leonpao Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα εχω το xperia x10 mini θα μπορούσα να προσθέσω το google play αντι του android? γιατι εχω παρατηρησει οτι ενας φίλος μου που έχει google play μπορει να κατεβάσει το zynga poker γιατί παίζω συνέχεια poker...έαν μπορέσει κανεις να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα..επίσης να αναφέρω οτι έχω την εκδοση 2.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Το google play δεν υποστηριζεται σε εκδοση 2.1 φιλε μου δυστυχως Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Όπως λέει και η Google:If your device is running Android 2.1 or older you will not receive the update because isn't supported.Οπότε εάν θες Google Play Store κάνε Root,πέρνα Recovery και βάλε νεότερη έκδοση μέσω Custom ROM.Αλλιώς forget play store! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonpao Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αα οκ σάς ευχαριστώ πάντως..sakisosf υπάρχουν οδηγίες πως να περάσω την νεότερη έκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisosf Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2012 Αα οκ σάς ευχαριστώ πάντως..sakisosf υπάρχουν οδηγίες πως να περάσω την νεότερη έκδοση; Να ξέρεις πάντως ότι θα χαθεί η εγγύηση. Λοιπόν κοίτα εδώ:http://myplaisio.gr/...-ανώτερο-από-21.Συγκεκριμένα στο 6# Post,εκεί υπάρχει όλη η διαδικασία.Εάν κολλήσεις κάπου εδώ είμαστε... Υ.Γ.Όλη η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σου.Δεν ευθύνομαι ούτε εγώ ούτε ο τύπος που έγραψε τον οδηγό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα