Frod0 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Το equo κάνει ότι κάνει και το emerge απλά το equo χρησιμοποιήτε αποκλειστικά και μόνο απο το Sabayon και το emerge χρησιμοποιήτε απο όλες τις διανομές που βασίζονται στο Gentoo, δεν υπάρχει διαφορά μπορείς να χρησιμοποιείς όπιο σε βολεύει. Με λίγα λόγια rolling distro χαρακτηρίζεται μία διανομή η οποία δεν χρειάζεται (αναγκαστικά) φορμάτ για να παράσεις μια καινούργια έκδοση, οι νέες εκδόσεις παιρνάνε σαν ενημερώσεις. σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 οι οποίες ελέγχονται αυτόματα σωστά;(γιατί στο mint έπρεπε να το κάνω χειροκίνητα) με τους οδηγούς στην κάρτα γραφικών τι παίζει; εάν θέλω να κάνω εγκατάσταση τους κλειστούς τι κάνω; μου είχε πει παλιά ένας τεχνικός ότι οι ανοικτοί είναι τις πλάκας και μακροχρόνια μπορεί να κάνουν και ζημιά στο laptop(δύσκολο μου φαίνεται αλλά που ξέρεις). Διαβάζοντας λίγο για το sudo και το su διάβαζα πως το su σε κάνει root για όλο το σύστημα εννοούν μέχρι να κλείσει το τερματικό σωστά; και μόνο για το τερματικό; δηλαδή εάν δώσω su στο τερματικό το rigo πάλι θα μου ζητήσει κωδικό έτσι δεν είναι; Υ.Γ. έμεινα έκπληκτος δεν είχε εγκατεστημένο πρόγραμμα για torrent αλλά είχα στα αποθετήρια skype και teamviewer... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frod0 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 οι οποίες ελέγχονται αυτόματα σωστά Φυσικά με τους οδηγούς στην κάρτα γραφικών τι παίζει; εάν θέλω να κάνω εγκατάσταση τους κλειστούς τι κάνω; μου είχε πει παλιά ένας τεχνικός ότι οι ανοικτοί είναι τις πλάκας και μακροχρόνια μπορεί να κάνουν και ζημιά στο laptop(δύσκολο μου φαίνεται αλλά που ξέρεις). Ποιά κάρτα έχεις;; Όσο για το άν θα σου δουλέψουν καλύτερα οι κλειστοί ή οι ανοικτοί οδηγοί εξαρτάται και απο τον κατασκευαστή πχ εγώ έχω intel και δουλεύει μια χαρά με τους ανοικτούς. Διαβάζοντας λίγο για το sudo και το su διάβαζα πως το su σε κάνει root για όλο το σύστημα εννοούν μέχρι να κλείσει το τερματικό σωστά; και μόνο για το τερματικό; δηλαδή εάν δώσω su στο τερματικό το rigo πάλι θα μου ζητήσει κωδικό έτσι δεν είναι; Άν είναι να δουλέψεις για πολύ ώρα με το τερματικό καλύτερα να χρησιμοποιείς το su ωστέ να μην χρειάζεται να γράφεις ξανά και ξανά το sudo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 η κάρτα γραφικών μου είναι nvidia geforce gt 420m πως μπορώ να ρυθμίσω πότε θα ψάχνει για ενημερώσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα