Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρώ για να ενσωματώσω σε μία ιστοσελίδα ένα πρόγραμμα chat, αλλά να μην αφήνει τους χρήστες να επικοινωνούν μεταξύ τους, μόνο με τον admin.

κάτι σαν helpdesk. βρήκα αυτό του mozilla, αλλά μου φάνηκε ότι θέλει υπερβολικό σετάρισμα (και λογικό είναι, γιατί έχει πολλες δυνατότητες). Μήπως όμως μπορώ να βρώ κάτι πιο απλό;

Υ.Γ για ένα έτος είχα βολευτεί με το meebo, έκανε ακριβώς αυτό που ήθελα...

ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ αλλά δεν θέλω κάτι σε μπαρα, θα το ενσωματώσω σε ένα παραθυράκι μαζί με ράδιο, οπότε δεν βοηθάει η μπάρα.

Το σημαντικό είναι όμως να μιλάει ό καθένας με τον αδμιν, ΟΧΙ μεταξύ τους... θυμάμαι είχα παιδευτεί καιρό μέχρι να βρώ το meebo τότε..

Δημοσ.

Σε τι είναι φτιαγμένο το site σου; Σε php; Σε απλή html; Σε flash;

Θες η συζήτηση θα γίνεται prive μεταξύ επισκεπτών και admin χωρίς οι υπολοιποι επισκέπτες να βλέπουν τη συζήτηση;

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι το site είναι σε php. είχα για ένα χρόνο το meebo και είμουν υπέρ ευχαριστημένος, είχα ένα παραθυράκι popup όπου μέσα του είχα επικολλήσει μια παράγραφο με τον κώδικα του meebo και όλα κυλούσαν ρολόι.

θέλω όλοι να μπορούν να επικοινωνήσουν με τον admin αλλά όχι μεταξύ τους. να μην έχει δηλαδή την κλασσική λίστα με τους online χρήστες όπου κάνοντας κλικ να επιλέγεις με ποιόν θέλεις να μιλήσεις.

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να αναζητήσω live chat help desk - θυμάμαι του mozilla ένα, αλλά δεν μου έρχεται τώρα...

Ήταν δωρεαν απλά ήθελε εγκατάσταση..

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...