις εκκινήσεις που αναφέρεις δεν ακούς μπιπ;

οχι οχι τιποτα απο πυκνωτες τους κοιταξα ειναι ολοι ενταξει..ναι κανενα μπιπ..τιποτα απολυτως
Δημοσ.

Τις παραπάνω δοκιμές τις έκανες με αποσυνδεμένα τα περιφερικά φαντάζομαι (δίσκοι, οπτικά);

Ποια είναι η mobo; Αν έχεις όρεξη αφού υπάρχει συμβατότητα έλεγξε τα υπόλοιπα κομμάτια του ξαδερφού στο δικό σου pc. Πρώτα μνήμες, μετά cpu, gpu, τροφοδοτικό. Μιας & έκανες τα ξηλώματα...

Δημοσ.

κριμα...και ηταν καλο παιδι..υπακουο και εκανε καλα την δουλεια του... :P ευχαριστω για την βοηθεια..φυγαμε για μητρικη :) α ναι η mobo ειναι msi k9n sli platinum

Δημοσ.

Μητρική εκτός κουτιού, με αποσυνδεδεμένα τα καλώδια που από το Power-On button του κουτιού καταλήγουν στα σχετικά pins της μητρικής. Bγάζεις μπαταρία μητρικής και την αφήνεις στην άκρη.

Συνδέεις σπηκεράκι δικό σου, βάζεις επεξεργαστή δικό σου, μία μνήμη δικιά σου, κάρτα γραφικών δικιά σου, συνδέεις τροφοδοτικό δικό σου και οθόνη. "Βάζεις μπρος" με ένα κατσαβιδάκι, γεφυρώνοντας τα δύο πινάκια που είναι για το Power-On. Αν όλα τα δικά σου parts είναι διαπιστωμένως λειτουργικά, τότε μητρική ντεντ. Μάλλον. Τελευταία απόπειρα, να "παίξεις" λίγο με την κάρτα μνήμης, βγάζοντάς την και κάνοντάς την "κύκλο" στα slots (κάθε φορά σε διαφορετική θέση δηλαδή). Αν μετά από 2-3 τέτοιους κύκλους γιοκ, τότε μητρική για χάρισμα. Για να μην παιδεύεστε δηλαδή.

Δημοσ.

Μητρική εκτός κουτιού, με αποσυνδεδεμένα τα καλώδια που από το Power-On button του κουτιού καταλήγουν στα σχετικά pins της μητρικής. Bγάζεις μπαταρία μητρικής και την αφήνεις στην άκρη.

Συνδέεις σπηκεράκι δικό σου, βάζεις επεξεργαστή δικό σου, μία μνήμη δικιά σου, κάρτα γραφικών δικιά σου, συνδέεις τροφοδοτικό δικό σου και οθόνη. "Βάζεις μπρος" με ένα κατσαβιδάκι, γεφυρώνοντας τα δύο πινάκια που είναι για το Power-On. Αν όλα τα δικά σου parts είναι διαπιστωμένως λειτουργικά, τότε μητρική ντεντ. Μάλλον. Τελευταία απόπειρα, να "παίξεις" λίγο με την κάρτα μνήμης, βγάζοντάς την και κάνοντάς την "κύκλο" στα slots (κάθε φορά σε διαφορετική θέση δηλαδή). Αν μετά από 2-3 τέτοιους κύκλους γιοκ, τότε μητρική για χάρισμα. Για να μην παιδεύεστε δηλαδή.

εκανα ακριβως αυτα που ειπες ολα..και με κατσαβιδακι τα πινακια και με δικα μου πραγματα επανω...αλλα ηταν γριουλα η μητρικη μαλλον και ντεντ :P αδικε msi k9n sli platinum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...