orestis000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Σαν γλώσσα έχω βάλει ελληνικά αλλά το username μου είναι στα αγγλικά οπότε είμαι στο login screen αλλά το πληκτρολόγιο είναι στα ελληνικά και δεν ξέρω πως να το βάλω στα αγγλικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 με ctrl+alt+bckspc επί δύο φορές σε βγάζει σε command line? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 alt+shift ισως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 δεν μου έρχεται κάποια άλλη ιδέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 τελικά το εγκατέστησα στα αγγλικά..... έχω ένα πρόβλημα όμως.... δεν είναι αυτόματα εγκατεστημένοι οι οδηγοί της nvidia να εγκαταστήσω κάποιους κλειστούς ή να μείνω με τους ανοικτούς; υπάρχει ένας οδηγός ώστε να μάθω τα βασικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 alt + space ? οταν εγκαθιστας sambayon τοτε πρεπει να βαζεις στα αγγλικα ετσι μου εμαθαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 τελικά αυτό έκανα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 τελικά το εγκατέστησα στα αγγλικά..... έχω ένα πρόβλημα όμως.... δεν είναι αυτόματα εγκατεστημένοι οι οδηγοί της nvidia να εγκαταστήσω κάποιους κλειστούς ή να μείνω με τους ανοικτούς; υπάρχει ένας οδηγός ώστε να μάθω τα βασικά; το σαμπαγιον ειναι η binary μορφη του gentoo το οποιο εχει απιστευτους οδηγους...οτι ισχυει στο gentoo κατα κανονα εφαρμοζεται και στο sabayon. τσεκαρε παντως στο γοογλε..υπαρχουν και οδηγοι για το sabayon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς δουλεύει είναι rollign distro; επίσης θέλω να μάθω μερικές βασικές εντολές για κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geowizard Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 επίσης θέλω να μάθω μερικές βασικές εντολές για κονσόλα. sudo apt-get Μολις εμαθες το 80% των εντολών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 sudo apt-get Μολις εμαθες το 80% των εντολών τι δουλεια εχει ο apt του debian ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 emerge για το rolling: http://en.wikipedia.org/wiki/Rolling_release Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Frod0 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Εντολές για την συγκεκριμένη διανομή -> https://wiki.sabayon.org/index.php?title=En:HOWTO:_The_Complete_Portage_Guide . Εντολές που αφορούν όλες τις διανομές -> http://ss64.com/bash/ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestis000 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 εγώ έχω δει και κάτι εντολές με equo..... τι είναι rolling distro ξέρω απλώς δεν καταλαβαίνω πως το sabayon είναι rolling αφού έχει βγει 5,6,7... δηλαδή εγώ τώρα εάν κάνω ότι ενημέρωση μου βγάζει θα περάσω αυτόματα στην 10 όταν βγει σωστά; διάβασα τον οδηγό και κατάλαβα μερικά πράγματα.... τώρα η μόνη απορία που έχω είναι τι χρειάζεται για να κάνω update, το σύστημα ψάχνει μόνο του και με ενημερώνει έτσι δεν είναι; μόνο αυτό χρειάζεται; δηλαδή όταν βγει το sabayon 10 τι θα δώσω equo update, equo upgrade ή θα με ενημερώσει το σύστημα; Υ.Γ. στο wiki λέει να μην χρησιμοποιούμε sudo αλλά su... η διαφορά δεν είναι ότι στο sudo παίρνεις δικαιώματα μόνο για λίγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα