Προς το περιεχόμενο

pc budget 10k-12k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια!θα ηθελα να παρω ενα τετοιο πολυ hardcore pc αλλα ρε σεις δεν βρισκω τετοια κομματια εδω!δηλαδη θελω να τα κανω build sto site και μετα να μου το παραδωσουν!θα ηθελα απλα να μου προτεινετε ενα σαιτ που να εχει τετοια συστηματα ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΝΙΖΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ PC ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ!

ενα σαιτ σαν το cyberpowerpc.com δηλαδη να εχει ολα αυτα αλλα να κανει παραδοσεις και ελλαδα

• Απαντ. 121
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

ρε ειμαι πολυ hardcore gamer...δεν ησυχαζω αμα δεν εχω την λεπτομερεια!θελω μηδαμινο χρονο αποκρισης και να ειναι τουρμπο σε καθε εντολη οποια και αν ειναι αυτη!δουλευω παρα πολυ maya 2013 και after effects επισης!αλλα σου λεω θελω πολυ λεπτομερεια!

Δημοσ.

Hardcore gamer φτιάχνεις pc μου δέν μασάει και με πολύ λιγότερα...Και για το maya άμα εισαι επαγγελματίας και βγάζεις λεφτά ΟΚ αλλιώς δέν έχει νόημα.

Και αυτά δέν ειναι pc αλλα workstations. τέλοσπάντως κοίτα εδώ. http://www.boxxtech.com/

Δημοσ.

νομιζω οτι το εβαλα στο θεμα νεα συστηματα και αναβαθμισεις!δεν δουλευω κανεναν και δεν ανεφερα οτι σας δουλευω.το εβαλα στο φορουμ για να ζητησω αποψεις!το ποσα λεφτα θα δωσω ειναι δικια μου δουλεια και δεν καιει κανεναν!οποτε προσπερναω την ερωτηση!γιατι πραγματικα μου την σπαει πολυ να ζηταει καποιος την αποψη ολων για ενα συγκεκριμενο θεμα και να τον πρηζουν οτι δινει ολοκληρη περιουσια manos5686

Δημοσ.

lol!αυριο κιολας θα ειναι εξω απο την πορτα σου!

Δημοσ.

νομιζω οτι το εβαλα στο θεμα νεα συστηματα και αναβαθμισεις!δεν δουλευω κανεναν και δεν ανεφερα οτι σας δουλευω.το εβαλα στο φορουμ για να ζητησω αποψεις!το ποσα λεφτα θα δωσω ειναι δικια μου δουλεια και δεν καιει κανεναν!οποτε προσπερναω την ερωτηση!γιατι πραγματικα μου την σπαει πολυ να ζηταει καποιος την αποψη ολων για ενα συγκεκριμενο θεμα και να τον πρηζουν οτι δινει ολοκληρη περιουσια manos5686

Έκανα αυτήν την ερώτηση γιατί πραγματικά δεν είναι λογικό να δώσεις ΤΟΣΑ χρήματα για pc....μπορείς να κάνεις αξιόλογο pc με λιγότερα χρήματα...

Btw your topic,your money,your life ελπίζω να σε βοηθήσουν τα παιδιά να φτιάξεις το pc που θες

Δημοσ.

Τέτοιοι υπολογιστές ειναι για επαγγελματίες και λογικό ειναι να κάνουν πολλά χρήματα.

Άμα το θές για να παίζεις battlefield δέν έχει νόημα

Άμα το θές για rendering π.χ έχει καθώς θα τα βγάλει τα λεφτά του

Δημοσ.

το σαιτ http://www.boxxtech.com/ εχει workstations!εγω θελω gaming pc!to maya και to after effects τα δουλευω επαγγελματικα αλλα ειναι σαν hobby!οποτε αμα εχετε κατι αλλο ! :-D

ξερω πως το ενοεις φιλε mano αλλα ρε συ πραγματικα ειναι κατι που μου τι σπαει παρα πολυ οταν το βλεπω!σρ αμα ειμουν υπερβολικος

Δημοσ.

omg!qwerrr εκανες καθολου τον κοπο να διαβασεις και τα υπολοιπα η να λεω παλι τα ιδια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...