tzagaritos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Έχω ένα home cinema της Sony. To Sony dvd home theatre system DAV-DZ100 μπορώ με οποιδιποτε τρόπο να το συνδεσω με τον υπολογιστή?
deesnider Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Θέλεις να το συνδέσεις με τον υπολογιστή, προκειμένου να κάνεις τι ακριβώς;
graphist83 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Προφανος εννοει στο ηχητικο κομματι. Μπορεις με ενα καλωδιο jack 3.5 σε διπλο rca να τον συνδεσεις απο το line out της καρτας ηχου στην aux του home cinema. Ειναι απλο.
tzagaritos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δεν είμαι και ο καλύτερος σε αυτά..ποιο συγκεκριμένα?
deesnider Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Παίρνεις ένα τέτοιο καλώδιο: και συνδέεις την πλευρά με το μονό καρφί στο line out της κάρτας ήχου του υπολογιστή κι εκείνη με τα δύο ίδια σε σχήμα (κόκκινο και άσπρο) βύσματα, σε οποιαδήποτε ελεύθερη line in του ενισχυτή. Με τον τρόπο αυτό βέβαια, θα ακούς stereo και όχι πολυκάναλο ήχο (πιθανώς να παίζουν μόνο τα δύο μπροστινά ηχεία του home cinema).
tzagaritos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Οι έξτρα θύρες που έχω είναι μόνο scard ..με κανένα κόλπο δεν γίνεται κάτι?
tzagaritos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Σίγουρα δεν γίνετε κατι? Οτιδιποτε και αν ειναι αυτό?
deesnider Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δύσκολο μου φαίνεται, αλλά καλού κακού, πόσταρε μια φωτογραφία (όσο πιο καθαρή μπορείς) από το πίσω μέρος της κεντρικής μονάδας του home cinema, να δούμε ακριβώς τι δυνατότητες σύνδεσης υπάρχουν. Αν δεν υπάρχει καμία είσοδος ήχου πάντως, δυστυχώς το ξεχνάς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα